evet cnm ya o igne cok ağır. vurulduktan sonra elinle masaj yap. zor dağılıyor o iğne cok yoğunKızlar bu progestan iğne tek dozda resmen vurulan yerin üzerine oturmayı bırakın yurumeme bile engel oluyor. Cok acıyor. Sizin de öyle mi?
evet o iğne öyle, ama neden onu verdiki ne kadar süre vurulacaksınKızlar bu progestan iğne tek dozda resmen vurulan yerin üzerine oturmayı bırakın yurumeme bile engel oluyor. Cok acıyor. Sizin de öyle mi?
canım embriyodan olabilir kan pıhtılaşma yada genetik. ara vereceksen git tıp fakültesinden ücretsiz olarak eşinle beraber genetik kromozon testi yaptır birde kan pıhtılaşması testini yaptır. 4 ayı buluyor süreci o yüzden ben özelden yaptırdım ama sen ara vereceksen tıp fakültesinde kan ver.neden kimyasal gebelik oluyor kızlar embriyolar mı kalitesiz
kromozon testini mutlaka yaptır canım. doktorun sana kan sulandırıcı iğne vermedimiahhh canim bende bi anlasambenim de kimyasal oldu biliyorsun, güya 1. kalite 5. gün embriyosuydu 2 tane. doktor nerdeyse nasip dicekti. ama ben ısrar ettigim icin esinle genetik test yaptiralim size dedi. kromozomlarda kalitsal bi bozukluk filan varsa o da sebep oluyor olabilir. ya da kan pihtilasmasi. bi ihtimal de vücudumuzun direnci cok fazla bebegi kabul etmiyor atiyor senin henüz degerin düşmemiş aslinda pes etmeseydin keske en azindan deger dusene kadar bekle sonradan yukselenler oluyormus
hakkında hayırlısı olsun canım.nihayet regl oldum arayıp yarın için randevumu da aldım. Allahın izni ile yarın başlayacağız tedaviye.
inşallah herşey yolunda gider ve ben de o listede hamile olarak görünürüm. duanızı esirgemeyin kızlar. şimdiden Allah razı olsun.
genetik kromozon testinide eşinle birlikte yaptır canımcanim doktor bagisiklikla alakali olan ilaclara bilimsel olarak gecerliligi ispatlanmadi insanlar boşuna paralari döküyor dedi. kan pihtilasmasi testi yaptiricam zaten. ama dedigin gibi bi noktadan sonra nasip
Günaydın cnm kan verdin migünaydın kızlar sesiniz çıkmıyor nasılsınız
anladım canım sana iğne vermişler bizede jelini verdiler. hakkında hayırlısı olsun canımemily07 transferime 5 gün var. O iğneyi verdi. Daha bir sürü ilaç. Ama bazipqri 5 gün sonra bırakılıyor progestan birakilmiyor. Ne kadar kullanacağım belli değil. Gunde 1 ampul
evet canım yükselmiş şükürler olsun.Günaydın cnm kan verdin mi
hakkında hayırlısı olsun canımGunaydin kizlar. Raporu çıkardık cok şükür. Sıra adette bi olsam artik
Ilacta yazdi ogrenip hemen yazcam sizehakkında hayırlısı olsun canım
maşallah cnm gözün aydınevet canım yükselmiş şükürler olsun.
22 sinde kese muayenesi varmaşallah cnm gözün aydın
Haftaya pazartesi ozaman ay ne güzel inss görürsün cnm benimkide çarşamba22 sinde kese muayenesi var
inaşşal canım hep birlikte görürüz aynı zamanın bebekleriHaftaya pazartesi ozaman ay ne güzel inss görürsün cnm benimkide çarşamba
hepimiz aynı iğneleri kullandık canımOrgalutran,gonal f , ovitrelle kullanana var mi kizlar bunlardan?
Gobekten mi yapiliyo igne mi bunlar? Bide acitiyo mu??hepimiz aynı iğneleri kullandık canım
evet göbekten vurulacak hepsi. acıtmıyor korkma. doktor nasıl kullanacağını sana anlatmıştır zatenGobekten mi yapiliyo igne mi bunlar? Bide acitiyo mu??