- 28 Haziran 2015
- 121
- 262
- 38
Ona ragmen tutunmus yani bebek :) hareketsizlikden de kaynaklaniyor galiba ya.ooovvv ben cok feci kabiz olmustum kayisi erik salatalik ne yesem fayda etmedi. en son doktor duphalac surup verdi 4-5 gün kullandim normale döndü biraktim surubu
Allah Allah, o zaman kimyasal gebelik mi gecirdin canim ?Kanamam geldicok az, ama hissediyorum reglim geldi. Merkezi aradim ilaclara devam edin, bazi kadinlar kanamaya ragmen hamile olabiliyor dedi doktor. Pazartesi kan testine cagirdi. Cok üzgünüm
4. gün embriyosuyduAyy canım gözün aydın :) kaçıncı gün embriyosuydu
canım çok mu kanamam, üzülme sakin ol inşallah sonuç pozitifle sonuçlanır yerleşme kanamasıdırKanamam geldicok az, ama hissediyorum reglim geldi. Merkezi aradim ilaclara devam edin, bazi kadinlar kanamaya ragmen hamile olabiliyor dedi doktor. Pazartesi kan testine cagirdi. Cok üzgünüm
canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı günün bugün? kan testi yaptırmış mıydın?Kanamam geldicok az, ama hissediyorum reglim geldi. Merkezi aradim ilaclara devam edin, bazi kadinlar kanamaya ragmen hamile olabiliyor dedi doktor. Pazartesi kan testine cagirdi. Cok üzgünüm
bana opu ve ilaclar cok yan etki yapti cnm ya kabizlikta ondan oldu Allahtan 1 hafta sonra hepsi tamamen geçtiOna ragmen tutunmus yani bebek :) hareketsizlikden de kaynaklaniyor galiba ya.
Benim kaldı tedavim malesef, izinler iptal olunca yapamadık. Ankaraya git gel çok sıkıntı olacak diye Eylüle bıraktık. Nasip artık.sanırım transfer zamanına var diye girmiyor yazmadı. sen nasılsın ne yaptın
Benimde aynen öyle oluyor cnm benim iğnenin 7 günü bugün göğüslerim de ağrıyor seninde öyle mi?Kizlar bugun ignenin 6.gunu kasiklarim kimil kimil kipirdiyor sanki biseyler sizdede oldumu??????,
Allah Allah, o zaman kimyasal gebelik mi gecirdin canim ?
canım çok mu kanamam, üzülme sakin ol inşallah sonuç pozitifle sonuçlanır yerleşme kanamasıdır
canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı günün bugün? kan testi yaptırmış mıydın?
canim ben test yaptirdigim pozitif aldigim gün o kadar cok adet agrim vardiki oturdum agladim sonuc cikmadan adet olcam ben diye.cok umut veriyor gibi olmak istemem ama kanaman yogun degilse umut var hala. adet agrilari filan oluyormus hamilelikte normalmisBilmiyorum ki, belkide testte vardi bi bozukluk
Kanamam cok degil, wcde ufak bi kan pihtisi gördüm ve cok acik kirmizi az bi kanama. Sabahtan beri bi daha kanama gelmedi. Ama regl sikayetlerimin hepsi varbelim agriyor, karnimda kramplar var. Normalinde 4 gün sonra gelmesi lazimdi, sanirim ilaclar fln dengem bozuldu.
