Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar wc de kan geldi. iki damla leke felan değildi. Aslında tamda emin olamıyorum peçete de vardı sonra acaba bi sivilce felan mi var dedim baktım o da yok

Kızlar wc de kan geldi. iki damla leke felan değildi. Aslında tamda emin olamıyorum peçete de vardı sonra acaba bi sivilce felan mi var dedim baktım o da yok
canım doktorum bana her zaman adetden çok kan gelmedikçe panik yapma demişti. bebek tutunuyor olabilir jel tahriş etmiş olabilir. o yüzden aşırı kanaman gelmedikçe umudunu yitirme

Yok yok aşırı değildi iki damla kan akar ya parmaktan aynen öyleydi inşallah yerlesmedir
inşallah canım tutunsun sımsıkı annesine. benim transferden sonra 7 gün kahve rengi gelmişti. bayağıda gelmişti. umudumu bitimişti. ama meğersem tutunuyormuş bana.

inşallah canım tutunsun sımsıkı annesine. benim transferden sonra 7 gün kahve rengi gelmişti. bayağıda gelmişti. umudumu bitimişti. ama meğersem tutunuyormuş bana.
Kahverengi gelse anlarım panik yapmam çünkü yerleşme kanaması kahverengi oluyormus. Kırmızı geldi benden acaba bu da olabilir mi ki yerlesme

Arkadaşlar kadın doğumcu kuzenimi aradım en sonunda dayanamadım ve bi kaç şeyi sordum ve söylediği kendin de hiçbir belirti arama, ya da olumsuz diye düşünme bütün Ağrı'lar, akıntılar ilaçların etkisidir dedi. Belirti olması için daha çok erken dört hafta bitince beşinci haftada en erken belirti başlar dedi. Sizinle de paylaşayım dedim. Rahatlamışta oldum.

Aynen canım belirti aramak boş aslında bi formda 2 kişi aynı belirtileri yaşamış birebir birinin tutmuş birinin tutmamis

Fitil olarak alıyorum ben çok rahat oluyor kayıyo gidiyor :) tahriş olacağını sanmıyorum
progestan fitili bende kullandım son zamanlarda artık tahriş kaşıntı yapmaya başlamıştı canım. ama dediğim gibi kişiye göre değişiyor. içimizde neler oluyor bilmiyoruz. mesela neredeyse 2 kutu jel bitiriyorum ama çıkan birşey yok içerden bunlar nereye gidiyor anlamadım

Aynen Can'ım yani tamamen psikolojik olarak insan arıyor ya da belirti yok kesin yok diyor ama erkenmiş bizim için hayırlısı olsun hepimiz için Can'ım.
bunu ben hep söylüyorum bir gebelik yaşadım ve hiçbir belirtim olmadı. hatta gebeliğimin 10 haftasında dahi uyuma dışında bir belirti yoktu

Zaten nerden geldi anlamadım kanın. Jel hiç kullanmadım nasıl bişey bilmiyorum.

Zaten nerden geldi anlamadım kanın. Jel hiç kullanmadım nasıl bişey bilmiyorum.
aslında en rahatı iğne ama yağlı olduğu için bir süre sonra ağrı morarma yapıyor poponun üzerinde oturamaz hale geliyorsun.

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim. 1.5 yillik evliyim 27 yasindayim cocuk denedik belli bi sure tutmayinca doktora gittim hic bir sorun yok dedi doktoru begenmedim baska bir doktora gittim oda bir an once tup bebek yaptir dedi fsh 77 lerde cikti amh 0.12 bakirkoyde serhat sakiz var o doktora gidiyorum suan biosteron verdi 1 ay kullan adet olursan iyi dedi ama oladim tarlusal verdi adet olmayi bekliyorum suan. Ve ilginc olan aralikta rahim yumurta hersey cok iyiymis doktor 7 ayda bu hale gelmen cok ilginc dedi. Bende tup bebege basliycam buyuk ihtimal medicana international hastanesi ile gorustum birde Euro fertel tup bebek merkezi ile doktorlarin tek soyledigi yasin avantaj. Allah hepimize kolaylik versin kizlar ya.

Can'ım benim de amh sorunu var 0.61 amh. Transfer oldu yarın 7. Günüm ve opuda 6 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 embriyo oldu biri 1. Kalite 9 hücreli biri 4 hücreli ikinci kalite. Sitede baktığımda amh problemi olmayan insanlarla neredeyse aynı sayıda ve kalitede embriyom olmuş. O yüzden çok takılma değerlere inşallah pozitif haberimi de verir daha çok umut olurum sana. Sonra da senin güzel haberlerini alırız.

Hoşgeldin aramıza, hakkında hayırlısı olsun. rabbim gönlünce versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…