Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kanamam geldi cok az, ama hissediyorum reglim geldi. Merkezi aradim ilaclara devam edin, bazi kadinlar kanamaya ragmen hamile olabiliyor dedi doktor. Pazartesi kan testine cagirdi. Cok üzgünüm

Kanamam geldi cok az, ama hissediyorum reglim geldi. Merkezi aradim ilaclara devam edin, bazi kadinlar kanamaya ragmen hamile olabiliyor dedi doktor. Pazartesi kan testine cagirdi. Cok üzgünüm
canım çok mu kanamam, üzülme sakin ol inşallah sonuç pozitifle sonuçlanır yerleşme kanamasıdır

canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı günün bugün? kan testi yaptırmış mıydın?

Allah Allah, o zaman kimyasal gebelik mi gecirdin canim ?

Bilmiyorum ki, belkide testte vardi bi bozukluk

canım çok mu kanamam, üzülme sakin ol inşallah sonuç pozitifle sonuçlanır yerleşme kanamasıdır

canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı günün bugün? kan testi yaptırmış mıydın?

Kanamam cok degil, wcde ufak bi kan pihtisi gördüm ve cok acik kirmizi az bi kanama. Sabahtan beri bi daha kanama gelmedi. Ama regl sikayetlerimin hepsi var belim agriyor, karnimda kramplar var. Normalinde 4 gün sonra gelmesi lazimdi, sanirim ilaclar fln dengem bozuldu.

Üzücü olan doktorun herseyiniz mükemmelmis, 14 yumurtadan 8i döllenmis, blastosistlerinizde harika görünüyorlar demesiydi. Ee hersey mükemmelse neden olmadi diyor insan icinden. Cok agladim ama simdi gecti, annem teselli etti biraz. Bir daha ki denemeyi hemen yapmam. Fitnesse yazilip zayiflamayi düsünüyorum, bide doktorum bu deneme olmazsa histeroskopi yapicaz demisti. Herseye sil bastan baslicaz

canim ben test yaptirdigim pozitif aldigim gün o kadar cok adet agrim vardiki oturdum agladim sonuc cikmadan adet olcam ben diye.cok umut veriyor gibi olmak istemem ama kanaman yogun degilse umut var hala. adet agrilari filan oluyormus hamilelikte normalmis

Bende anlamiyorum hersey mukemmelken 2 tane embriyo konmusken niye tutmuyor? tabiki nasip meselesi ama... acaba bende olumsuz olursa sonuc histeroskopi filan cektirsem mi ki? 2. ve 3. denemesini yapan arkadaslar siz ilk denemeden sonra nasil bir yol izlediniz?

hemen neden karamsar oluyorsun bence seninki kesin yerleşme kanaması bende kanaman çok oldu sanmıştım ayrıca hamile kalan kişilerde bahsettiğin belirtilerin hepsi oluyor hiç canını sıkma ben senin yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım 10. gündeymişsin embriyonda blastmış kesin çıkar allah korusun düşük tehlikesi varsa da ona göre önlem alırsın

canım sen rahim film çekilmiş miydin

Yerlesme kanamasi olabilir hemen kendini mahfetme bence.

Her sey mukemmelken, hicbir engel yokken normal yoldan neden olmuyorsa o sebepten canim. Arkadasim hem hashimato hastasi, hem Pko, hem cikolata kisti var, hem kilolu hem de insulin direnci var ama 2. Ayda hamile kaldi. Bu isler nasip. Benim 2. Denemem ve belki yine olmayacak. Bizim sinavimiz da bu. Saglam embryoyu bulana dek devam edecegiz, Allah hangi zamani nasip kilarsa.

Doktorda aynisini söyledi hicbirsey bitmis degil dedi. Ama insan vucudunu tanir ya, gece anladim adet olacagimi. Benim adet dönemi hep atesim olur, simdide atesim var. Allahtan hayirlisi, ondan ötesi yok.

Yapmiyolar cnm testo, yalvardim bugun hayir daha cok erken yapamayiz dedi. Saliydi normalde pazartesi gelebilirsiniz test icin dedi. Burasi türkiye gibi degil, gidip istedigin zmn test yaptiramiyorsun maalesef. Almanlar ve kurallari iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…