- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
hayırlısı sanki tutmadı gibime geliyor benim. yarın kesin test yapcan mıBenim olmustu yine ayni canim. Hayirlisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı sanki tutmadı gibime geliyor benim. yarın kesin test yapcan mıBenim olmustu yine ayni canim. Hayirlisi.
Yok esim kizdi canim. Carsamba ancak.hayırlısı sanki tutmadı gibime geliyor benim. yarın kesin test yapcan mı
bencede salı yada çarşamba yap. erken yapıp moralini bozma. bende salı yada pazartesi düşünüyorum. çarşamba kan vereceğimYok esim kizdi canim. Carsamba ancak.
Persembe de ben verecegim ama cok heyecanliyim. Carsamba versem keske :)bencede salı yada çarşamba yap. erken yapıp moralini bozma. bende salı yada pazartesi düşünüyorum. çarşamba kan vereceğim
:) ben çok korkuyorumPersembe de ben verecegim ama cok heyecanliyim. Carsamba versem keske :)
Korkunun ecele faydasi yok canim. Hakkimizda hayirlisi olsun.:) ben çok korkuyorum
öylede içimde bir boşluk var negatif çıksa ne hissedeceğimi bilmiyorum pozitif çıksa ne hissedeceğimi bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.Korkunun ecele faydasi yok canim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
nasıl 3 tane markası neBirazdan çatlatma iğnesi yapıcam bunlar neden 3 tane ya
genopepty bende 2 tane vuruldum. diğerinin ne olduğunu bilmiyorum çatlamasın diye olabilir1 tanesi solution for yazıyor diğer iki tanesigonapeptyl yazıyo 2 sini birbtaraftan digerinde 1 taraftan yaptım öyle dedi
Delik deşik olduk ya Allah boşa çıkarmasın bu uğraşlarımızıgenopepty bende 2 tane vuruldum. diğerinin ne olduğunu bilmiyorum çatlamasın diye olabilir
amin. ben yatar hadi iyi geceler. yarın görüşürüzDelik deşik olduk ya Allah boşa çıkarmasın bu uğraşlarımızı
Günaydın cnmGunaydin kizlar.
Merhaba cnm yaptın mı çatlama iğneni? Ben dün akşam 21:30 da yaptım yarın sabah 09:30 da toplucaklar, senin saat kaçta ?1 tanesi solution for yazıyor diğer iki tanesigonapeptyl yazıyo 2 sini birbtaraftan digerinde 1 taraftan yaptım öyle dedi