malesef icimizde birikiyorThemodernmumma canım bu jel hiç çıkmıyor. içimizdemi birikiyor ne
Cnm yumi toplama gününe göre değişiyor oBende onu anlamıyorum opudan 5 gün sonra bir hafta sonra adet olanlar var nasıl oluyor o. Benim adetimë 1 hafta var
canim doktor e2 tahlili yaptiricak ignelere bi kac gün daha devam ediceksin. catlama engelleyici bi igne daha vercek bi de belki ek bi igne daha verebilirMerhaba kızlar dun akşam ilk iğnemı vuruldum çok heycan ve panık yaptık ama bu akşam daha iyi gecer umarım.Beştane karından vurulucam pazartesı doktora gıdıcem sonrasında benı ne beklıyor acaba
canim doktor e2 tahlili yaptiricak ignelere bi kac gün daha devam ediceksin. catlama engelleyici bi igne daha vercek bi de belki ek bi igne daha verebilir
bizimde senin gibiydi canım 1 hafta erken geldi. doktorda erken gelebilir korkma demişti. sonuçta bir sürü ilaç kullanıyoruz etkileniyor demekkiBende onu anlamıyorum opudan 5 gün sonra bir hafta sonra adet olanlar var nasıl oluyor o. Benim adetimë 1 hafta var
normal hayatına devam et canım en azından daha az düşünürsün buda seni strese sokmazKızlar bu iğne aşamasında yanı ılk aşamalarda hareket önemlımı ben çalışıyorum izin almalımıyım evde oturarakmı gecırmelıyım
ben senin yazını okudum canım uygulayıp yatıyormussun. bu jeli kullanınca yatmayacaksın kullanır kullanmaz en az 5 dk yürüyeceksin. hep arkadaşlar 15 dk yürüyor. sen yatarak hata etmişsinmalesef icimizde birikiyortop top oluyor icerde. ben gecen ay kendim cikartmistim bi kacini bu sefer hemsire elleme dedi vücut kendi atar elbet dedi
yok cnm bisey olmaz normal hayatına devamKızlar bu iğne aşamasında yanı ılk aşamalarda hareket önemlımı ben çalışıyorum izin almalımıyım evde oturarakmı gecırmelıyım
Anladim canim ilk 5 dk sonra dikkate almayin diyorlar ama sen yinede yoktur diyip moralini bozma simdiden insallah pozitifir kan testin ne zaman bize mujdeyi ver :)
Ilk 15 dakika kabuldur canim. Ama vucutta Hcg olmasa da cikmaz cizgi. Beni dusunduren dunden bu yana daha koyu cikmasi laZimdi ve daha hizli cikmasi lazimdi. Ayni vakitlerde mi yaptin testi ?
Cnm gözün aydın bence hamilesin olmazsa hiçbir şekilde çıkmaz o ikinci çizgi bugün kan ver bence kafan rahatlasin
Ben yedim hep yaa, ilkinde de yedim bunda da, tutan arkadaslarim da yedi.Kızlar internette tutunsun diye hep ananas öneriyorlar sakın kullanmayın düşüğe sebebiyet veriyormuş. arkadaşın doktoru söyledi. internette de yazıyor
Bebek tutunsun diye ananas öneren arkadaşlar yada ananas tüketen arkadaşlar ananas düşüğe sebebiyet veriyor. benim daha önceki doktorum kesinlikle tüketme demişti. internette de bu yazıyor. isterseniz araştırın.
Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararları konusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur.
Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
http://www.zararlari.org/ananasin-zararlari/
Bende yemeyi düşünüyordum paylaştığın iyi oldu cnm aslında doktorun dediklerinden başka birşey yapmamak lazım kaş yapalım derken göz çıkartabilirizKızlar internette tutunsun diye hep ananas öneriyorlar sakın kullanmayın düşüğe sebebiyet veriyormuş. arkadaşın doktoru söyledi. internette de yazıyor
Bebek tutunsun diye ananas öneren arkadaşlar yada ananas tüketen arkadaşlar ananas düşüğe sebebiyet veriyor. benim daha önceki doktorum kesinlikle tüketme demişti. internette de bu yazıyor. isterseniz araştırın.
Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararları konusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur.
Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
canım yeme bence ananasla alakası yoktur onun tesadüftür.Ben yedim hep yaa, ilkinde de yedim bunda da, tutan arkadaslarim da yedi.
zaten tutunması içn gereken ilaçları fazlasıyla içiyoruz gerek yok onu bunu yemeye. gerek olsa doktor önerir.Bende yemeyi düşünüyordum paylaştığın iyi oldu cnm aslında doktorun dediklerinden başka birşey yapmamak lazım kaş yapalım derken göz çıkartabiliriz
Kızlar internette tutunsun diye hep ananas öneriyorlar sakın kullanmayın düşüğe sebebiyet veriyormuş. arkadaşın doktoru söyledi. internette de yazıyor
Sakinmaya da gerek yok ama bir seyden. Kasasiyla yemedigimiz surece sikinti yok diyor doktor, Maydanoz bile ye dedi bana. Ben yurtdisindaki makalelere baktim sen soyleyince, gunde sadece 1 dilim tersine tutunmayi bile destekliyormus. Asiri besinliymis.canım yeme bence ananasla alakası yoktur onun tesadüftür.
canım her zaman ne tüketiyorsa aynen devam et. kola gibi şeylerden uzak dur yeterliSağol canım bende yemeği dusunuyordum duydugum iyi oldu....Bu ilk aşamalar ne yediniz acaba ne yemelıyım şuan ilk aşamadayım ben ilk iğnemı akşam vurudum