Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.gün saat kaçda nerede yaptırdıysan aynı saatte aynı yerde yaptır canım. farklı sonuç çıkabiliyor.dayanamayıp beta hcgye 10. gün baktırmıştım asıl test günüm bugün 12. gün inşallah hepimiz bebektolarımıza kavuşuruz kızlar
Iyiyim canim, bugun daha iyiyim sukur. Biraz atesli gibiyim sadece bugun baskaca bi sey yok. Sen nasilsin ?canım durumun nasıl
Hadi insallah katlanmistir.dayanamayıp beta hcgye 10. gün baktırmıştım asıl test günüm bugün 12. gün inşallah hepimiz bebektolarımıza kavuşuruz kızlar
iyiyim şükür bir sıkıntım yok.Iyiyim canim, bugun daha iyiyim sukur. Biraz atesli gibiyim sadece bugun baskaca bi sey yok. Sen nasilsin ?
Canim laboratuvar farkli olunca deger de farkli cikar. Ayni gun ayni aaat 2 laboratuvardan birinda 30 digerinde 40 cikmisti degerim.dayanamayıp beta hcgye 10. gün baktırmıştım asıl test günüm bugün 12. gün inşallah hepimiz bebektolarımıza kavuşuruz kızlar
benimde başıma geldi değer yükselmedi diye çok üzüldüm sonra aynı yere yaptırdım değer yüksek çıkmıştıCanim laboratuvar farkli olunca deger de farkli cikar. Ayni gun ayni aaat 2 laboratuvardan birinda 30 digerinde 40 cikmisti degerim.
canım ya evi süpürsem birşey olurmuCanim laboratuvar farkli olunca deger de farkli cikar. Ayni gun ayni aaat 2 laboratuvardan birinda 30 digerinde 40 cikmisti degerim.
Dune gore cok iyiyim simdi hastaneyi aradim igneyi veren hemsireyle gorustum dr bey musait degilmis o igne oyle bisey yapmaz normalde diyo mecbur bugunde yapicaksin dedi sasirdi mecbur yapicaz napalim yarinda kntrol var pazartesi opu olucamkimsede ses yok Tuanam21 ne oldu ağrıların bittimi
Ben yaptim bugun canim misafirimiz geliyor.canım ya evi süpürsem birşey olurmu
kemal bey günlük işlerini yap dedi ama bilemedim
Benim yengem de tüp bebek yapti simdi ikizlerimiz var masaAllah o transferden sonra 3 gun hic birsey yapmadi yatti sonrasinda pazar gezmesine gitti evini supurdu bisey olmadi yanicanım ya evi süpürsem birşey olurmu
birşey olursa tekrar ara akşam dikkat et kendine canımDune gore cok iyiyim simdi hastaneyi aradim igneyi veren hemsireyle gorustum dr bey musait degilmis o igne oyle bisey yapmaz normalde diyo mecbur bugunde yapicaksin dedi sasirdi mecbur yapicaz napalim yarinda kntrol var pazartesi opu olucam
Saol canım inşaAllah oyle olmambirşey olursa tekrar ara akşam dikkat et kendine canım
sayıya takılma canım. inşallah sağlıklı kaliteli embriyolar olur. hakkında hayırlısı. benim 2. denememde 6 yumurta toplanmıştı 4 tanesi 5.günü gördü. 2 tanesi ile hamile kalmıştım. transfer ne zamanKizlar
Opu yapildi 8 tane yumurta toplanmis sizce iyimi yarın haber verckler durumunu..
Dr once 7 tane demis cikmis bi daha gelmis sonra 8 demis sormadim da anestezi etkisiyle..
Cok sukur iyi o uyku ne guzeldi oyle
Sagol cnm haklisin saglikli olmalari onemli..sayıya takılma canım. inşallah sağlıklı kaliteli embriyolar olur. hakkında hayırlısı. benim 2. denememde 6 yumurta toplanmıştı 4 tanesi 5.günü gördü. 2 tanesi ile hamile kalmıştım. transfer ne zaman
o çok iyi rahim dinlendikten sonra transfer tutunma oranını arttırıyormuşSagol cnm haklisin saglikli olmalari onemli..
Cnm transfer icin bi sonraki adeti bekliycm ptesi 3.gune gidenleri haber verckler yarinda ben arycm dollenen sayisini ogrenmek icin sonra dondurulacak cnm
Hayirlisi insallah cnm umarim guzel olur..o çok iyi rahim dinlendikten sonra transfer tutunma oranını arttırıyormuş
Canım bence en azından 1-2 gün daha bekle şu an en önemli zamanlar biliyorsuncanım ya evi süpürsem birşey olurmu