Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar bu progestan iğne tek dozda resmen vurulan yerin üzerine oturmayı bırakın yurumeme bile engel oluyor. Cok acıyor. Sizin de öyle mi?

neden kimyasal gebelik oluyor kızlar embriyolar mı kalitesiz
canım embriyodan olabilir kan pıhtılaşma yada genetik. ara vereceksen git tıp fakültesinden ücretsiz olarak eşinle beraber genetik kromozon testi yaptır birde kan pıhtılaşması testini yaptır. 4 ayı buluyor süreci o yüzden ben özelden yaptırdım ama sen ara vereceksen tıp fakültesinde kan ver.

ahhh canim bende bi anlasam:KK43: benim de kimyasal oldu biliyorsun, güya 1. kalite 5. gün embriyosuydu 2 tane. doktor nerdeyse nasip dicekti. ama ben ısrar ettigim icin esinle genetik test yaptiralim size dedi. kromozomlarda kalitsal bi bozukluk filan varsa o da sebep oluyor olabilir. ya da kan pihtilasmasi. bi ihtimal de vücudumuzun direnci cok fazla bebegi kabul etmiyor atiyor :KK43: senin henüz degerin düşmemiş aslinda pes etmeseydin keske en azindan deger dusene kadar bekle sonradan yukselenler oluyormus
kromozon testini mutlaka yaptır canım. doktorun sana kan sulandırıcı iğne vermedimi

nihayet regl oldum arayıp yarın için randevumu da aldım. Allahın izni ile yarın başlayacağız tedaviye.
inşallah herşey yolunda gider ve ben de o listede hamile olarak görünürüm. duanızı esirgemeyin kızlar. şimdiden Allah razı olsun.
hakkında hayırlısı olsun canım.

canim doktor bagisiklikla alakali olan ilaclara bilimsel olarak gecerliligi ispatlanmadi insanlar boşuna paralari döküyor dedi. kan pihtilasmasi testi yaptiricam zaten. ama dedigin gibi bi noktadan sonra nasip :KK43:
genetik kromozon testinide eşinle birlikte yaptır canım

emily07 emily07 transferime 5 gün var. O iğneyi verdi. Daha bir sürü ilaç. Ama bazipqri 5 gün sonra bırakılıyor progestan birakilmiyor. Ne kadar kullanacağım belli değil. Gunde 1 ampul

emily07 emily07 transferime 5 gün var. O iğneyi verdi. Daha bir sürü ilaç. Ama bazipqri 5 gün sonra bırakılıyor progestan birakilmiyor. Ne kadar kullanacağım belli değil. Gunde 1 ampul
anladım canım sana iğne vermişler bizede jelini verdiler. hakkında hayırlısı olsun canım

X