Gecmis olsun canim (kızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
Geçmiş olsun canımkızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
canım onu bilemezsin. her ikisininde tutduğu çok kişi oldu. hakkında hayırlısı olsunçok teşekkürler, benim 3.gün embriyosunu dondurdular, iyi kalite olduğunu söylediler, transfer sürecinde hangisi daha iyi tutunur acaba,
canım çok üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun. belki devam etse ilerde düşecekti. o daha acı. pes etme inşallah bebeğine kavuşacaksın.kızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
normal canım bel kasık ağrısı oluyor bebeğin tutunuyorCanim bel yazicagima ben yazmisim hala belim hic durmadan agriyo belim biraz rahatsiz ondan heralde dayanilmiycak hic bisey yok kisa bi islem hic korkma hayirli olsun buarada
onu biz belemiyizki canım. allah bilir. hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar bana 3. Gun embiryosu 6 hucreli konuldu şans varmıdır gelişimi yavas dendi
27 | |
28 | |
gercekten mikızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
üzülme canım tekrar denersin. ben çok düşük kimyasal gebelik hatta dış gebelik bile yaşadım.. geçiyor. dua ile geçiyor.kızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
geçmiş olsun canımkızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
ahhh canim bende bi anlasamneden kimyasal gebelik oluyor kızlar embriyolar mı kalitesiz
Bende hala bişey yoknihayet regl oldum arayıp yarın için randevumu da aldım. Allahın izni ile yarın başlayacağız tedaviye.
inşallah herşey yolunda gider ve ben de o listede hamile olarak görünürüm. duanızı esirgemeyin kızlar. şimdiden Allah razı olsun.
Arkadaşım bana transferden 5 gün önce bir sürü ilaç verildi. Kan pıhtılaşmasını engelleyici, bağışıklık sisteminin embriyoyu yabancı görüp atmasını engelleyici, enfeksiyon oluşmasını engelleyici vs vs. Demek o ki her şey nasip tabi ki ama bu dediklerini engelleyici ilaclar var. Belki biliyorsundur ama yine de soyliyim dedim. Bi sor doktoruna olmazsa.ahhh canim bende bi anlasambenim de kimyasal oldu biliyorsun, güya 1. kalite 5. gün embriyosuydu 2 tane. doktor nerdeyse nasip dicekti. ama ben ısrar ettigim icin esinle genetik test yaptiralim size dedi. kromozomlarda kalitsal bi bozukluk filan varsa o da sebep oluyor olabilir. ya da kan pihtilasmasi. bi ihtimal de vücudumuzun direnci cok fazla bebegi kabul etmiyor atiyor senin henüz degerin düşmemiş aslinda pes etmeseydin keske en azindan deger dusene kadar bekle sonradan yukselenler oluyormus
İstersen bu ilaçların fotosunu yollarim sana sorarsin doktorunaHer şeyin hayırlısı canim
Arkadaşım bana transferden 5 gün önce bir sürü ilaç verildi. Kan pıhtılaşmasını engelleyici, bağışıklık sisteminin embriyoyu yabancı görüp atmasını engelleyici, enfeksiyon oluşmasını engelleyici vs vs. Demek o ki her şey nasip tabi ki ama bu dediklerini engelleyici ilaclar var. Belki biliyorsundur ama yine de soyliyim dedim. Bi sor doktoruna olmazsa.
Olur endişelenme bazen bir iki gün gecikiyor stressten cnm. Hayırlısıyla olur sen de başlarsınBende hala bişey yok
canim doktor bagisiklikla alakali olan ilaclara bilimsel olarak gecerliligi ispatlanmadi insanlar boşuna paralari döküyor dedi. kan pihtilasmasi testi yaptiricam zaten. ama dedigin gibi bi noktadan sonra nasipHer şeyin hayırlısı canim
Arkadaşım bana transferden 5 gün önce bir sürü ilaç verildi. Kan pıhtılaşmasını engelleyici, bağışıklık sisteminin embriyoyu yabancı görüp atmasını engelleyici, enfeksiyon oluşmasını engelleyici vs vs. Demek o ki her şey nasip tabi ki ama bu dediklerini engelleyici ilaclar var. Belki biliyorsundur ama yine de soyliyim dedim. Bi sor doktoruna olmazsa.
yollarsan sevinirim cnm ben bi arastirayimİstersen bu ilaçların fotosunu yollarim sana sorarsin doktoruna