Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

benim bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin dondurulmuş embriyo transferi benimkide öyle oldu uzun protokol adetin 21. günü lucrin diye bir iğneye başlıyorsun sonraki ayda farklı iğneler kullanarak devam ediyorsun yani yumurta toplama aşaması daha uzun sürüyor diye biliyorum

Kızlar dun doktor yumurtalarıma baktı sorun yok dedi ama transferı bu ay yapmayız dedı donduruz dedı ben anlamadım bneden dıyede soramadım yarın tekrar gıdıcem sorarıcam ama siz ce neden öyle demıs olabılır

canım benimde aynı şekilde yapıldı. 1 ay rahmini dinlendiriyorlar ilaçlardan arındırıp hazırlıyorlar. bu yöntem iyi doktorun iyisini önermiş.

Günaydın arkadaşlar, kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirmeniz dileğiyle. bende şimdi hastaneden geldim. kan verdim. bakalım beni neler bekliyor

Günaydın canım hakkında hayırdlısı umarım güzel haberler alırsınnn Allah yardımcın olsun

canım benimde aynı şekilde yapıldı. 1 ay rahmini dinlendiriyorlar ilaçlardan arındırıp hazırlıyorlar. bu yöntem iyi doktorun iyisini önermiş.

Gercekten mı dunden berı aklıma turlu turlu şeyler geldi cok korktum...Bir dahakı ay nasıl olacak pekı ilaçlar olacakmı yıne kacıncı gün olacak canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…