Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Gercekten mı dunden berı aklıma turlu turlu şeyler geldi cok korktum...Bir dahakı ay nasıl olacak pekı ilaçlar olacakmı yıne kacıncı gün olacak canım ya
canım rahimi kalınlaştırmak için veriyorlar iğne falan yok yani. için rahat olsun bak aynı yöntemle hamileyim

kızlar dün acillik oldum sırtım çok feci ağrıyordu. kan tahlilleri idrar tathlilleri ve ciğer filmi ile karın filmi istediler. tedaviye ayın 15 gibi başlayacağım ama radyasyon almak canımı sıktı. sizce vücudumda kalıp problem yaratır mı?n bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

canım benimde film çektirmem gerekiyordu doktora sordum sıkıntı olur mu diye o da olmaz dedi istersen sende bir sor doktoruna haberi olsun ama bir problem olacağını sanmıyorum

canım benimde film çektirmem gerekiyordu doktora sordum sıkıntı olur mu diye o da olmaz dedi istersen sende bir sor doktoruna haberi olsun ama bir problem olacağını sanmıyorum
teşekkür ederim soracağım ama ne bileyim içimde kuşku kaldı.

çok mutlu oldum emily07 :) gözün aydın kat kat artsın değerleirn

canım çok çok tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı da nasip etisin gözün aydın

Iyi haberler alirsin insallah

hayirli olsun cnm :) insallah bu sefer saglikli bir gebelik olur
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah razı olsun. rabbi,m hepinize nasip etsin dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…