- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Laboquick varsa ondan kullansaydin keske benim degerim 10 ken bile cikarmisti.oncomed hızlı test canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquick varsa ondan kullansaydin keske benim degerim 10 ken bile cikarmisti.oncomed hızlı test canım
Haklısın ister istemez bunca zamandır negatif göre göre bakalım hayırlısıBaştan kötü düşünme bebeklerimi yada bebegimi alcam diye Sevin :) içini öyle ferahlat. Ben de ilk defa embriyo vardi rahmim de bu bile mutlu ediyordu beni.
O testi bi takip et bakalim 1-2 saate belircek mi cizgi. 9. Gune artik cikmasi lazim cunku. Umarim vardir. Kacinci gun embryosu ve taze transfer mi o da onemli tabii:oncomed hızlı test canım
taze canım 5. günO testi bi takip et bakalim 1-2 saate belircek mi cizgi. 9. Gune artik cikmasi lazim cunku. Umarim vardir. Kacinci gun embryosu ve taze transfer mi o da onemli tabii:
normal testde çıkmayabilir canım. benim 11.gün koyu iki kırmızı çizgiyi görmüştüm. hatta eczaneden bile almadım sağlık ocağı sıradan bir test vermişti. 10.gününden önce idrar testlerine doktorlar güvenmiyor. diğerleri erken gebelik testi olduğu için çıkmış sanırım. en güzeli yarın kan testi yap ama sanırım hamilesinkızçelerimmm merhaabba siZe bir sorum var cevaplarsınızz mutlu olurum
8. günde predictor early ile test yapıldı 15 dk sonraa çokk silik çıkmış sonra gördüm
9. gün tekrar aynı testle yapıldı biraz daha koyulaşmış tamm sevinecektim ki nette bu test bazen yanlış çıkarıyrmş diye yorumlar var kaldım öyle
gelelim bugün normal test yaptım negatif çıktı acaba o testler erken gebelik testi olduğu için mi çıkmıştır yoksa negatif midir cts kan testi artık ayyy çok konuştumm
laboquickte 6-7. günlerde yaptm yani hcg 13-14. günleride silik çıktı onada güvenenedimLaboquick varsa ondan kullansaydin keske benim degerim 10 ken bile cikarmisti.
benim yarın 11. gün ozaman varsa çıkması lazım diminormal testde çıkmayabilir canım. benim 11.gün koyu iki kırmızı çizgiyi görmüştüm. hatta eczaneden bile almadım sağlık ocağı sıradan bir test vermişti. 10.gününden önce idrar testlerine doktorlar güvenmiyor. diğerleri erken gebelik testi olduğu için çıkmış sanırım. en güzeli yarın kan testi yap ama sanırım hamilesin
çıkması lazım benimde 5.gün taze embriyo du. hatta idrarda çıkınca aynı gün kan verdim 220 çıkmışki. 12. günü beklemedimbenim yarın 11. gün ozaman varsa çıkması lazım dimi
Çıkar cnm benim 3. gün embiriyoları 10 gün sonraya test tarihi verdi hastane inss pozitiftirbenim yarın 11. gün ozaman varsa çıkması lazım dimi
hadi inşallah çıkar artık pozitifleri görürüz hep beraberçıkması lazım benimde 5.gün taze embriyo du. hatta idrarda çıkınca aynı gün kan verdim 220 çıkmışki. 12. günü beklemedim
inşallah canım haber ver merak ederiz. hakkında hayırlısı olsunhadi inşallah çıkar artık pozitifleri görürüz hep beraber
tamam canım tabiki veririm inşallahh güzel haber verebiliriminşallah canım haber ver merak ederiz. hakkında hayırlısı olsun
Guven guven o zaman kesin var :)) 13. -14. Gune kalmaz Hcg.laboquickte 6-7. günlerde yaptm yani hcg 13-14. günleride silik çıktı onada güvenenedim
amaa bugünkünde bişey çıkmadıya ayy bu testlerde hayırlısı ama biliyormusun dün çok umuylydm pozitif görünce ama bugün t olduğu yerde beyaz çizgi çıkmış neyse o daGuven guven o zaman kesin var :)) 13. -14. Gune kalmaz Hcg.
Allah razi olsun cnm insallah guzel gecerAllah yardimcin olsun hic korkma bise anlamiyosun hafif adet agrisi gibi olup geciyo kanama cok az leke gibi geliyo o kadar stres yapma
Insallah cnm rahatladim biraz..çok yumurta toplanırsa biraz ağrı oluyor, bitazda kanama ama zor bir işlem değil ben işlemden sonra yola çıktığım için narkoz beni kötü etkilemişti ama onun dışında korkulacak bir işlem değil cnm opudan 5 gün sonrada adet oldum
Stres yapma cnm bebegin seninle insallahkızlarr şimdi diğer forumlarada baktım ya aslında herkeste çok farklı kimi 6. günde öğrenmiş kiminin 13. kanda çıktığı halde idrarda çıkmamış bence idrar testi yapıp moral bozmamak lazım hayırlısı olsun hepimiz içinde