canım 1 dilimden birşey olmaz. ama bizim halkımıza ananas ye dedimmi günde 1 tane tüketir. öyle ki herkes bir umut peşinde. o yüzden o riske girmeye bence gerek yok. ben geçen seferde hiçbirşey yemedim bebeğim bana tutunduSakinmaya da gerek yok ama bir seyden. Kasasiyla yemedigimiz surece sikinti yok diyor doktor, Maydanoz bile ye dedi bana. Ben yurtdisindaki makalelere baktim sen soyleyince, gunde sadece 1 dilim tersine tutunmayi bile destekliyormus. Asiri besinliymis.
Haklisin. Ben gunde 1 dilim yedim hep bugun de bitmisti. Bakalim bugunden itibaren yine 1 dilim yerim herhalde. Ama abartan coktur.canım 1 dilimden birşey olmaz. ama bizim halkımıza ananas ye dedimmi günde 1 tane tüketir. öyle ki herkes bir umut peşinde. o yüzden o riske girmeye bence gerek yok. ben geçen seferde hiçbirşey yemedim bebeğim bana tutundu
Naptin dondun mu memlekete ? Yatior musun ayakta misin ?canım 1 dilimden birşey olmaz. ama bizim halkımıza ananas ye dedimmi günde 1 tane tüketir. öyle ki herkes bir umut peşinde. o yüzden o riske girmeye bence gerek yok. ben geçen seferde hiçbirşey yemedim bebeğim bana tutundu
yok cnm igne asamasinda sadece kendine dikkat et ki hasta filan olma onun haricinde istedigini yap. ben denize girdim mesela ama hasta olmamak icin cikinca hemen kurulandimKızlar bu iğne aşamasında yanı ılk aşamalarda hareket önemlımı ben çalışıyorum izin almalımıyım evde oturarakmı gecırmelıyım
Bugün dönüyorum evime. 2 gündür evden çıkmıyorum. Bunaldım açıkcası. bugünden itibaren normal hayatıma dönmeyi planlıyorum. dikkat ederim ama eve kapanmam sanırımNaptin dondun mu memlekete ? Yatior musun ayakta misin ?
canim yurumeyi denedim bi iki kere jel geri akti hemen korktumben senin yazını okudum canım uygulayıp yatıyormussun. bu jeli kullanınca yatmayacaksın kullanır kullanmaz en az 5 dk yürüyeceksin. hep arkadaşlar 15 dk yürüyor. sen yatarak hata etmişsindevam ediyorsan mutlaka yürü canım. bende daha çıkan birşey yok.
canım benim doktorum 3-4dk yürü dedi. mümkün olduğunca ileri sokuyorsun. çıkan çıksın akan aksın dedi doktor sıkıntı değil o alması gerekeni alıyor dedi.canim yurumeyi denedim bi iki kere jel geri akti hemen korktumhemsiye sordum ne yapayim diye fark etmez ister yat ister yuru dedi. aaaammmaan hic sevmedim bu jeli valla progestan ne güzeldi hem daha ucuz
bende yedim hep ince bir dilimBen yedim hep yaa, ilkinde de yedim bunda da, tutan arkadaslarim da yedi.
rahimi kasarsa nasıl tutunacak bebek.Ananas transferden sonra 4 gün yemeli 4. Günden sonra düşüge neden oluyormuş.
avakado tüp bebek basarisini arttiyor diye bi haber cikmisti o yuzden transfer öncesi avakado yedim cnm benSağol canım bende yemeği dusunuyordum duydugum iyi oldu....Bu ilk aşamalar ne yediniz acaba ne yemelıyım şuan ilk aşamadayım ben ilk iğnemı akşam vurudum
sen nasılsın ağrın geçtimi. ne yapıyorsun. kullandığın jel parça halinde senden hiç çıktımı. daha bende çıkan birşey yokda :)Haklisin. Ben gunde 1 dilim yedim hep bugun de bitmisti. Bakalim bugunden itibaren yine 1 dilim yerim herhalde. Ama abartan coktur.
Bende estrofemi kullandim bi kac defa ama hic gecikme yapmadi hep gununde geldi canim.Kızlar günaydın bir sorum olacak size, hsg çekildi geçen ay sonrasında estrofem kullandım, estrofem sonrası adetiniz ne Zaman geldi ?? Aynı durumda olan var mu bilmiyorum ama umarım fikri olan vardır
tamam cnm öyle yapayim bende. zaten jeli siktiktan sonra gidip çöpe atip geliyorum en az 1 dk yürümüş oluyorumcanım benim doktorum 3-4dk yürü dedi. mümkün olduğunca ileri sokuyorsun. çıkan çıksın akan aksın dedi doktor sıkıntı değil o alması gerekeni alıyor dedi.
canım sen nerelerdesin yoktun bayağıdır. neler yapıyorsunBende estrofemi kullandim bi kac defa ama hic gecikme yapmadi hep gununde geldi canim.
Bende ilk siktigimda yuruyus yapiyorum ya azicik sivi geliyor ama onun haricinde daha cikmadi cok. Agrilar bi geliyor bi gidiyor. Yatmayla da alakali galiba. Cok yatarsan otomatik olarak belin agriyor. Dun disari ciktim biraz. Bugun de cikacagim. Artik donuyorum normal hayatima. Maalesef kabiz oldum nasil becerdik anlamadim.sen nasılsın ağrın geçtimi. ne yapıyorsun. kullandığın jel parça halinde senden hiç çıktımı. daha bende çıkan birşey yokda :)
kuru kayısı ye istersen biraz yumuşatır kabızını. o kötü olmuş. rahatsız eder. valla bende dün çok sıkıldım çıkamadım dışarı. kardeşimde kalıyorum anahtar bende diye evden çıkamadım onların işten gelmesini bekledim. gelincede bırakmadılar dışarı. akşam eşim biraz gezdirir.Bende ilk siktigimda yuruyus yapiyorum ya azicik sivi geliyor ama onun haricinde daha cikmadi cok. Agrilar bi geliyor bi gidiyor. Yatmayla da alakali galiba. Cok yatarsan otomatik olarak belin agriyor. Dun disari ciktim biraz. Bugun de cikacagim. Artik donuyorum normal hayatima. Maalesef kabiz oldum nasil becerdik anlamadim.
ooovvv ben cok feci kabiz olmustum kayisi erik salatalik ne yesem fayda etmedi. en son doktor duphalac surup verdi 4-5 gün kullandim normale döndü biraktim surubuBende ilk siktigimda yuruyus yapiyorum ya azicik sivi geliyor ama onun haricinde daha cikmadi cok. Agrilar bi geliyor bi gidiyor. Yatmayla da alakali galiba. Cok yatarsan otomatik olarak belin agriyor. Dun disari ciktim biraz. Bugun de cikacagim. Artik donuyorum normal hayatima. Maalesef kabiz oldum nasil becerdik anlamadim.
Ben salı bıraktım bugün çok Ağrım var bakalım bekliyorum gelince transfer süreci başlayacak rahim kalınlığı galan çok heyecanlıyımBende estrofemi kullandim bi kac defa ama hic gecikme yapmadi hep gununde geldi canim.