Üzücü olan doktorun herseyiniz mükemmelmis, 14 yumurtadan 8i döllenmis, blastosistlerinizde harika görünüyorlar demesiydi. Ee hersey mükemmelse neden olmadi diyor insan icinden. Cok agladim ama simdi gecti, annem teselli etti biraz. Bir daha ki denemeyi hemen yapmam. Fitnesse yazilip zayiflamayi düsünüyorum, bide doktorum bu deneme olmazsa histeroskopi yapicaz demisti. Herseye sil bastan baslicaz
hemen neden karamsar oluyorsun bence seninki kesin yerleşme kanaması bende kanaman çok oldu sanmıştım ayrıca hamile kalan kişilerde bahsettiğin belirtilerin hepsi oluyor hiç canını sıkma ben senin yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım 10. gündeymişsin embriyonda blastmış kesin çıkar allah korusun düşük tehlikesi varsa da ona göre önlem alırsınBilmiyorum ki, belkide testte vardi bi bozukluk
Kanamam cok degil, wcde ufak bi kan pihtisi gördüm ve cok acik kirmizi az bi kanama. Sabahtan beri bi daha kanama gelmedi. Ama regl sikayetlerimin hepsi varbelim agriyor, karnimda kramplar var. Normalinde 4 gün sonra gelmesi lazimdi, sanirim ilaclar fln dengem bozuldu.
Üzücü olan doktorun herseyiniz mükemmelmis, 14 yumurtadan 8i döllenmis, blastosistlerinizde harika görünüyorlar demesiydi. Ee hersey mükemmelse neden olmadi diyor insan icinden. Cok agladim ama simdi gecti, annem teselli etti biraz. Bir daha ki denemeyi hemen yapmam. Fitnesse yazilip zayiflamayi düsünüyorum, bide doktorum bu deneme olmazsa histeroskopi yapicaz demisti. Herseye sil bastan baslicaz
canım sen rahim film çekilmiş miydinBende anlamiyorum hersey mukemmelken 2 tane embriyo konmusken niye tutmuyor? tabiki nasip meselesi ama... acaba bende olumsuz olursa sonuc histeroskopi filan cektirsem mi ki? 2. ve 3. denemesini yapan arkadaslar siz ilk denemeden sonra nasil bir yol izlediniz?
Yerlesme kanamasi olabilir hemen kendini mahfetme bence.Bilmiyorum ki, belkide testte vardi bi bozukluk
cekildi cnm doktor ona bakip zaten histeroskopiye gerek yok demişticanım sen rahim film çekilmiş miydin
Her sey mukemmelken, hicbir engel yokken normal yoldan neden olmuyorsa o sebepten canim. Arkadasim hem hashimato hastasi, hem Pko, hem cikolata kisti var, hem kilolu hem de insulin direnci var ama 2. Ayda hamile kaldi. Bu isler nasip. Benim 2. Denemem ve belki yine olmayacak. Bizim sinavimiz da bu. Saglam embryoyu bulana dek devam edecegiz, Allah hangi zamani nasip kilarsa.Bende anlamiyorum hersey mukemmelken 2 tane embriyo konmusken niye tutmuyor? tabiki nasip meselesi ama... acaba bende olumsuz olursa sonuc histeroskopi filan cektirsem mi ki? 2. ve 3. denemesini yapan arkadaslar siz ilk denemeden sonra nasil bir yol izlediniz?
canim ben test yaptirdigim pozitif aldigim gün o kadar cok adet agrim vardiki oturdum agladim sonuc cikmadan adet olcam ben diye.cok umut veriyor gibi olmak istemem ama kanaman yogun degilse umut var hala. adet agrilari filan oluyormus hamilelikte normalmis
Bende anlamiyorum hersey mukemmelken 2 tane embriyo konmusken niye tutmuyor? tabiki nasip meselesi ama... acaba bende olumsuz olursa sonuc histeroskopi filan cektirsem mi ki? 2. ve 3. denemesini yapan arkadaslar siz ilk denemeden sonra nasil bir yol izlediniz?
hemen neden karamsar oluyorsun bence seninki kesin yerleşme kanaması bende kanaman çok oldu sanmıştım ayrıca hamile kalan kişilerde bahsettiğin belirtilerin hepsi oluyor hiç canını sıkma ben senin yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım 10. gündeymişsin embriyonda blastmış kesin çıkar allah korusun düşük tehlikesi varsa da ona göre önlem alırsın