- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
evet estrofen,coraspin,forbiol kullanıyorumKızlar hala estrofem kullanıyor musunuz transfer sonrası hangi ilaçlara devam ettiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet estrofen,coraspin,forbiol kullanıyorumKızlar hala estrofem kullanıyor musunuz transfer sonrası hangi ilaçlara devam ettiniz
Vardin mi canim sen ?evet estrofen,coraspin,forbiol kullanıyorum
evet canım şimdi girdim eveVardin mi canim sen ?
ben hem kayisi hem erik hep surup salatalik ananas bunlara ragmen kabizdim anca 2 gun sonra etki etti surup o zaman da ishal oldum dedigin gibi surup disindakileri biraktim surubu da 15ml ictim 2 gün sonra filan surubu da biraktimYa kabiz olduguma da sasirdim zaten normalde metabolizmam cok hizlidir. Mahfettim kendimi. Yarina icmem artik. Sadece sabah kayisi yerim.
Canim listeyi ilk sayfada duzenle bence arada kaynayip gidiyor hep oyle daha rahat olurLİSTEMİZ
[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD]10.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]opu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test sonucunu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]sonuç bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif[/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]28[/TD] [TD]Tüp Tıkanıklığı[/TD] [TD]Acıbadem Eskişehir[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]HAMİLE [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD]
[TR][/TR][TR]
[TD]25[/TD]
[TD]kuzuma hasretim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]Ankara Etlik Zübeyde Hanım kad. doğ.[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]Tedaviyi bekliyor [/TD]
[/TR] [TR][/TR]
birinci sayfaya sabitledim canım arada burada paylaşıyorumCanim listeyi ilk sayfada duzenle bence arada kaynayip gidiyor hep oyle daha rahat olur
Hee gormemisim canim pardon ama super olmussbirinci sayfaya sabitledim canım arada burada paylaşıyorum
yanlış hatırlamıyorsam senin pozitif çıkmıştı değilmi. son durumun neKızlar hala estrofem kullanıyor musunuz transfer sonrası hangi ilaçlara devam ettiniz
Benim adetimë bir hafta var ama adet olacak gibiyim çok ağrım var wc ye gittiğimde oldum saniyorumCan'ım Nasıl gidiyor test sonucun iyi çıkmış bugün. İyi bari takviye almayacaksın belirtin felan var mı bugün benim adet günüm ve adet olacağım Zaman sancım hiç olmaz ama hep midem kalkar ve çok mızmırıkçı olurum. Bugün de o durumdayım sudan nem kapar vaziyette. Başka da hiçbir şey yok. Sen de var mı bi değişiklik?
Can'ım ya tutunmadan ya da opudan yeni çıktın seninki taze transfer ben opudan sonra öyleydim içimi boşaltmışlar gibi kasıklarım aprıyprdu. Ama inşallah tutunmadandır. Ben de hiçbir şey yok(Benim adetimë bir hafta var ama adet olacak gibiyim çok ağrım var wc ye gittiğimde oldum saniyorum
Opu ile transfer arasında hiç ağrım olmadı hatta opudan sonra biraz uyumuş uyanmış gibiydim pazartesi gününden beri ağrım var iki gündür de adet ağrısı gibi salı günü hafif di arada girip çıkıyordu bugün wc ye oldum mu diye bakıyorum. Arkadaşımla konuştum onunda öyle olmuş. Aynı doktor da yaptırdık. Adet sancısı insanın moralini bozuyorCan'ım ya tutunmadan ya da opudan yeni çıktın seninki taze transfer ben opudan sonra öyleydim içimi boşaltmışlar gibi kasıklarım aprıyprdu. Ama inşallah tutunmadandır. Ben de hiçbir şey yok(
Bende korkuyorum cnm, benim opu salı günüAynen göğüslerim şis bugun kontrolum vardi cumartesi yine gidicem catlama ignesi ni vericekler pazaartesi opu olucam cok heycanliyim ve cok korkuyorum olumsuz seyler aklima gelince
Can'ım hiç moralini bozma aksine tutunma sancısıdır transferden sonra olduysa. Sevin arkadaşım asık ben de hiçbir şey yok artık acaba negatif mi düşüncelerine ben girdim.Opu ile transfer arasında hiç ağrım olmadı hatta opudan sonra biraz uyumuş uyanmış gibiydim pazartesi gününden beri ağrım var iki gündür de adet ağrısı gibi salı günü hafif di arada girip çıkıyordu bugün wc ye oldum mu diye bakıyorum. Arkadaşımla konuştum onunda öyle olmuş. Aynı doktor da yaptırdık. Adet sancısı insanın moralini bozuyor
Opudan korkmayın sakin. Ben nerdeyse vazgeciyordum ağlaya ağlaya girdim ama o kadar rahat geçti ki şimdi olsa hiç korkmamBende korkuyorum cnm, benim opu salı günü
Valla biz kadınlar da ne alemiz sancımız olsa tutmadı diyoruz sancımız olmasa tutmadı diyoruz:) inşallah ikimizinde tutmuştur ya garip düşüncelerden uzaklaşalım.Opu ile transfer arasında hiç ağrım olmadı hatta opudan sonra biraz uyumuş uyanmış gibiydim pazartesi gününden beri ağrım var iki gündür de adet ağrısı gibi salı günü hafif di arada girip çıkıyordu bugün wc ye oldum mu diye bakıyorum. Arkadaşımla konuştum onunda öyle olmuş. Aynı doktor da yaptırdık. Adet sancısı insanın moralini bozuyor
En korktuğum opu genel anestezi olucak ama yinede çok korku var içimde inşallah herşey yolunda giderOpudan korkmayın sakin. Ben nerdeyse vazgeciyordum ağlaya ağlaya girdim ama o kadar rahat geçti ki şimdi olsa hiç korkmam
Yok canım öyle düşünme çok işlem yapıldı rahim yoruldu ağrılar birazda oyüzden fazla olabilir. Senin dinlenmiş rahmin hiç belirti arama ben olmadı saniyorum sonra neden olmasın diye kendine soruyorum. Test günü gelse de kurtulsakCan'ım hiç moralini bozma aksine tutunma sancısıdır transferden sonra olduysa. Sevin arkadaşım asık ben de hiçbir şey yok artık acaba negatif mi düşüncelerine ben girdim.
Can'ım sen pazar günü idrar testi yapacak mısın? Ben yapayım diyorum sonra ya çıkmazsa diyip tereddüte düşüyorum.Yok canım öyle düşünme çok işlem yapıldı rahim yoruldu ağrılar birazda oyüzden fazla olabilir. Senin dinlenmiş rahmin hiç belirti arama ben olmadı saniyorum sonra neden olmasın diye kendine soruyorum. Test günü gelse de kurtulsak