Çok saol cnm cvbn için benim sorun tüplerde yapışıklık var zaten biri alındı dış gebelikden dolayı tek tüp var oda sorunlu olmuyor normal yollaBen bahçeciden çok memnun kaldım doktorum Selen hanımdı bahçeci umutta.sorununuz nedir bilmiyorum ama genelde büyük çoğunluğun tuttu.bizde erkek infertilitesi var tutmadı.yumurta geliştiri iğneler göbekten oluyor.transferden sonra tutunmayı kolaylaştırmak için gergin kalçadan iğne vardı
Tek problem buysa Allah'ın izniyle olur inşallahÇok saol cnm cvbn için benim sorun tüplerde yapışıklık var zaten biri alındı dış gebelikden dolayı tek tüp var oda sorunlu olmuyor normal yolla
canim benim de ne kanama var ne lekelenme. beta hcg pazartesi 40 olmuştu.ilaclari pazartesi biraktik. bugun baska doktora gittim ultrasonda düşük görünüyor dedi. yeniden beta hcg verdik. galiba benim de progesteron cok yüksekti ondan hala kanama baslamadi ama tüm adet belirtilerim varBenim biraz önce acik kahverengi leke geldi. Akıntı şeklinde yogun değildi dün progesteron 13 du 0 olunca adet başlıyorMuş. Bir günde sıfırlanir mi ki moralim çok bozuldu ya
Benim değerler düşmüş negatif yazabilirsincanim benim de ne kanama var ne lekelenme. beta hcg pazartesi 40 olmuştu.ilaclari pazartesi biraktik. bugun baska doktora gittim ultrasonda düşük görünüyor dedi. yeniden beta hcg verdik. galiba benim de progesteron cok yüksekti ondan hala kanama baslamadi ama tüm adet belirtilerim var
Hayırlısı olsun cnm inss Allah tez zamanda nasip etsinBenim değerler düşmüş negatif yazabilirsinemily07
Canım çok üzüldüm. ama elden birşey gelmiyor. emin olki sonradan kaybetmek daha acı. ben hala etkisinden kurtulamadım. pes etme zamanı gelince rabbim nasip edecek.Benim değerler düşmüş negatif yazabilirsinemily07
yükseldi canım hamileyimemily07 ne yaptın sonucu?
Canim hayirli ugurlu olsun tebrik ederim tekrar darisi simdi kese ve pitpitlara Rabbim gormeyi duymayi nasip etsinyükseldi canım hamileyim
Kisiden kisiye degisiyor. Ben 2 hafta sonra olmustum ayni normal adet gunumde. Bazisi da erken oluyor. Takilma. Dondurulmus embryo tedavisindeysen farketmiyor gunun. Ilaclarla hazirliyorlar bedenini.Bi onceki mesajdaki sorum için estrofem kullanıyorum onun etkisi varmidir kizlar rahim kalinlasio diye
Evet cnm dondurulmus transfer olacak.cnm bisey daha sorayim 4 tane 3.gun embriosu donduruldu cozdururken 5.güne bekletebiliriz size kalmis dediler sen napalim 2tane transfer olacakKisiden kisiye degisiyor. Ben 2 hafta sonra olmustum ayni normal adet gunumde. Bazisi da erken oluyor. Takilma. Dondurulmus embryo tedavisindeysen farketmiyor gunun. Ilaclarla hazirliyorlar bedenini.
Tamamen karari sana ait canim. Ama iceride de disarida da olsa farketmez bence. Ayni gelisim olanaklari mevcut olacak.Evet cnm dondurulmus transfer olacak.cnm bisey daha sorayim 4 tane 3.gun embriosu donduruldu cozdururken 5.güne bekletebiliriz size kalmis dediler sen napalim 2tane transfer olacak
cnm gözün aydın darisi keseye kalp atışına oldun inşallahyükseldi canım hamileyim
benimde öyle olmuştu canım takılma onaKizlar merhaba
emily07 cnm 2.test gunun herhlde saglikli artmistir insallah cnm..
artış oldu canım. inşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.
Kizlar opudan sonra 6.gunde adet oldum direkt aktif kanamayla basladi bugün 3.gun ama azaldi baya sizce yumurtaları topladiklari icin boyle olmus olabilirmi yani kısa surmesinin sebebi bu olabilrmi
sağol canımCanim hayirli ugurlu olsun tebrik ederim tekrar darisi simdi kese ve pitpitlara Rabbim gormeyi duymayi nasip etsin
sağol canımemily07 canim cok eevindim Allah yamamina erdirsin insaAllah ervanazlim canim üzülme vardîr bundada bi hayr diyip kabul edicez Allah yardimcin olsun
inşallah canım. salı günü için tekrar kan vermemi istedi doktor. tedbiri elden bırakmıyorcnm gözün aydın darisi keseye kalp atışına oldun inşallah