Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD]10.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]opu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test sonucunu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]sonuç bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif[/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek:[/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek:[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR]

Arkadaş lar transferden sonrakı günlerde normal VC mi kullandınız klozet mi. Normal tuvaleteti kullaniuorum bi sıkıntı olur mu acaba yarın doktora da sormam da kafama takıldı. Ben klozet kullanamıyorum :KK43:

Günaydin kizlar, transfer +10 dayim 10luk test almistim az önce yaptim. Dün yaptigin testte ikinci cizgi cok silikti, bugun test bembeyazdi. Su an umutlarim yerle bir. Biraz sonra klinigi aricam ve kan testi isticem. Negatifse bos yere ilaclari ve igneleri almak Istemiyorum. Dün hafif cizgiyi görünce cok umutlanmistim, simdi o sekil yerle birim :KK43:(

image.jpeg
Wcdeyken teste tekrar baktim ve ikinci cizgi cikmis. Ama tabi ne kdr dogrudur Bilmem kac dakika gecti üstünden.

Aaa canim bide erken gebelik testi degilse zaten cikmaz ki silik cizgi belli belirsiz var zaten insallah pozitiftir canim

Gu

Gunaydin canim taze transfermi dondurulmusmu bugun kacinci gunun sanki var gibi :)

Evet taze transfer, yumurta toplama üzerinden 15, transfer üzerinden 10 gün gecti. Hcg ignesi en son 17 gün önce yapmistim. ikinci cizgi sonradan cikti, cöpe atayim derken gözüme takildi öyle gördüm, sanmiyorum dogru oldugunu. Ilk yaptigimda bembeyazdi cünkü

Evet taze transfer, yumurta toplama üzerinden 15, transfer üzerinden 10 gün gecti. Hcg ignesi en son 17 gün önce yapmistim. ikinci cizgi sonradan cikti, cöpe atayim derken gözüme takildi öyle gördüm, sanmiyorum dogru oldugunu. Ilk yaptigimda bembeyazdi cünkü
Anladim canim ilk 5 dk sonra dikkate almayin diyorlar ama sen yinede yoktur diyip moralini bozma simdiden insallah pozitifir kan testin ne zaman bize mujdeyi ver :)

Ilk 15 dakika kabuldur canim. Ama vucutta Hcg olmasa da cikmaz cizgi. Beni dusunduren dunden bu yana daha koyu cikmasi laZimdi ve daha hizli cikmasi lazimdi. Ayni vakitlerde mi yaptin testi ?

Arkadaş lar transferden sonrakı günlerde normal VC mi kullandınız klozet mi. Normal tuvaleteti kullaniuorum bi sıkıntı olur mu acaba yarın doktora da sormam da kafama takıldı. Ben klozet kullanamıyorum :KK43:
canım hiç bir sıkıntı yok her ikisinide kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 1866105 Wcdeyken teste tekrar baktim ve ikinci cizgi cikmis. Ama tabi ne kdr dogrudur Bilmem kac dakika gecti üstünden.
canım idrara çok güvenme kullandığım testin markası ne. bence kan testi yaptır moralini bozma derim. hakkında hayırlısı olsun

Cnm ben bel fıtığım olduğu için kulozet kullanıyorum ama normal wc den bisey olacağını sanmıyorum inss hakkında hayırlısı olsun canım

X