eşimde yapma akşam ben yaparım dediCanım bence en azından 1-2 gün daha bekle şu an en önemli zamanlar biliyorsun
Tebrik ederim canım çok sevindim güzel geçmesine sayı çok önemli değil önemli olan kaliteleri benden de 20 küsür tane toplandı 11i donduruldu çok toplanınca kalitesi düşük oluyor geneldeKizlar
Opu yapildi 8 tane yumurta toplanmis sizce iyimi yarın haber verckler durumunu..
Dr once 7 tane demis cikmis bi daha gelmis sonra 8 demis sormadim da anestezi etkisiyle..
Cok sukur iyi o uyku ne guzeldi oyle
evet toz daha iyi olmuş eğilip kalkmana dikkat et yinedeeşimde yapma akşam ben yaparım dedi
ben sadece toz alcam
kesinlikle korkulacak bir şey yok, ben 15 temmuzda oldum, gözünü açtığında odada buluyorsun, baş ağrım yada migde bulantım olmadı, gönlünü ferah tutEn korktuğum opu genel anestezi olucak ama yinede çok korku var içimde inşallah herşey yolunda gider
Sagol canim benim.insallah iyi haberler alirimTebrik ederim canım çok sevindim güzel geçmesine sayı çok önemli değil önemli olan kaliteleri benden de 20 küsür tane toplandı 11i donduruldu çok toplanınca kalitesi düşük oluyor genelde
Maşallah cnm inss kaliteli embiriyoların olsunKizlar
Opu yapildi 8 tane yumurta toplanmis sizce iyimi yarın haber verckler durumunu..
Dr once 7 tane demis cikmis bi daha gelmis sonra 8 demis sormadim da anestezi etkisiyle..
Cok sukur iyi o uyku ne guzeldi oyle
canim tüp bebek tedavisinde östrojen cok yukseldigi icin cikolata kistinde malesef büyüme yapabiliyormus ondan agrimis olabilir. bence sendeki isaretler güzel gebelik var gibiMerhaba, nasilsiniz ? Ben eh iste... Dün minnacik bi kanamam olmustu ondan sonra bir daha hic olmadi ama regl agrilarim devam ediyor. Bide dün cikolata kistim olan yumurtaligim cok agridi, ilac almak zorunda kaldim. Benim bu kist hic agri yapmazdi, tedaviden sonra niye agriyor anlamadim.
Themodernmumma nasilsin bugun ?
Canim tutunma kanamasi olabilir bence. Insallah testte bi deger ciksin. Idrar testi yaptin mi ?Merhaba, nasilsiniz ? Ben eh iste... Dün minnacik bi kanamam olmustu ondan sonra bir daha hic olmadi ama regl agrilarim devam ediyor. Bide dün cikolata kistim olan yumurtaligim cok agridi, ilac almak zorunda kaldim. Benim bu kist hic agri yapmazdi, tedaviden sonra niye agriyor anlamadim.
Themodernmumma nasilsin bugun ?
Naptin canim heyecanli misin ? Bu gebelik testi daha cakaydin koyulasma var mi ?canim tüp bebek tedavisinde östrojen cok yukseldigi icin cikolata kistinde malesef büyüme yapabiliyormus ondan agrimis olabilir. bence sendeki isaretler güzel gebelik var gibi
canim tüp bebek tedavisinde östrojen cok yukseldigi icin cikolata kistinde malesef büyüme yapabiliyormus ondan agrimis olabilir. bence sendeki isaretler güzel gebelik var gibi
Canim tutunma kanamasi olabilir bence. Insallah testte bi deger ciksin. Idrar testi yaptin mi ?
yaptim cnm koyulasma yok ayni çıktıNaptin canim heyecanli misin ? Bu gebelik testi daha cakaydin koyulasma var mi ?
Benim haftaya Persembe canim. Ama bu bahsettiklerin ayni zamanda hamilelik belirtisi lutfen hemen negatif dusunme.Insallah. Cok tatlisin ve positifsin. Bana hep moral verdin cok tsk ederim.
Yok cnm bi daha yapmamaya karar verdim. Tekrar elimde bi negatif test tutmaya dayanamam. 2 senedir hep negatif görmekten cAnim aciYor artik.
Insallah öyledir ama sanki reglde gibiyim. Ates cikti, karnim agriyor, akinti ve siskinlik var. Sanki vucudum direniyormus gibi hissediOrum, regl olmak istiyor ama ilaclardan olamiyor gibi. O yüzden bu kdr umudum kirildi. Allah büyük pazartesi ögrenicem herseyi. Senin kan testi ne zamandi ?
Ya ne gelecekse Allahtan canim. Lutfen gonlunu ferah tut. Haydi hic olmadi, kaybettin bebisini, su sorunun cevabi var artik elinde: sen hamile kalabiliyorsun. Cok sukur guclu rahmin var ve bebisi tuttu.yaptim cnm koyulasma yok ayni çıktısag kasigimda hafif bi baski gibi bisey var korkuyla yarini bekliyorum. cok umutluydum 2 gündür nasil bu kadar negatif hale geldim anlamiyorum
canım umutsuzluğa kapılma lütfen bazı kişilerin beta hcgsi idrara geç karışırmış kendini strese sokma hiç ve allahtan hayırlısını iste cnm önemli olan sağlıkla devam etmesi biliyorsunyaptim cnm koyulasma yok ayni çıktısag kasigimda hafif bi baski gibi bisey var korkuyla yarini bekliyorum. cok umutluydum 2 gündür nasil bu kadar negatif hale geldim anlamiyorum
Benim haftaya Persembe canim. Ama bu bahsettiklerin ayni zamanda hamilelik belirtisi lutfen hemen negatif dusunme.
Kismet, saglikliysa olsun insallah.Hadi bakalim. Insallah bu sefer positifi görürsün :)
canım benimde ayın onunda çarşamba günü,ne zaman olman gerekiyor
Senin Opu mu olmustu canim ?