canım rahimi kalınlaştırmak için veriyorlar iğne falan yok yani. için rahat olsun bak aynı yöntemle hamileyimGercekten mı dunden berı aklıma turlu turlu şeyler geldi cok korktum...Bir dahakı ay nasıl olacak pekı ilaçlar olacakmı yıne kacıncı gün olacak canım ya
tebrikler canim. allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Sonuç çıkmis cnm maşallah inss sağlıklı bir hamilelik gecirirsin hayırlı olsun cnm
canım rahimi kalınlaştırmak için veriyorlar iğne falan yok yani. için rahat olsun bak aynı yöntemle hamileyim
amin rabbim isteyen herkese nasip etsin değer nasıl sencetebrikler canim. allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
amin inşallah sende yarın güzel haberlerle geleceksin. çok teşekkür ederimSonuç çıkmis cnm maşallah inss sağlıklı bir hamilelik gecirirsin hayırlı olsun cnm
Ay amin cnm inşallahamin inşallah sende yarın güzel haberlerle geleceksin. çok teşekkür ederim
canım çok çok tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı da nasip etisin gözün aydın
canım benimde film çektirmem gerekiyordu doktora sordum sıkıntı olur mu diye o da olmaz dedi istersen sende bir sor doktoruna haberi olsun ama bir problem olacağını sanmıyorumkızlar dün acillik oldumsırtım çok feci ağrıyordu. kan tahlilleri idrar tathlilleri ve ciğer filmi ile karın filmi istediler. tedaviye ayın 15 gibi başlayacağım ama radyasyon almak canımı sıktı. sizce vücudumda kalıp problem yaratır mı?n bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Iyi haberler alirsin insallahGünaydın arkadaşlar, kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirmeniz dileğiyle. bende şimdi hastaneden geldim. kan verdim. bakalım beni neler bekliyor
teşekkür ederim soracağım ama ne bileyim içimde kuşku kaldı.canım benimde film çektirmem gerekiyordu doktora sordum sıkıntı olur mu diye o da olmaz dedi istersen sende bir sor doktoruna haberi olsun ama bir problem olacağını sanmıyorum
hayirli olsun cnm :) insallah bu sefer saglikli bir gebelik olur
teşekkür ederim rabbim hepinize nasp etsinTebrik ederim canım ya cok mutlu oldumm darısı bekleyenlerın başına
teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versinHayirli olsunemily07 ..bizlere de dua edin hamisler..
çok mutlu oldumemily07 :) gözün aydın kat kat artsın değerleirn
canım çok çok tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı da nasip etisin gözün aydın
Iyi haberler alirsin insallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah razı olsun. rabbi,m hepinize nasip etsin dualarım sizinlehayirli olsun cnm :) insallah bu sefer saglikli bir gebelik olur
çok sevindim inşallah değerlerinin kat kat arttığını görelimÇok teşekkür ederim arkadaşlar. allah razı olsun. rabbi,m hepinize nasip etsin dualarım sizinle