Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGünaydın arkadaşlar inss güzel haberler alıp vereceğimiz bir gün olsun inşallah
benim bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin dondurulmuş embriyo transferi benimkide öyle oldu uzun protokol adetin 21. günü lucrin diye bir iğneye başlıyorsun sonraki ayda farklı iğneler kullanarak devam ediyorsun yani yumurta toplama aşaması daha uzun sürüyor diye biliyorumArkadaşlar uzun protokol anladığım kadarıyla daha çok ilaçla daha çok yumurta elde edip daha çok briyo oluşturmak ve bir ay sonra transfer etmek. Benim doktor da öyle yaptı. İgnelerle yumurta oluştururken rahim duvarı ile yumurta arasındaki senkron bozulur dedi. Yanı rahim daha çabuk olgunlaşır ve artık is işten geçmiş olabilir anlamında dedi. O yüzden bir ay yumurta oluşturup bir sonraki ay temiz ve yorulmamis rahime yerleştiricem dedi. Sonrası nasip tabi ki. Ben de daha mantıklı buldum. Bazı doktorlar bu yolu izliyor. Sizin de aklınızda olsun.
tamam ctesi sorayımben sordum benim doktor sende uzun protokole gerek yok dedi bi sen sor bakalim ne dicek
kaçta çıkacakmış çok heyecanlı canım inşallah pozitifi görcezGünaydın arkadaşlar, kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirmeniz dileğiyle. bende şimdi hastaneden geldim. kan verdim. bakalım beni neler bekliyor
11 gibi canımkaçta çıkacakmış çok heyecanlı canım inşallah pozitifi görcez
Cnm inss Allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar, kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirmeniz dileğiyle. bende şimdi hastaneden geldim. kan verdim. bakalım beni neler bekliyor
inşallah canım dua edin banaCnm inss Allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz
amin canım hepimizeBen de çok heyecanlandım . Allah en hayırlı evlatlar versin emily07
canım benimde aynı şekilde yapıldı. 1 ay rahmini dinlendiriyorlar ilaçlardan arındırıp hazırlıyorlar. bu yöntem iyi doktorun iyisini önermiş.Kızlar dun doktor yumurtalarıma baktı sorun yok dedi ama transferı bu ay yapmayız dedı donduruz dedı ben anlamadım bneden dıyede soramadım yarın tekrar gıdıcem sorarıcam ama siz ce neden öyle demıs olabılır
Günaydın arkadaşlar, kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirmeniz dileğiyle. bende şimdi hastaneden geldim. kan verdim. bakalım beni neler bekliyor
gözün aydın canım, allah kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlerin başınacrry ben öyleyim kac gündür karnim agrip agriyip durdu hatta dün cogaldi, ama bugün hamile ciktim korkma
aa hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımemily07 canım dün gece rüyamda gördüm seni , böyle girmişim mesajları okumaya senin ismini görüyorum kan değerin pozitifmiş 51 miş. İnşallah gerçekten de pozitifi görürsün tüm kalbimle diliyorum sana bunu canım
canım benimde aynı şekilde yapıldı. 1 ay rahmini dinlendiriyorlar ilaçlardan arındırıp hazırlıyorlar. bu yöntem iyi doktorun iyisini önermiş.