Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

dayanamayıp beta hcgye 10. gün baktırmıştım asıl test günüm bugün 12. gün inşallah hepimiz bebektolarımıza kavuşuruz kızlar
10.gün saat kaçda nerede yaptırdıysan aynı saatte aynı yerde yaptır canım. farklı sonuç çıkabiliyor.

Canim laboratuvar farkli olunca deger de farkli cikar. Ayni gun ayni aaat 2 laboratuvardan birinda 30 digerinde 40 cikmisti degerim.
benimde başıma geldi değer yükselmedi diye çok üzüldüm sonra aynı yere yaptırdım değer yüksek çıkmıştı

Dune gore cok iyiyim simdi hastaneyi aradim igneyi veren hemsireyle gorustum dr bey musait degilmis o igne oyle bisey yapmaz normalde diyo mecbur bugunde yapicaksin dedi sasirdi mecbur yapicaz napalim yarinda kntrol var pazartesi opu olucam
birşey olursa tekrar ara akşam dikkat et kendine canım

Kizlar
Opu yapildi 8 tane yumurta toplanmis sizce iyimi yarın haber verckler durumunu..
Dr once 7 tane demis cikmis bi daha gelmis sonra 8 demis sormadim da anestezi etkisiyle..
Cok sukur iyi o uyku ne guzeldi oyle
sayıya takılma canım. inşallah sağlıklı kaliteli embriyolar olur. hakkında hayırlısı. benim 2. denememde 6 yumurta toplanmıştı 4 tanesi 5.günü gördü. 2 tanesi ile hamile kalmıştım. transfer ne zaman

Sagol cnm haklisin saglikli olmalari onemli..
Cnm transfer icin bi sonraki adeti bekliycm ptesi 3.gune gidenleri haber verckler yarinda ben arycm dollenen sayisini ogrenmek icin sonra dondurulacak cnm

Sagol cnm haklisin saglikli olmalari onemli..
Cnm transfer icin bi sonraki adeti bekliycm ptesi 3.gune gidenleri haber verckler yarinda ben arycm dollenen sayisini ogrenmek icin sonra dondurulacak cnm
o çok iyi rahim dinlendikten sonra transfer tutunma oranını arttırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…