- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Simdi gordum. Ben yaptim simdilik pozitif ama yarin kanda belli olacak asil sonuc.Yok cnm yapmadım idrar testiyle aram hiç iyi olmadı
gözünaydın canım üzme kendini. inşallah bebeğin annesine tutunacak.Kızlar 4.60 dan 7.14 olmuş doktor iyi dedi artması geç tutunma olmuş. Şuan o kadar Ağlıyorum ki bu bile nasıl mutlu etti
canım sakin ol 5 e kadar bekle aramazlarsa ara . benide bazen geç arıyorlardı. hastanenin kapanmasına 1 saat kala ara sor için rahat ederemily07 canim bugun hastaneden aramadilar daha acaba arasammi ki gerek varmi herseyi sana soruyorum bende :)
Yarın progestana baktıkcam yada hemen gidip baktıkcam belki mücadele ediyor bebeğim doktor çok olumlu konuştu. Son anda tutunmus yada kana çok geç geçmiş dedi.gözünaydın canım üzme kendini. inşallah bebeğin annesine tutunacak.
Ay cnm gözün aydın inşallah kandada güzel bir değerle karşılaşırsın benim için de dua et inss bende güzel haberler paylasirimSimdi gordum. Ben yaptim simdilik pozitif ama yarin kanda belli olacak asil sonuc.
Cnm inss geç dollenmedir değerlerin birden katkat artsın cnmKızlar 4.60 dan 7.14 olmuş doktor iyi dedi artması geç tutunma olmuş. Şuan o kadar Ağlıyorum ki bu bile nasıl mutlu etti
Amin inşallah :)Cnm inss geç dollenmedir değerlerin birden katkat artsın cnm
Canım benide aramadılar bugün aramazlarsa yrn sabah ben arıycam ama ters bir durum olsaydı muhakkak ararlardı cnm demekki herşey yolunda şimdilik :)emily07 canim bugun hastaneden aramadilar daha acaba arasammi ki gerek varmi herseyi sana soruyorum bende :)
çok tebrik ederim cnm kat kat artsın değerinKızlar 4.60 dan 7.14 olmuş doktor iyi dedi artması geç tutunma olmuş. Şuan o kadar Ağlıyorum ki bu bile nasıl mutlu etti
Saol canım inşallah aminçok tebrik ederim cnm kat kat artsın değerin
Ayy canım allah razı olsun bin kereSenin için dua edicem. Verecek olan Allah ne güzel verir.ervanazlim
Yarin ariycaz dediler dun oyuzden merak ediyorumCanım benide aramadılar bugün aramazlarsa yrn sabah ben arıycam ama ters bir durum olsaydı muhakkak ararlardı cnm demekki herşey yolunda şimdilik :)
Hadi bakalim hayirlisi kat kat artsin insaAllah guzel haberler verirsin bize uzulme simdi tadini cikar hamissinKızlar 4.60 dan 7.14 olmuş doktor iyi dedi artması geç tutunma olmuş. Şuan o kadar Ağlıyorum ki bu bile nasıl mutlu etti
canim yanlış anlmadiysam siz ikinci çocuk için tupbebege başlayacaksınız sanırım.hastahane 2.çocuk için tupbebek yapıyorum ben yapmıyor diye biliyorum.Kızlar bizimde evraklar kurula verildi haber bekliyoruz. Esimde varikosel cikti ama tup bebekten sonra ameliyat ol 2. Cocuk icin normal yolla olur sadece hareket problemi var sizde dedi. Cok heycanliyim pzt adet günüm gunler gecmek bilmiyo(