- 21 Haziran 2016
- 135
- 130
Aminnn :)Kızlar merhaba, şimdi doktordan geldim Pazartesi 9:30 da OPU'm var çok heycanlıyım inşallah herşey güzel olur :))
umarım çok güzel geçer dualarımız seninleKızlar merhaba, şimdi doktordan geldim Pazartesi 9:30 da OPU'm var çok heycanlıyım inşallah herşey güzel olur :))
Teşekkür ederm canımm inşallah :)umarım çok güzel geçer dualarımız seninle
Aynı gün opu olucaz hadi bakalım Allah yardımcımız olsunKızlar merhaba, şimdi doktordan geldim Pazartesi 9:30 da OPU'm var çok heycanlıyım inşallah herşey güzel olur :))
Evet cnm aslında salı günü olucaktı ama dr pazartesi topluycaz dedi ve herşey yolunda giderse cumartesi günü transfer olucakmış :)Aynı gün opu olucaz hadi bakalım Allah yardımcımız olsun
Evet cnm aslında salı günü olucaktı ama dr pazartesi topluycaz dedi ve herşey yolunda giderse cumartesi günü transfer olucakmış :)
Evet cnm yrn sabah son olarak puregon ve orgalutran iğnemi yapıcam, akşam 21:30 da Ovitrelle çatlama iğnemi yapıcamBenim doktor transferi söylemedi daha yarın kontrol var çatlama iğnesinide vericeler saatini söyliycekler senin belli mi ?
Senin Opu mu olmustu canim ?
Sonra uzun bir bekleyiş belirti arama bizi bekliyor Allahım inşaAllah hayırlısıyla olurEvet cnm yrn sabah son olarak puregon ve orgalutran iğnemi yapıcam, akşam 21:30 da Ovitrelle çatlama iğnemi yapıcam
İnşallahhh canm inşallahSonra uzun bir bekleyiş belirti arama bizi bekliyor Allahım inşaAllah hayırlısıyla olur
canım stresde geciktiriremily07 benim hsg çekilmişti estrofem ve duphaston kullandım en son salı günü, şimdi adet günümü bekliyorum transfer için, hapı bırakınca hemen adet olurum transferim de ay sonuna kalmadan olur diye düşünüyordum ama malesef galiba opudan sonra adet düzenim falan değiştiği için bilemiyorum öne Zaman olacağımı
olmayacağız canım artık sen hamilesinKizlar benim normalde Pazartesi gunu adet gunum ama bu durumda Estrofem den dolayi olmayacak miyim ?
komik bi soru olmus :) sen artik 9 ay adet olmucaksin kiKizlar benim normalde Pazartesi gunu adet gunum ama bu durumda Estrofem den dolayi olmayacak miyim ?
Insallah canim insallah. Bugun yerlesiyorsa yerlesiyor benim bebis, ayni ilk tup bebekteki agrilarim var bugun. Adet olacak gibi belim agriyor.komik bi soru olmus :) sen artik 9 ay adet olmucaksin ki
Insallah canim.olmayacağız canım artık sen hamilesin