Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

:) :) bizde o rakamları görür muyuz acaba. Gözün aydın canım. çift haneli rakamları görürsem beni de hamile olarak yazarsın cuma gününü iple çekiyorum :)
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum. umutsuz olma canı veren allah ne olacağını bilemezsin. benimde net değil cuma günü eğer artarsa gebeyim diye bilirim

inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum. umutsuz olma canı veren allah ne olacağını bilemezsin. benimde net değil cuma günü eğer artarsa gebeyim diye bilirim
İnşallah artar herkes güzel haberler alır :) :) içim kıpır kıpır ya sizinde öyle mi bir yıldır ilk defa beta hcg nin yüksek çıktığını gördüm kendimi hamile gibi zannediyorum. Cuma günü güzel haberler alicaz insallah

hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar bana adetin 13. guni gel rah duvarına bakicaz dedi. Ben ayın 2 sinde adet oldum. İlk günü birinci gun mu sayıyorum yoksa dolan gün olarak mi bakicam? Acil cevap

27
28
[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Transfer Bekliyor [/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Transfer bekliyor [/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]28[/TD] [TD]Tüp Tıkanıklığı[/TD] [TD]Acıbadem Eskişehir[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimyasa gebelik [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD]
[TR][/TR][TR]

[TD]25[/TD]

[TD]kuzuma hasretim[/TD]

[TD]31[/TD]

[TD]pko[/TD]

[TD]Ankara Etlik Zübeyde Hanım kad. doğ.[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Tedaviyi bekliyor [/TD]
[/TR]

[TD] 26 [/TD]
[TD] yumiti [/TD]
[TD] -- [/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD] HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TD] Esrel [/TD] [TD] 27 [/TD] [TD] Amh Düşüklüğü [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedaviyi Bekliyor [/TD][TD][/td] [TD]
[TD] Nessslhn [/TD] [TD] 29 [/TD] [TD] Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Bahçeci umut [/TD] [TD] 3[/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TD] [TR] [TR][/TR][TR][/tr] [TD] 29 [/TD]
[TD] Vegabund [/TD]
[TD] 35 [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] Almanya [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR] [/TR][/td] [/tr]
[TR][TR][TD][/td][/tr][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…