Hadi bakalim insallsh hersey rahat geçer bol bol yumoslarin olur canimbende temmuzda başlıyorum arkadaşlar ilk deneme tüpler kısmen açıkmış Eskişehir acıbademe gideceğim bakalım
Ben troid hastasıyım onun dışında bir problem yok. Aşılama 2 deneme oldu biri tuttu düştü. Diğeri tutmadı. Aşılamadan önce bir dış gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim. Rahim inceleme yapıldı polip ameliyatı oldu mart ayında. Kilo vermeye çalışıyorum. Ağustos ayı bnm için iyi olacak inş. Çamlıca medicanaya gidiyorum.İnşallahh sen nerde yaptıracaksın canım problem nedir özel değilse
Transfer öncesi doktorunla konuşmanda fayda var. Eğer iki istiyorsan muhakkak söyle. Doktor insiyatif kullanabilir. Hakkında hayırlısı olsun.Kizlar yarin transver gunum saat 1 de hastanede olacagim Rabbim yardimcimiz olsun bisey soracagim size transferde kactane emriyo yerlestiriyolar internette bi kac yerde okudun 30 yas altinda ki bayanlara ilk iki denemede. Tane koyuyolarmis biz da doktorumuzla konusamadik bu konuyu
Hayırlısı olsun canım. Inşallah iyi sonuçlar alırsın.bende temmuzda başlıyorum arkadaşlar ilk deneme tüpler kısmen açıkmış Eskişehir acıbademe gideceğim bakalım
Transfer öncesi doktorunla konuş bu isteğini. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar yarin transver gunum saat 1 de hastanede olacagim Rabbim yardimcimiz olsun bisey soracagim size transferde kactane emriyo yerlestiriyolar internette bi kac yerde okudun 30 yas altinda ki bayanlara ilk iki denemede. Tane koyuyolarmis biz da doktorumuzla konusamadik bu konuyu
canım transfer nasıldı nasıl geçti hadii inşallahh sımsıkı tutunsun sana inşallaKizlar yarin transver gunum saat 1 de hastanede olacagim Rabbim yardimcimiz olsun bisey soracagim size transferde kactane emriyo yerlestiriyolar internette bi kac yerde okudun 30 yas altinda ki bayanlara ilk iki denemede. Tane koyuyolarmis biz da doktorumuzla konusamadik bu konuyu
saat 11 diye okumuşum şuan transferdesin büyük ihtimal Allah yardımcın olsuncanım transfer nasıldı nasıl geçti hadii inşallahh sımsıkı tutunsun sana inşalla
çokk sevindimm canım buarada kaçıncı deneme ve problem neydi bende nasipse temmz adetimle başlayacağımkızlar merhaba,
hepimize hayırlı cumalar olsun.
cumartesi günü transferim oldu dün ve bugün elimde kalan idrar testleri vardı ve sabırsız bir insan olduğum için yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı heyecandan öleceğim.koşup hastanede test yaptırmamak için zor duruyorum inanın.
biliyorum çok erken haftaya perşembe test günüm o güne kadar dayanmam lazım ama 2 seneden beri hep negatifi gördüğüm için testlerde silik 2. çizgiyi görmek beni çok ama çok mutlu etti.
Daha birinci denemem canim.sorun eşim varikoseldi morfoloji problemimiz vardi.çokk sevindimm canım buarada kaçıncı deneme ve problem neydi bende nasipse temmz adetimle başlayacağım
Ayyy agzin bal yesin inşallah:) zor ikiz çünkü tek embriyo transfer edildi tabiki Allah'in takdiri belki de ikiz olur.hayırlı olsunn canım ozaman şimdidennn inşallahhhh pozitiftir bekle yinede belki ikizdir o yüzden hemen çıkmıştır kaçtane tarnsfer edildi
inşallah güzel haberini de burdan alırız :) şimdiden tebriklerAyyy agzin bal yesin inşallah:) zor ikiz çünkü tek embriyo transfer edildi tabiki Allah'in takdiri belki de ikiz olur.
Hadi bakalim insallsh hersey rahat geçer bol bol yumoslarin olur canimbende temmuzda başlıyorum arkadaşlar ilk deneme tüpler kısmen açıkmış Eskişehir acıbademe gideceğim bakalım
Canim nasilsin nasil gecti transfer kac tane koydular umarim guzel gecmistir :)Kizlar yarin transver gunum saat 1 de hastanede olacagim Rabbim yardimcimiz olsun bisey soracagim size transferde kactane emriyo yerlestiriyolar internette bi kac yerde okudun 30 yas altinda ki bayanlara ilk iki denemede. Tane koyuyolarmis biz da doktorumuzla konusamadik bu konuyu