Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Çok saol cnm cvbn için benim sorun tüplerde yapışıklık var zaten biri alındı dış gebelikden dolayı tek tüp var oda sorunlu olmuyor normal yolla

Benim biraz önce acik kahverengi leke geldi. Akıntı şeklinde yogun değildi dün progesteron 13 du 0 olunca adet başlıyorMuş. Bir günde sıfırlanir mi ki moralim çok bozuldu ya
canim benim de ne kanama var ne lekelenme. beta hcg pazartesi 40 olmuştu.ilaclari pazartesi biraktik. bugun baska doktora gittim ultrasonda düşük görünüyor dedi. yeniden beta hcg verdik. galiba benim de progesteron cok yüksekti ondan hala kanama baslamadi ama tüm adet belirtilerim var

Benim değerler düşmüş negatif yazabilirsin emily07

selam kızlar sabahdan beri hastanedeyim. kan verdim sonuç beklerken hormon makinesi arıza yapmış. bakım yapılıyordu. artık sonuç biraz gecikecek ama benim kalbim durdu duracak

günaydın kizlar)benim 3hafta önce transferim iptal oldu çok yumurta toplandi ama embiriyolar.kalitesiz çıktı.dr.sorduğumda yumurtadanmi yoksa spermdenmi ikisindende olabilir dedi.benim daha onceden de çok şükür spontam sağlıklı bir doğummum var.niye böyle oldu anlamadik.dr.çok şaşırdı .şuan eşimle tekrar vitamin aliyoruz eylül sonu tekrar başlayacağız.hayirlisiyla acaba mini tupbebek mi yapsak.az ilaçla yumurtaların daha sağlıklı olması için bununla bilgisi olan arkadaşlar cvp verebilir mi.Rabibim hepimizin yüzünü guldursun

kizlar hemogramda 2 deger yuksek cikmis bunlarin ne olduguni bilen var mi?

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-08-12-11-30-44.png
    113 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar merhaba
emily07 cnm 2.test gunun herhlde saglikli artmistir insallah cnm..

Kizlar opudan sonra 6.gunde adet oldum direkt aktif kanamayla basladi bugün 3.gun ama azaldi baya sizce yumurtaları topladiklari icin boyle olmus olabilirmi yani kısa surmesinin sebebi bu olabilrmi

Bi onceki mesajdaki sorum için estrofem kullanıyorum onun etkisi varmidir kizlar rahim kalinlasio diye

Kisiden kisiye degisiyor. Ben 2 hafta sonra olmustum ayni normal adet gunumde. Bazisi da erken oluyor. Takilma. Dondurulmus embryo tedavisindeysen farketmiyor gunun. Ilaclarla hazirliyorlar bedenini.
Evet cnm dondurulmus transfer olacak.cnm bisey daha sorayim 4 tane 3.gun embriosu donduruldu cozdururken 5.güne bekletebiliriz size kalmis dediler sen napalim 2tane transfer olacak

Evet cnm dondurulmus transfer olacak.cnm bisey daha sorayim 4 tane 3.gun embriosu donduruldu cozdururken 5.güne bekletebiliriz size kalmis dediler sen napalim 2tane transfer olacak
Tamamen karari sana ait canim. Ama iceride de disarida da olsa farketmez bence. Ayni gelisim olanaklari mevcut olacak.

benimde öyle olmuştu canım takılma ona

Canim hayirli ugurlu olsun tebrik ederim tekrar darisi simdi kese ve pitpitlara Rabbim gormeyi duymayi nasip etsin
sağol canım

emily07 canim cok eevindim Allah yamamina erdirsin insaAllah ervanazlim canim üzülme vardîr bundada bi hayr diyip kabul edicez Allah yardimcin olsun
sağol canım

cnm gözün aydın darisi keseye kalp atışına oldun inşallah
inşallah canım. salı günü için tekrar kan vermemi istedi doktor. tedbiri elden bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…