Cikarmadan once cok kotuydum elimlerim bacaklarim titriyodu ama simdi iyiyim ins ohss felan degildir yarin ilk isim doktoru arayip anlatmak gerci adama ulasmak ayri bir mesele 40 kisi cikiyo tlfna bi o cikmiyoAma sen o kadar kotu degil gibisin. Ben telefonu bile elime alamiyordum.
Evet pozitif keseyi gördük şükür kalp atışlarını da bugün gördüm bakalım cumartesi kendi DR randevum var ne diyecekyanlış hatırlamıyorsam senin pozitif çıkmıştı değilmi. son durumun ne
gözünaydın canım. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet pozitif keseyi gördük şükür kalp atışlarını da bugün gördüm bakalım cumartesi kendi DR randevum var ne diyecek
Amin Can'ım hepimizin inşallah Yeni listede sadece bekleyenleri yazmişsin sanırımgözünaydın canım. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bilgilerini ver hemen senide ekleyeyim.Amin Can'ım hepimizin inşallah Yeni listede sadece bekleyenleri yazmişsin sanırım
Can'ım Allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin. Hiç belirtin var muydu?Evet pozitif keseyi gördük şükür kalp atışlarını da bugün gördüm bakalım cumartesi kendi DR randevum var ne diyecek
Hiç yoktu hala da yokCan'ım Allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin. Hiç belirtin var muydu?
Can'ım benim de hiç belirtim yok. 3. Gün embriyosu biri 9 diğeri 4 hücreli seni okuyunca bi oh çektim. İyice umutsuzluğa kapılmıştım çok sağol canomHiç yoktu hala da yok
Gunaydin canim, herkese hayirli Cumalar !Günaydın hayırlı cumalar herkese
canım durumun nasılGunaydin canim, herkese hayirli Cumalar !
Cnm inss değerin kat kat artmıştırben 2. kan testimi olacağım bugün daha gerginim umarım hala bebeğim benledir.Hayırlı cumalar herkese
negatif düşünme canım. inşallah güzel haberlerle geleceksin. ne zaman yaptıracaksınben 2. kan testimi olacağım bugün daha gerginim umarım hala bebeğim benledir.Hayırlı cumalar herkese
inşallah değerin katlanmıştır canım transferden sonra kaçıncı gününben 2. kan testimi olacağım bugün daha gerginim umarım hala bebeğim benledir.Hayırlı cumalar herkese
inşallah cnmInsallah cnm rahatladim biraz..
Yarin guzel haberler le donmek nasip olsun