- 19 Temmuz 2016
- 127
- 119
- 39
çok sevindim canım kat kat artsın değerlerin bir hamişimiz daha olduTamam canim veririm. Daha yeni verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım kat kat artsın değerlerin bir hamişimiz daha olduTamam canim veririm. Daha yeni verdim.
sen ara ara yine kontrol et istersen internetten çünkü bana da dün sabah verdiğim kan öğleden sonra çıkar dediler ben 11 gibi öğrenmiştimKızlar sonucumm 12 de cikacakmis
Degeri kaç çıkmış??kızlar @Sassenachen hamile sonucu pozitif çıkmış. gözünaydın canım. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
bilmiyorum söylemedi ama iyiymiş.Degeri kaç çıkmış??
Cok şükürbilmiyorum söylemedi ama iyiymiş.
ilaçlar yapıyor canımEstrofem sinir ve sıkıntı yaptı mı sizde? Sebepsiz yere sinirlerim tepeme çıkıyor
İlk gunu 1.gun sayicaksin cnmArkadaşlar bana adetin 13. guni gel rah duvarına bakicaz dedi. Ben ayın 2 sinde adet oldum. İlk günü birinci gun mu sayıyorum yoksa dolan gün olarak mi bakicam? Acil cevap
Ooyyy çok şükür :) :)Kızlar çok şükür sonuç pozitiffffff
Canımmm gözün aydın. Artik baska sayfalara bakmiyorum bile burda hep guzel haberler oluyooorrrrr :))) ayaginizi suruyun insallah biz gelelim arkanizdan. Vee bizlere cok ama cok dua edinn lutfeen. Hamile duasi cabul tutarmis :)Kızlar çok şükür sonuç pozitiffffff
gozunaydin canim saglikla kucagina al inşallahKızlar çok şükür sonuç pozitiffffff
Gözün aydın canim :) Allah tamamina erdirsinKızlar çok şükür sonuç pozitiffffff