Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Hadi canim insallah artik guzel haberini alacaz bende yarin kontrole gidicem transferin nezaman olacagi belli olacak nasil rahat gectimi sen ayni ildemi yaptirdin yolculuk yaptin mi
Ewet cnm cok rahatti sadece beni idrale sikisiklik zorladi ama onada mecmur dayanmak zorundayiz bebislerimiz icin hersey ewet cnm bn ayni ilde yaptirdim kayseride insallah senin emriyolarin iyi durumdadir cnm

hayirli olsun İnşallah sana sıkı sıkı tutunur özeldemi yyaptın benimde doktorum tek e mbiriyo dedi tekrar hayirli olsun
Insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz en kisa zamanda hayirlosiyla ewet canim bn ozelde yaptirdim kayseri aci badem doktorumdan cok menmunum ins hepimizin sonuclari pozitif cikar sen tahlil gunumu bekliyodun cnm

Insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz en kisa zamanda hayirlosiyla ewet canim bn ozelde yaptirdim kayseri aci badem doktorumdan cok menmunum ins hepimizin sonuclari pozitif cikar sen tahlil gunumu bekliyodun cnm
yok canım vitamin takviyesi kullaniyorum iğnelerle başlamak reglimi bkliyom canım sana histerskopi yaptilar mi test tarihin ne zaman RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH senin le beraber bizde şafak sayacagiz

slm, bugün kontrole gittim, yumurtalar iyi durumdaymış, pazartesi yada salı günü toplama yapılacakmış :KK70: yalnız transfer 1 ay sonra. çünkü rahmimde polip görüldü. onun alınması gerekiyormuş. Olsun geç olsun temiz olsun, bu kadar bekledim biraz daha beklerim. yeter ki sonu hayırlı olsun :nazar:
Canim bende dün kontrole gittim. Pazartesi kontrole çağırdı. Sanırım çarşamba veya perşembe yumurta toplama olacak. Canını sıkma benim sorun olmadığı halde bir ay sonra transfer olacak. Rahim dinlendirip sonra transfer yapıyorlar. Oranı arttiriyormus. Iyi yani. Hakkinda hayırlısı olsun.

1 haziranda surece basladim 13 jaziranda yumurta topladilar.16 haziranda 2 tane orta kalite embriyo yerlestrilidi.suan 3 gun oldu yani ama dunden beri kahverengi hatta siyaha donuk kan gbi de dgl pihti gibi ince ince seyler geldi.ve de kabizlik cekip tuvalettede zorlandm.hic umudum kalmadi.varmi benmle ayni seyleri yasayan

1 haziranda surece basladim 13 jaziranda yumurta topladilar.16 haziranda 2 tane orta kalite embriyo yerlestrilidi.suan 3 gun oldu yani ama dunden beri kahverengi hatta siyaha donuk kan gbi de dgl pihti gibi ince ince seyler geldi.ve de kabizlik cekip tuvalettede zorlandm.hic umudum kalmadi.varmi benmle ayni seyleri yasayan
canım öncelikle hayirli olsun hiç korkma bence tutuldular sana kız kardeşim üç gün boyunca kahverengi ve siyah gördü ve şimdi bir oğlu var hatta ablam bildiğin adet kanamasi gördü şimdi 5aylık hamile darısı başına bence sevinmelisin.

Canim insallah bir sıkıntı yoktur olumsuz düşünme içini ferah tut sen

Hayırlı olsun canım. Korkma benimde transferden sonra 7. Gün kahve lekelenmem oldu. Korkmustum megersem bebeğim yerlesiyormus. Kırmızı renkde degilse korkma bebegin yerlesiyordur.

Hayırlı olsun canım. Korkma benimde transferden sonra 7. Gün kahve lekelenmem oldu. Korkmustum megersem bebeğim yerlesiyormus. Kırmızı renkde degilse korkma bebegin yerlesiyordur.
20160617_134140-1-1.jpg

20160617_134140-1-1.jpg Bu sekilde bir pihyi geldi transferden sinra 3.gunde gelen bu.3.gun dede yine buna benzer ama daha kucuk pihti geldi.foktora attm net bisey demedi.sabirla ilaclarina devam et yazdi sadece
Eki Görüntüle 1849013

X