85.87 çıktı canımCanim değerini göremedim kaç çıktı ?
:) :) bizde o rakamları görür muyuz acaba. Gözün aydın canım. çift haneli rakamları görürsem beni de hamile olarak yazarsın cuma gününü iple çekiyorum :)85.87 çıktı canım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum. umutsuz olma canı veren allah ne olacağını bilemezsin. benimde net değil cuma günü eğer artarsa gebeyim diye bilirim:) :) bizde o rakamları görür muyuz acaba. Gözün aydın canım. çift haneli rakamları görürsem beni de hamile olarak yazarsın cuma gününü iple çekiyorum :)
İnşallah artar herkes güzel haberler alır :) :) içim kıpır kıpır ya sizinde öyle mi bir yıldır ilk defa beta hcg nin yüksek çıktığını gördüm kendimi hamile gibi zannediyorum. Cuma günü güzel haberler alicaz insallahinşallah canım güzel haberlerini bekliyorum. umutsuz olma canı veren allah ne olacağını bilemezsin. benimde net değil cuma günü eğer artarsa gebeyim diye bilirim
hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah artar herkes güzel haberler alır :) :) içim kıpır kıpır ya sizinde öyle mi bir yıldır ilk defa beta hcg nin yüksek çıktığını gördüm kendimi hamile gibi zannediyorum. Cuma günü güzel haberler alicaz insallah
kanamanın geldiği gün 1. gün oluyorArkadaşlar bana adetin 13. guni gel rah duvarına bakicaz dedi. Ben ayın 2 sinde adet oldum. İlk günü birinci gun mu sayıyorum yoksa dolan gün olarak mi bakicam? Acil cevap
inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumurtalar oluşsun canım.Gunaydin herkese bende doktordayim toplama oncesi son kontrol cmrtsi insallah toplama olacak rosebady hayirli guzel haberlerini bekliyoruz
Tamam canim veririm. Daha yeni verdim.
Çok heycanliyimmm hadiiiTamam canim veririm. Daha yeni verdim.
27 | |
28 | |
:) ay allahım ne güzel ya Rabbim tamamına erdirsin kucağına da almayi nasip etsin insallahkızlarThemodernmumma hamile sonucu pozitif çıkmış. gözünaydın canım. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Cok ama cooookk sevindimm. Iste bir umut ışıgı daha. Cok şükür rabbime. Allahim darisi bizlerin basina. Birdaha negatif gorulmesin sayfamizdakızlarThemodernmumma hamile sonucu pozitif çıkmış. gözünaydın canım. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
canım heyecanla bekliyoruz çok güzel sonuçlarla dönKızlar günaydın en sonunda sıra bana geldi bugün 9.5 gibi kan vermeye gidecem inss güzel haberler vermek nasip etsin rabbim