inşallah canım. değer hakkında bilgim yok doktorlada görüşemedim.çok sevindim inşallah değerlerinin kat kat arttığını görelim
27 | |
28 | |
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin canimm
amin darısını senin başınaHayırlı olsun Allah tamamina erdirsin canimm
Aminnn tatlimmamin darısını senin başına
Arkandan geliyorum insallah ! Hayirli ugurlu olsun.amin darısını senin başına
teşekkür ederim canım. çabuk gel bekliyorum inşallah güzel haberlerinle gel.Arkandan geliyorum insallah ! Hayirli ugurlu olsun.
teşekkür ederim canım. güzel hakkında hayırlısı olsunemily07 gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah. Bu arada bende kontrolden çıktım transfer için ilaç tedavisine başladı
Gözlerim doldu görünce. Allahim şükürler olsun bir umut ışığı daha. Rabbim saglikla kucagini almaya nasip etsin kuzum. Senin kadar sevinenler var bu sayfada.
Çok teşekkür ederim beni duygulandırdın. vallah bu ara heşeye ağlar oldum. kan verdim eve gelene kadar ağladım. rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin. güzel haberlerini bizimle sende paylaşGözlerim doldu görünce. Allahim şükürler olsun bir umut ışığı daha. Rabbim saglikla kucagini almaya nasip etsin kuzum. Senin kadar sevinenler var bu sayfada.
hakkında hayırlısı olsun canım. bir yerde okudum biraz önce 10.gün 37 12.gün 54 çıkmış ve ikizleri dünyaya gelmiş bu kişinin. umudunu kesme60dan 80 e çıktı betahcg malasef benim takipe devam haftaya ne yapcağımıza karar veririz dedi doktorum
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah biran önce bebeğine kavuşursunKızlar bizimde evraklar kurula verildi haber bekliyoruz. Esimde varikosel cikti ama tup bebekten sonra ameliyat ol 2. Cocuk icin normal yolla olur sadece hareket problemi var sizde dedi. Cok heycanliyim pzt adet günüm gunler gecmek bilmiyo(
cnm dün akşamdan beridir benim de basım agriyorGunaydin! Bas agrisi ceken var mi aranizda ? 3. Gunume girdi bas agrilarim(
Sen idrar testi yaptınmı kesin çıkar artıkcnm dün akşamdan beridir benim de basım agriyor
Yok cnm yapmadım idrar testiyle aram hiç iyi olmadıSen idrar testi yaptınmı kesin çıkar artık
Test yaptin mi canim ?cnm dün akşamdan beridir benim de basım agriyor