Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Her sey mukemmelken, hicbir engel yokken normal yoldan neden olmuyorsa o sebepten canim. Arkadasim hem hashimato hastasi, hem Pko, hem cikolata kisti var, hem kilolu hem de insulin direnci var ama 2. Ayda hamile kaldi. Bu isler nasip. Benim 2. Denemem ve belki yine olmayacak. Bizim sinavimiz da bu. Saglam embryoyu bulana dek devam edecegiz, Allah hangi zamani nasip kilarsa.
insallah bu senin son denemen olacak cnm ve pozitif olacak :KK66:

Her sey mukemmelken, hicbir engel yokken normal yoldan neden olmuyorsa o sebepten canim. Arkadasim hem hashimato hastasi, hem Pko, hem cikolata kisti var, hem kilolu hem de insulin direnci var ama 2. Ayda hamile kaldi. Bu isler nasip. Benim 2. Denemem ve belki yine olmayacak. Bizim sinavimiz da bu. Saglam embryoyu bulana dek devam edecegiz, Allah hangi zamani nasip kilarsa.

Insanada en cok bu dokunuyor, sen aylar seneler ugrasiyorsun, onca ilacla vucudunu zehirliyorsun baskalari 1-2 denemede pit diye hamile kaliveriyor. Allahin takdiri, isyanda etmek istemiyor insan ne dertleri olan insanlar var ama gücüme gidiyor.
Iyi ki var bu tedaviler, 10-15 sene önce hic umudumuz olmayacakti simdi en azindan umudumuz var

Bende anlamiyorum hersey mukemmelken 2 tane embriyo konmusken niye tutmuyor? tabiki nasip meselesi ama... acaba bende olumsuz olursa sonuc histeroskopi filan cektirsem mi ki? 2. ve 3. denemesini yapan arkadaslar siz ilk denemeden sonra nasil bir yol izlediniz?
Cnm banada hitereskopi yapıldı bide bağışıklık testi yapıldı

Bilmiyorum ki, belkide testte vardi bi bozukluk

Kanamam cok degil, wcde ufak bi kan pihtisi gördüm ve cok acik kirmizi az bi kanama. Sabahtan beri bi daha kanama gelmedi. Ama regl sikayetlerimin hepsi var :KK43: belim agriyor, karnimda kramplar var. Normalinde 4 gün sonra gelmesi lazimdi, sanirim ilaclar fln dengem bozuldu.

Üzücü olan doktorun herseyiniz mükemmelmis, 14 yumurtadan 8i döllenmis, blastosistlerinizde harika görünüyorlar demesiydi. Ee hersey mükemmelse neden olmadi diyor insan icinden. Cok agladim ama simdi gecti, annem teselli etti biraz. Bir daha ki denemeyi hemen yapmam. Fitnesse yazilip zayiflamayi düsünüyorum, bide doktorum bu deneme olmazsa histeroskopi yapicaz demisti. Herseye sil bastan baslicaz :KK43:
Canım bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi ayni zamanda. Gelen o azcik kan jelden olmuş olabilir

Insanada en cok bu dokunuyor, sen aylar seneler ugrasiyorsun, onca ilacla vucudunu zehirliyorsun baskalari 1-2 denemede pit diye hamile kaliveriyor. Allahin takdiri, isyanda etmek istemiyor insan ne dertleri olan insanlar var ama gücüme gidiyor.
Iyi ki var bu tedaviler, 10-15 sene önce hic umudumuz olmayacakti simdi en azindan umudumuz var
Iyi ki paramiz var, imkanimiz var ki yaptirabiliyoruz. Baska turlu olsaydi yaptirmak icin bekleyen arkadaslarim var hep senelerce. Ve yaptiramiyorlar parasizliktan.

Bende anlamiyorum hersey mukemmelken 2 tane embriyo konmusken niye tutmuyor? tabiki nasip meselesi ama... acaba bende olumsuz olursa sonuc histeroskopi filan cektirsem mi ki? 2. ve 3. denemesini yapan arkadaslar siz ilk denemeden sonra nasil bir yol izlediniz?
canım ben genetik testi yaptim gerçi oda temiz cikti

Keşke hersey tutunmasi ile hamile kalmakla bitseydi. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin.

Ben daha yaptirmadim hicbir sey, asil yaptirmamiz gereken Pgt ama o da biraz masrafli.
Canım ben genetik testini pgt için yaptırdım. Esimdede bendede birsey çıkmadı. O yüzden pgt yapmamız anlamsız olur diye yaptirmadim. Birde pgt yontemi ile hamile kalıp düşenleri duyunca tamamen vazgectim.genetikde sıkıntı çıksa yaptiracaktim

Canım ben genetik testini pgt için yaptırdım. Esimdede bendede birsey çıkmadı. O yüzden pgt yapmamız anlamsız olur diye yaptirmadim. Birde pgt yontemi ile hamile kalıp düşenleri duyunca tamamen vazgectim.genetikde sıkıntı çıksa yaptiracaktim
mantikli bence de :KK66:

Ya belirtileriniz var mi kizlar ? Sanki gecen sefer tup bebek yaptirmamis gibi hatirlayamiyorum. 2 gun daha erken herhalde belirti icin degil mi?

Slm ben 3.denemedeyim ilk 2si negatif olunca kan pihtilasma testi yapildi sekerim yuksek cikiyo ve pihtilasma varmis bu denemede transferden sonra ekstra igne vereceklermis genetik test yaptilar cok sukur bise cikmadi simdide histeroskopi yapilip embriyolar genetige gonderilecek ona gore insallah transfer yapilacak.

Canım bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi ayni zamanda. Gelen o azcik kan jelden olmuş olabilir

insallah dedigin gibidir cnm.

Iyi ki paramiz var, imkanimiz var ki yaptirabiliyoruz. Baska turlu olsaydi yaptirmak icin bekleyen arkadaslarim var hep senelerce. Ve yaptiramiyorlar parasizliktan.

Haklisin. Ben tam sansliyim sigortam yüzde yüz ödüyor 3 denemede

Ben daha yaptirmadim hicbir sey, asil yaptirmamiz gereken Pgt ama o da biraz masrafli.

Pgt ne ?

Keşke hersey tutunmasi ile hamile kalmakla bitseydi. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin.

Haklisin annemde öyle dedi. Kizim sonradan düsse daha cok üzülürdün güclü degilse bastan olmamasi daha iyi dedi

Kizlar nasilsinz
Yarin opu var sabah 8 de dua edin lutfen iyi gecsin korkuyorum biraz..
Sonrasi nasil oluyor agri kanama fln

Hakkinda hayirlisi olsun. Bende agri olmustu sol tarafimda. Orda cikolata kistim var o yüzden

X