Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

İnşallahh sen nerde yaptıracaksın canım problem nedir özel değilse
Ben troid hastasıyım onun dışında bir problem yok. Aşılama 2 deneme oldu biri tuttu düştü. Diğeri tutmadı. Aşılamadan önce bir dış gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim. Rahim inceleme yapıldı polip ameliyatı oldu mart ayında. Kilo vermeye çalışıyorum. Ağustos ayı bnm için iyi olacak inş. Çamlıca medicanaya gidiyorum.

Transfer öncesi doktorunla konuşmanda fayda var. Eğer iki istiyorsan muhakkak söyle. Doktor insiyatif kullanabilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Transfer öncesi doktorunla konuş bu isteğini. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bugün ikinci kontrole gideceğim. Bakalım yumurtalar ne alemde. Sanırım 23.de yumurta toplama olur.

slm, bugün kontrole gittim, yumurtalar iyi durumdaymış, pazartesi yada salı günü toplama yapılacakmış yalnız transfer 1 ay sonra. çünkü rahmimde polip görüldü. onun alınması gerekiyormuş. Olsun geç olsun temiz olsun, bu kadar bekledim biraz daha beklerim. yeter ki sonu hayırlı olsun

inşallahh bakalım hepimiz için hayırlısı olsun buarada biz isteyebiliyıryz dimi çift embryo olsun diye bende öyle istiyorum

kızlar birde bende tüplerde tıkanıklık var acaba o şekilde başarılı olurmu ki bilginiz varmı dra da soracağımda

canım transfer nasıldı nasıl geçti hadii inşallahh sımsıkı tutunsun sana inşalla

kızlar merhaba,
hepimize hayırlı cumalar olsun.
cumartesi günü transferim oldu dün ve bugün elimde kalan idrar testleri vardı ve sabırsız bir insan olduğum için yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı heyecandan öleceğim.koşup hastanede test yaptırmamak için zor duruyorum inanın.
biliyorum çok erken haftaya perşembe test günüm o güne kadar dayanmam lazım ama 2 seneden beri hep negatifi gördüğüm için testlerde silik 2. çizgiyi görmek beni çok ama çok mutlu etti.

hayırlı olsunn canım ozaman şimdidennn inşallahhhh pozitiftir bekle yinede belki ikizdir o yüzden hemen çıkmıştır kaçtane tarnsfer edildi

çokk sevindimm canım buarada kaçıncı deneme ve problem neydi bende nasipse temmz adetimle başlayacağım

hayırlı olsunn canım ozaman şimdidennn inşallahhhh pozitiftir bekle yinede belki ikizdir o yüzden hemen çıkmıştır kaçtane tarnsfer edildi
Ayyy agzin bal yesin inşallah:) zor ikiz çünkü tek embriyo transfer edildi tabiki Allah'in takdiri belki de ikiz olur.

bende temmuzda başlıyorum arkadaşlar ilk deneme tüpler kısmen açıkmış Eskişehir acıbademe gideceğim bakalım
Hadi bakalim insallsh hersey rahat geçer bol bol yumoslarin olur canim
Canim nasilsin nasil gecti transfer kac tane koydular umarim guzel gecmistir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…