- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
sagol canimGözün aydın canımmm. Ne guzel yaaa masallah. Uğurlu bu sayfa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canimGözün aydın canımmm. Ne guzel yaaa masallah. Uğurlu bu sayfa:)
Tesekkur ederim cnimm seninde rabbim sonuna kadar saglikla gitmesini nasip etsin.Öyle düşünme listede ben yokum ama benim eşim azosperm ve ben hamıleyım nasıpse 19 agıstos ta kese görmeye gitçez..rabbım ol derse olur..Allahım yardımcın olsun arkadasım
sagol canim benim.Gözün aydın canım hayırlı olsun
karamsar olma, ben burada eşinde sıfır sperm olan ve iğne ile bulunan 1 sperm ile tüp bebek yaptırıp hamile kalanı duydum. olumlu düşün olumlu olsun. rabbim gönlüne göre versin@ervanazim canim sizin degerler nasıldı bizdede erkek infertilitesi var
Cok tesekkur ederim ama zaman yaklasinca cikacak sonuca hazir olup olmadigimdan emin olamiyorumkaramsar olma, ben burada eşinde sıfır sperm olan ve iğne ile bulunan 1 sperm ile tüp bebek yaptırıp hamile kalanı duydum. olumlu düşün olumlu olsun. rabbim gönlüne göre versin
çok stresli bir süreç seni çok iyi anlıyorumCok tesekkur ederim ama zaman yaklasinca cikacak sonuca hazir olup olmadigimdan emin olamiyorum
Bizi bizden iyi anlayan olamaz zaten iyiki bu sayfa olusturuldu ve katılan arkadaslarda cok iyi hepsi. Gonul rahatligiyla onlarla beraber uzulup onlarsa beraber mutlu olabiliyoruz. Tanimadigin bissuru kisi dua ediyo senin icin ne guzel biseyçok stresli bir süreç seni çok iyi anlıyorum
Allah tamamina erdirsin canim cok sevindim ne guzel hergun hami haberi geliyor darisi basimizasagol canim. allahim isteyen herkeze nasip etsin. 132 degerim
Canımm hissediyorum tutunacak bebislerin hemde ikisi. Cunku hem 5. Gun hem 2 tane. Ne guzelll.Kizlar5.gun 2 embriyo koydular dinleniyorum ama ben agrisindan oldum neyse Allahima sukurler olsun Umudummm0809 2 embriyo olmiycakmiydi canim seninki hayirli olsun canim
Yaaa ne güzel konusutun cok saol Allah isteye herkese nasip etsin insCanımm hissediyorum tutunacak bebislerin hemde ikisi. Cunku hem 5. Gun hem 2 tane. Ne guzelll.
sagol canim darısı basina olsin.Allah tamamina erdirsin canim cok sevindim ne guzel hergun hami haberi geliyor darisi basimiza
Bugün ogrendi hamile oda :))sagol canim darısı basina olsin.
Yanlis yazmisim :))))))))) isteyim hızlı yaziyim diye yanlis görmüşüm sorry :))Bugün ogrendi hamile oda :))
Canım 2 olucaktı doktor risk almayalımdedi, yaşın genç çok dedi 2 de koysak 1 de tutma şansı aynı dedi bide embriyoların çok güzl gelişmiş harika durumda dedi tamam dedik bizde , artık geriisini Allaha bırakıyorm cnm :)Kizlar5.gun 2 embriyo koydular dinleniyorum ama ben agrisindan oldum neyse Allahima sukurler olsun Umudummm0809 2 embriyo olmiycakmiydi canim seninki hayirli olsun canim
Geriyede daha 2 tane 5 gün embriyosu arttı onları da dondurucaklar cnmCanım 2 olucaktı doktor risk almayalımdedi, yaşın genç çok dedi 2 de koysak 1 de tutma şansı aynı dedi bide embriyoların çok güzl gelişmiş harika durumda dedi tamam dedik bizde , artık geriisini Allaha bırakıyorm cnm :)
CANIM hayirli olsun bebisin hep seninle olsun.kacinci denemendisagol canim
hayırlısı olsun, bebişlerin sımsıkı tutunsun annesineKizlar5.gun 2 embriyo koydular dinleniyorum ama ben agrisindan oldum neyse Allahima sukurler olsun Umudummm0809 2 embriyo olmiycakmiydi canim seninki hayirli olsun canim
Canim seni cok tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip eylesin!sagol canim benim.
Canim hayirli ugurlu olsun, bugunu cok bekledin insallah hayirli sonuclanacak.Allah tamamina erdirsin canim cok sevindim ne guzel hergun hami haberi geliyor darisi basimiza