Allah yardimcin olsun hic korkma bise anlamiyosun hafif adet agrisi gibi olup geciyo kanama cok az leke gibi geliyo o kadar stres yapmaKizlar nasilsinz
Yarin opu var sabah 8 de dua edin lutfen iyi gecsin korkuyorum biraz..
Sonrasi nasil oluyor agri kanama fln
Teşekkür ederim canım. Pgt embriyolarini genetik test uygulayip transfer ediyorlar.Pgt nedir??emily07 inşallah yolculuğun bebişlerinledir
Can'ım Nasıl gidiyor test sonucun iyi çıkmış bugün. İyi bari takviye almayacaksın belirtin felan var mı bugün benim adet günüm ve adet olacağım Zaman sancım hiç olmaz ama hep midem kalkar ve çok mızmırıkçı olurum. Bugün de o durumdayım sudan nem kapar vaziyette. Başka da hiçbir şey yok. Sen de var mı bi değişiklik?Çoğunda belirti olmuyormus zaten canım yerleşme kanaması olacak mı diye çok bakiyorum
Daha erken galiba, cok da belirti aramamak lazim. Kabizlik icin doktoru aradim bi surup yazdi. O da ishal etti bu kez tek dozla. Bi ortasini bulamadim hala kivranmaca :))Themodernmumma canım bendede belirti yok. Otobüste bir ara ufak bir batma gibi oldu gecti.
Test yaptiniz mi ?Can'ım Nasıl gidiyor test sonucun iyi çıkmış bugün. İyi bari takviye almayacaksın belirtin felan var mı bugün benim adet günüm ve adet olacağım Zaman sancım hiç olmaz ama hep midem kalkar ve çok mızmırıkçı olurum. Bugün de o durumdayım sudan nem kapar vaziyette. Başka da hiçbir şey yok. Sen de var mı bi değişiklik?
Hayır yapmadım daha 5. Gün pazar günü evde idrar testi yapacağım ama hiçbir belirti yok adetimdeki huysuzluk var sadece.Test yaptiniz mi ?
Test yaptiniz mi ?
çok yumurta toplanırsa biraz ağrı oluyor, bitazda kanama ama zor bir işlem değil ben işlemden sonra yola çıktığım için narkoz beni kötü etkilemişti ama onun dışında korkulacak bir işlem değil cnm opudan 5 gün sonrada adet oldumKizlar nasilsinz
eğer doktor gerek görürse ikinci denemeden önce bende histeroskopi yaptirmayi düşünüyorum.Canim daha senin ilk denemen. Bence bekle ben iki tüp bebek yaptırdım biri negatif biri pozitif oldu ama gelisimi durdu bebegimin. O yüzden istediler.
tabiki de erkenYa belirtileriniz var mi kizlar ? Sanki gecen sefer tup bebek yaptirmamis gibi hatirlayamiyorum. 2 gun daha erken herhalde belirti icin degil mi?
benim agrilarim opudan 3 gün sonra oldu cnm sanki ameliyat olmusum gibi kasiklarimda yara varmis gibi acidi. opu günü de hafif lekelenmem olduKizlar nasilsinz
canim surubu cok az ic o zamanDaha erken galiba, cok da belirti aramamak lazim. Kabizlik icin doktoru aradim bi surup yazdi. O da ishal etti bu kez tek dozla. Bi ortasini bulamadim hala kivranmaca :))
Ya mahfoldum anlatamam, simdi de ishal oldum. Tek doz 25 ml ictim cok mu geldi ki ? Doktor da onermedi ki bi doz..canim surubu cok az ic o zaman
o zaman yarin icme bi bak bakalim duruma eger kabizsan 15ml icmeyi dene. bi de kayisi filan yedin mi?Ya mahfoldum anlatamam, simdi de ishal oldum. Tek doz 25 ml ictim cok mu geldi ki ? Doktor da onermedi ki bi doz..
evet ben hala kullaniyorumKızlar hala estrofem kullanıyor musunuz transfer sonrası hangi ilaçlara devam ettiniz
Ben de hala iciyorum gunde 3 adet.Kızlar hala estrofem kullanıyor musunuz transfer sonrası hangi ilaçlara devam ettiniz
maalesef kayisi da yemistim 6 tane. Valla hic boyle hayal etmemistim.o zaman yarin icme bi bak bakalim duruma eger kabizsan 15ml icmeyi dene. bi de kayisi filan yedin mi?
Aynen göğüslerim şis bugun kontrolum vardi cumartesi yine gidicem catlama ignesi ni vericekler pazaartesi opu olucam cok heycanliyim ve cok korkuyorum olumsuz seyler aklima gelinceBenimde aynen öyle oluyor cnm benim iğnenin 7 günü bugün göğüslerim de ağrıyor seninde öyle mi?
kayisiyla beraber fazla gelmis olabilir cnmBen de hala iciyorum gunde 3 adet.
maalesef kayisi da yemistim 6 tane. Valla hic boyle hayal etmemistim.
Ya kabiz olduguma da sasirdim zaten normalde metabolizmam cok hizlidir. Mahfettim kendimi. Yarina icmem artik. Sadece sabah kayisi yerim.kayisiyla beraber fazla gelmis olabilir cnm