- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Ben anestezi Uzm. Pazarlık yapıyordum nolur az verin uyanamazsam hadı diye sonra bi baktım odamdayim. Yok baş ağrısı yok kusma oluyor diye korkutuyorlar. Hiç biri de olmuyor. Sabah çok tatlı bi uyku olur ya öyleydi.En korktuğum opu genel anestezi olucak ama yinede çok korku var içimde inşallah herşey yolunda gider
Yok yapmiycam canım yaparsam kan yaptırırim pazar günü ufak da olsa bi değer çıkar diyeCan'ım sen pazar günü idrar testi yapacak mısın? Ben yapayım diyorum sonra ya çıkmazsa diyip tereddüte düşüyorum.
Hiç birşey hissedilmiyo dimi cnmBen anestezi Uzm. Pazarlık yapıyordum nolur az verin uyanamazsam hadı diye sonra bi baktım odamdayim. Yok baş ağrısı yok kusma oluyor diye korkutuyorlar. Hiç biri de olmuyor. Sabah çok tatlı bi uyku olur ya öyleydi.
Canim ben opudan değil sonucundan korkuyorumOpudan korkmayın sakin. Ben nerdeyse vazgeciyordum ağlaya ağlaya girdim ama o kadar rahat geçti ki şimdi olsa hiç korkmam
Ya sen bana güven bende ki korku kimsede yoktur. Titriyordum resmen girerken. Hatta uyandığıMDA ay çok güzel uyudum demisim. Tabi sonrasında sapittim. Hastaneyi ayağa kaldırdım kocacigimi istiyorum canım kocacim diye :) niye öyle yaptım anlamadım.Hiç birşey hissedilmiyo dimi cnm
Rahatlattın beni cnm sağol :), benim kocacığım yanımda olucak işlem sırasında daha rahat olurum herhalde :)Ya sen bana güven bende ki korku kimsede yoktur. Titriyordum resmen girerken. Hatta uyandığıMDA ay çok güzel uyudum demisim. Tabi sonrasında sapittim. Hastaneyi ayağa kaldırdım kocacigimi istiyorum canım kocacim diye :) niye öyle yaptım anlamadım.
Ben evde idrar yapayım diyorum ilk. 8. Gün oluyor pazar bizim.Yok yapmiycam canım yaparsam kan yaptırırim pazar günü ufak da olsa bi değer çıkar diye
Baştan kötü düşünme bebeklerimi yada bebegimi alcam diye Sevin :) içini öyle ferahlat. Ben de ilk defa embriyo vardi rahmim de bu bile mutlu ediyordu beni.Canim ben opudan değil sonucundan korkuyorumya tutmazsa diye aklima geliyor
Ya test yapmak sorun değilde üzülürüm diye korkuyorum keşke olsada çıksaBen evde idrar yapayım diyorum ilk. 8. Gün oluyor pazar bizim.
Benim ki yanımda değildi. :) bide çok düşkünüm kendisine o olunca bişey olmayacak saniyorum. Haa bide doktor nasılsın diye sormaya geldi yanıma acıktım dedim :) :) çorba getirdiler. Eşime de karnını iyice bi doyur demiş :)Rahatlattın beni cnm sağol :), benim kocacığım yanımda olucak işlem sırasında daha rahat olurum herhalde :)
Can'ım sen de pazar kan testi yapacaksın ben de onu göze alamam günü gelmeden. İdrarda çıkmasa da hala umudum olur kan testine ama kanda çıkmazsa ben de üzülürümYa test yapmak sorun değilde üzülürüm diye korkuyorum keşke olsada çıksa
Tabi acıkır insann aç karnına gidiyosun bişey yemeden normaldir acıkmakBenim ki yanımda değildi. :) bide çok düşkünüm kendisine o olunca bişey olmayacak saniyorum. Haa bide doktor nasılsın diye sormaya geldi yanıma acıktım dedim :) :) çorba getirdiler. Eşime de karnını iyice bi doyur demiş :)
:) ya en iyisi beklemek salı günü eşim nöbetçi 10. Gün olmuş olur idrar testi yaparım. Benim kesin anlık olur kafama eser gider yaparım yada cesaretimi toplayaMAM beklerimCan'ım sen de pazar kan testi yapacaksın ben de onu göze alamam günü gelmeden. İdrarda çıkmasa da hala umudum olur kan testine ama kanda çıkmazsa ben de üzülürüm
Hayırlısı olsun Can'ım ikimiz de pozitifi alalım inşallahhhh:) ya en iyisi beklemek salı günü eşim nöbetçi 10. Gün olmuş olur idrar testi yaparım. Benim kesin anlık olur kafama eser gider yaparım yada cesaretimi toplayaMAM beklerim
Aynen iyi ki çorba getirdiler o an hiç ağrı felan yoktu kendim kalktım yardım istemedim. Sonra çabuk kendime geldimTabi acıkır insann aç karnına gidiyosun bişey yemeden normaldir acıkmak
İnşallah inşallah canım Rabbim herkese o günü gösterirHayırlısı olsun Can'ım ikimiz de pozitifi alalım inşallahhhh
kaçıncı gün şimdiValla biz kadınlar da ne alemiz sancımız olsa tutmadı diyoruz sancımız olmasa tutmadı diyoruz:) inşallah ikimizinde tutmuştur ya garip düşüncelerden uzaklaşalım.
canım evet yasal olarak öyle ama bazı doktorlar müsade edip 2 tane koyuyor konuş doktorunlakıZlar mrb bende eylül ayında tedaviye başlıycam inş aklıma takılan bir soru var int de 35 yaşın altına tek embriyo transfer edilmesi gerekiyor diye böyle birşey var mı yani ben 28 yaşındayım ve tek yumurtalığım var iki tane koymayacaklar mı
canım opu en kolay işlem ne fark ediyorsun ne canım yanıyor. bir bakmışsın bitiyor. korkma hiç. emin oldki transfer sonrası en zor kısımEn korktuğum opu genel anestezi olucak ama yinede çok korku var içimde inşallah herşey yolunda gider
Normal testin markasi ne canim, predictor da cok yanlis cikiyor. Normal testi bekle bence.kızçelerimmm merhaabba siZe bir sorum var cevaplarsınızz mutlu olurum
8. günde predictor early ile test yapıldı 15 dk sonraa çokk silik çıkmış sonra gördüm
9. gün tekrar aynı testle yapıldı biraz daha koyulaşmış tamm sevinecektim ki nette bu test bazen yanlış çıkarıyrmş diye yorumlar var kaldım öyle
gelelim bugün normal test yaptım negatif çıktı acaba o testler erken gebelik testi olduğu için mi çıkmıştır yoksa negatif midir cts kan testi artık ayyy çok konuştumm
oncomed hızlı test canımNormal testin markasi ne canim, predictor da cok yanlis cikiyor. Normal testi bekle bence.