- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
Amin cnm inşallah@Sassenachen emily07 ve transfer sonucu bekleyen tüm hanımlar inşallah 9 ay adet görmezsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşallah@Sassenachen emily07 ve transfer sonucu bekleyen tüm hanımlar inşallah 9 ay adet görmezsiniz
tutunma 6 gün sürüyormuş sanırımInsallah canim insallah. Bugun yerlesiyorsa yerlesiyor benim bebis, ayni ilk tup bebekteki agrilarim var bugun. Adet olacak gibi belim agriyor.
Benim hala ara ara öyle ağrılar var inşallah yerlwsmedendir. Oysun orayı yavrum razıyım :) :)Insallah canim insallah. Bugun yerlesiyorsa yerlesiyor benim bebis, ayni ilk tup bebekteki agrilarim var bugun. Adet olacak gibi belim agriyor.
Bende 6. Gun Hcg yukselmisti. Ama yerlesmesi belki suruyordur yine de.tutunma 6 gün sürüyormuş sanırım
akıntı bendede var sanırım jeldenArkadaşlar bugün benim çok şiddetli bel Ağrı'larım ve akıntılarım başladı. Hiç böyle bir akıntı görmemiştim. Su gibi akıntım oluyor normal mi?hatta eşim dalga geçiyor su kuyusu buldular heralde içerde diye:))))
Can'ım jeli koyunca akıntın ne Zaman oluyor? Ben sabah 8 de koydum akıntım 4 gibi geldi bi de ben jeli hep kullanıyorum transfer öncesi başladım ilk bugün akıntı oldu. Kötü bir şey değildir inşallah adet oldum sandım.akıntı bendede var sanırım jelden
jel akmıyor ama benimde altımda ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum birşey yok ama su gibi ıslaklık hissediyorum. internetten baktım jelden dolayı bu şikayette bulunan hatta bu ıslaklık yüzünden mantar olanlar varCan'ım jeli koyunca akıntın ne Zaman oluyor? Ben sabah 8 de koydum akıntım 4 gibi geldi bi de ben jeli hep kullanıyorum transfer öncesi başladım ilk bugün akıntı oldu. Kötü bir şey değildir inşallah adet oldum sandım.
değildir diye düşünüyorum. istersen doktoruna bir sorCan'ım benim ki bildiğin su geliyor hatta iç çamaşırımdan pijamaya çıkacak kadar. Allahım inşallah kötü bir şey değildir. Hayırlısı olsun Hakkı'mızda.
canim doktor ilacin dozunu biraz arttirmasi gerekmezmiydi ki?bugün hormon testlerimi yaptırdım. tsh değerim yükselmiş yine ilaç kullanmama rağmen 4,85 olmuş.
proklatin 22
t3 3,66
t41,27
doktora sonuçlarımı gösterdim.
ilacını almaya devam et tedavin sırasında tekrar tsh bakarız gerekirse doz ayarlarız dedi.
ama benim moral motivasyon dip.
uzun zamandır3 ten yukarı çıkmıyordu tsh tam tedaviye başlayacağız tırmandı.
sanırım ramazanda ilacımı aksattığım için dalgalandı.
sizce büyük bir problem olur mu?
tsh yüksek çıkıca bebek gelişlimini ve gebeliği engelliyor diye biliyorum.
bende de oluyor cnm islaklikjel akmıyor ama benimde altımda ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum birşey yok ama su gibi ıslaklık hissediyorum. internetten baktım jelden dolayı bu şikayette bulunan hatta bu ıslaklık yüzünden mantar olanlar var
transfeden beri duş almıyordum biraz önce aldım rahatladım dünya varmış yabende de oluyor cnm islaklik
saatler olsun. bende almadım daha nezaman alayım diye düşünüyorum.transfeden beri duş almıyordum biraz önce aldım rahatladım dünya varmış ya
Ben hala alamadim misafirler var. Artik haftasonu alirim.transfeden beri duş almıyordum biraz önce aldım rahatladım dünya varmış ya
ne zaman transfer oldun canımsaatler olsun. bende almadım daha nezaman alayım diye düşünüyorum.