Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

27
28
[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD]10.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Transfer Bekliyor [/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif :KK43: [/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif :KK43: [/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif :KK43:[/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Transfer bekliyor [/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek:[/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]28[/TD] [TD]Tüp Tıkanıklığı[/TD] [TD]Acıbadem Eskişehir[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimyasa gebelik :KK43: [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD]
[TR][/TR][TR]

[TD]25[/TD]

[TD]kuzuma hasretim[/TD]

[TD]31[/TD]

[TD]pko[/TD]

[TD]Ankara Etlik Zübeyde Hanım kad. doğ.[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Tedaviyi bekliyor [/TD]
[/TR]

[TD] 26 [/TD]
[TD] yumiti [/TD]
[TD] -- [/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TD] Esrel [/TD] [TD] 27 [/TD] [TD] Amh Düşüklüğü [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedaviyi Bekliyor [/TD][TD][/td] [TD]
[TD] Nessslhn [/TD] [TD] 29 [/TD] [TD] Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Bahçeci umut [/TD] [TD] 3[/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [TR] [/TR][/td]
[TR][TD][/td][/tr]

insallah canim bugün doktor kontroline gittim 71 sin ama 66 ya düsmen gerekiyor dedi..

bu arada kan degerimi merak eden arkadaslara kan degerim 587 mis cok iyi dedi doktor
hayırlı olsun. senide listemize ekleyeyim mi

Bana herşey yolunda giderse cumartesiye randevü verdiler transfer için ama bakalım hayırlısı yarın ve öbür kesin olarak söyleyeceğiz dediler cnm
Bende yarin aradiklarinda bi soriyim ama doktor buyuk ihtimalle 5. Gunu gorur dediler senin 2 embriyomu 1 olucak biz daha konusmadik o kismi

Merhaba ben de katıldım aaranıza 4gun oldu transfer olalı tek embrıyo 5.gun dondurulmus.....ama hıc bır belırtı yok

Merhaba ben de katıldım aaranıza 4gun oldu transfer olalı tek embrıyo 5.gun dondurulmus.....ama hıc bır belırtı yok
merhaba, hoşgeldiniz. canım belirti arama. olacak diye birşey yok. bendede hiç belirti olmadı. rabbim gönlüne göre versin

X