Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

kızçelerimmm merhaabba siZe bir sorum var cevaplarsınızz mutlu olurum
8. günde predictor early ile test yapıldı 15 dk sonraa çokk silik çıkmış sonra gördüm
9. gün tekrar aynı testle yapıldı biraz daha koyulaşmış tamm sevinecektim ki nette bu test bazen yanlış çıkarıyrmş diye yorumlar var kaldım öyle
gelelim bugün normal test yaptım negatif çıktı acaba o testler erken gebelik testi olduğu için mi çıkmıştır yoksa negatif midir cts kan testi artık ayyy çok konuştumm
normal testde çıkmayabilir canım. benim 11.gün koyu iki kırmızı çizgiyi görmüştüm. hatta eczaneden bile almadım sağlık ocağı sıradan bir test vermişti. 10.gününden önce idrar testlerine doktorlar güvenmiyor. diğerleri erken gebelik testi olduğu için çıkmış sanırım. en güzeli yarın kan testi yap ama sanırım hamilesin

normal testde çıkmayabilir canım. benim 11.gün koyu iki kırmızı çizgiyi görmüştüm. hatta eczaneden bile almadım sağlık ocağı sıradan bir test vermişti. 10.gününden önce idrar testlerine doktorlar güvenmiyor. diğerleri erken gebelik testi olduğu için çıkmış sanırım. en güzeli yarın kan testi yap ama sanırım hamilesin
benim yarın 11. gün ozaman varsa çıkması lazım dimi

çok yumurta toplanırsa biraz ağrı oluyor, bitazda kanama ama zor bir işlem değil ben işlemden sonra yola çıktığım için narkoz beni kötü etkilemişti ama onun dışında korkulacak bir işlem değil cnm opudan 5 gün sonrada adet oldum
Insallah cnm rahatladim biraz..
Yarin guzel haberler le donmek nasip olsun

kızlarr şimdi diğer forumlarada baktım ya aslında herkeste çok farklı kimi 6. günde öğrenmiş kiminin 13. kanda çıktığı halde idrarda çıkmamış bence idrar testi yapıp moral bozmamak lazım hayırlısı olsun hepimiz içinde
Stres yapma cnm bebegin seninle insallah

Kizlar biri bana cevap versin lutfen bugun 2. Igneden sonra cok kotu oldum butun vucudum titriyo midem bulaniyo az once cikardim normal mi bunlar

X