Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

o kişiye göre değişir. gün aşırı yumurta takibin yapılacak istenilen olgunluğa gelince iğneler bırakılıyor

merhaba ben bugün ilk iğnemi vuruldum 375 ml galiba. hergün hastaneye gidicem klinikte vurulucam. e2 25 troid 2,9 olmuş. testlerim de iyi çıktı. inşlaah yumurtalarım da iyi gelişir.

canım embriyodan olabilir kan pıhtılaşma yada genetik. ara vereceksen git tıp fakültesinden ücretsiz olarak eşinle beraber genetik kromozon testi yaptır birde kan pıhtılaşması testini yaptır. 4 ayı buluyor süreci o yüzden ben özelden yaptırdım ama sen ara vereceksen tıp fakültesinde kan ver.

kromozon testini mutlaka yaptır canım. doktorun sana kan sulandırıcı iğne vermedimi

hakkında hayırlısı olsun canım.

genetik kromozon testinide eşinle birlikte yaptır canım
yok yaa coraspirin bile vermedi sormama ragmen :KK43: ama baska arkadaslara da verilmemis burdan. en iyisi kan pihtilasmasina baktirmak

canım embriyodan olabilir kan pıhtılaşma yada genetik. ara vereceksen git tıp fakültesinden ücretsiz olarak eşinle beraber genetik kromozon testi yaptır birde kan pıhtılaşması testini yaptır. 4 ayı buluyor süreci o yüzden ben özelden yaptırdım ama sen ara vereceksen tıp fakültesinde kan ver.

kromozon testini mutlaka yaptır canım. doktorun sana kan sulandırıcı iğne vermedimi

hakkında hayırlısı olsun canım.

genetik kromozon testinide eşinle birlikte yaptır canım
öyle yapicam. cnm burda bi devlet arastirma hastanesinde yapıyorlarmış önce kendim gidip gorusucem tamam derlerse esimi de goturcem. esim cok zor izin alıyor is yerinden :KK43:

Kızlar tüp bebekten önce histereskopi kromozom analizi pihtilasma testleri hepsi yapıldı zaten bakilabilecek daha başka bir şey kalmadı ki kromozom testimde sadece hamile kalmakta sıkıntı çıkarmayacak ama ilk 3 ay düşük yapma olasılığının yüksek olduğunu belirten birşey cikti
o zaman insallah yakinda saglikli bir gebelik yasariz diyelim cnm yapcak bisey yok nasip :KK43: ama negatif sonuc alsam daha cok üzülürdüm heralde tüp bebekle bile 0.1 sonucunu görmek beni deli ederdi zor da olsa bu süreci yaşamış olmam bana umut veriyor en azindan bebek tutunmaya calisti diyorum insallah bi dahakine sıkıca tutunur...

canım yaptırdığın yeri değiş bence
rapor cikartik raporlu yaptirabilecegim 3 yer var :KK43: bu üçü içerisinde gene en iyisi benim doktor gibi:KK43: ya raporlu 3000 tl ye yaptircam ya da en iyi merkezde raporusuz 12000 tl ye... maddiyata önem veren biri değilim ama kredi borcumuz filan var ondan kafam karışıyor

rapor cikartik raporlu yaptirabilecegim 3 yer var :KK43: bu üçü içerisinde gene en iyisi benim doktor gibi:KK43: ya raporlu 3000 tl ye yaptircam ya da en iyi merkezde raporusuz 12000 tl ye... maddiyata önem veren biri değilim ama kredi borcumuz filan var ondan kafam karışıyor
canım benim yaptırdığım yere gel. gerçekten çok itinalı davranıyorlar ve tüm tedbirleri alıyorlar. Araştır kemal bey çok iyi bir doktor ve lab. çok iyi. konaklama sorunun yok.

Herkese günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah :) ben de her ilacımı heyecanla içiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım kalınlık istenilen kadar olacak mı !!!

Herkese günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah :) ben de her ilacımı heyecanla içiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım kalınlık istenilen kadar olacak mı !!!
hakkında hayırlısı olsun canım

X