Hey maşallah allah kucagina almayida nasip etsin insallah darisi basimizaKızlar çok şükür sonuç pozitiffffff
Emin insallah tesekkur ederiminşallah herşey yolunda gider kaliteli yumurtalar oluşsun canım.
çok sevindim canım. rabbim tamamını erdirsin. kaç çıktıKızlar çok şükür sonuç pozitiffffff
sadece alt kısım soyuyorlarCumartesi transferim var kizlar cok heycanliyimbilmem gereken bisey varmi opu daki gibi soyunucakmiyiz kisaca anlatirsaniz cok sevinirm
27 | |
28 | |
Allah tamamına erdirsin inşallahrosebady kaç çıktı değerin?
amin inşallah kızlar sonucum 113çok sevindim canım. rabbim tamamını erdirsin. kaç çıktı
Doktor iki gün sonra tekrarını istedimiamin inşallah kızlar sonucum 113çıktı
canım çok tebrik ederim gözün aydın allah tamamına erdirsinamin inşallah kızlar sonucum 113çıktı
benim transferimde ctesi olacak çift embriyo mu koyulacakCumartesi transferim var kizlar cok heycanliyimbilmem gereken bisey varmi opu daki gibi soyunucakmiyiz kisaca anlatirsaniz cok sevinirm
Yok cnm pazartesi yaptırın dediler hafta sonu olduğu icinDoktor iki gün sonra tekrarını istedimi
Buyuk ihtimal canim daha konusmadik aslindabenim transferimde ctesi olacak çift embriyo mu koyulacak
Canıım aynı gün transferimiz olucak ne güzel :) :)Cumartesi transferim var kizlar cok heycanliyimbilmem gereken bisey varmi opu daki gibi soyunucakmiyiz kisaca anlatirsaniz cok sevinirm
Aynen canim ya bu anlari yanliz yasamiyoruz ayni heycani yasiyoruz bi an once cumartrsi olsunnnCanıım aynı gün transferimiz olucak ne güzel :) :)
Canim simdi sonucu beklerken bugunleri sayiyormuyuz yoksa transferden sonrasinimi sayiyoruz?Canıım aynı gün transferimiz olucak ne güzel :) :)
Az kaldıı yarını da atlattıkmı geçti sayAynen canim ya bu anlari yanliz yasamiyoruz ayni heycani yasiyoruz bi an once cumartrsi olsunnn
Saymıyoruz galiba canım benim test günüm bu ayın 23 de olcakmışCanim simdi sonucu beklerken bugunleri sayiyormuyuz yoksa transferden sonrasinimi sayiyoruz?
Tamam canim inşaAllahhhhh ikimizde pozitifi görürüüzzzzSaymıyoruz galiba canım benim test günüm bu ayın 23 de olcakmış
İnşallahh canımmTamam canim inşaAllahhhhh ikimizde pozitifi görürüüzzzz