Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Alllah razı olsun . İnşallah hepimizin bebisleri tutunurallah yardimcin oksun tatlım. ins sıkı sıkı tutunurkar annelerine. dualarimiz seninle
hayirli olsun cnm. insallah degerin katlana katlana artar ne guzel güzel ikinci hamilemiz geldiKizlaar bugün 9. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 45 cikti betahcg simdi Ben hamile miyim inanamıyorum
Gunaydin canim taze transfermi dondurulmusmu bugun kacinci gunun sanki var gibi :)Eki Görüntüle 1866105 Wcdeyken teste tekrar baktim ve ikinci cizgi cikmis. Ama tabi ne kdr dogrudur Bilmem kac dakika gecti üstünden.
Gu
Gunaydin canim taze transfermi dondurulmusmu bugun kacinci gunun sanki var gibi :)
Anladim canim ilk 5 dk sonra dikkate almayin diyorlar ama sen yinede yoktur diyip moralini bozma simdiden insallah pozitifir kan testin ne zaman bize mujdeyi ver :)Evet taze transfer, yumurta toplama üzerinden 15, transfer üzerinden 10 gün gecti. Hcg ignesi en son 17 gün önce yapmistim. ikinci cizgi sonradan cikti, cöpe atayim derken gözüme takildi öyle gördüm, sanmiyorum dogru oldugunu. Ilk yaptigimda bembeyazdi cünkü
Ilk 15 dakika kabuldur canim. Ama vucutta Hcg olmasa da cikmaz cizgi. Beni dusunduren dunden bu yana daha koyu cikmasi laZimdi ve daha hizli cikmasi lazimdi. Ayni vakitlerde mi yaptin testi ?Evet taze transfer, yumurta toplama üzerinden 15, transfer üzerinden 10 gün gecti. Hcg ignesi en son 17 gün önce yapmistim. ikinci cizgi sonradan cikti, cöpe atayim derken gözüme takildi öyle gördüm, sanmiyorum dogru oldugunu. Ilk yaptigimda bembeyazdi cünkü
Cnm gözün aydın bence hamilesin olmazsa hiçbir şekilde çıkmaz o ikinci çizgi bugün kan ver bence kafan rahatlasinEki Görüntüle 1866105 Wcdeyken teste tekrar baktim ve ikinci cizgi cikmis. Ama tabi ne kdr dogrudur Bilmem kac dakika gecti üstünden.
canım hiç bir sıkıntı yok her ikisinide kullanabilirsin.Arkadaş lar transferden sonrakı günlerde normal VC mi kullandınız klozet mi. Normal tuvaleteti kullaniuorum bi sıkıntı olur mu acaba yarın doktora da sormam da kafama takıldı. Ben klozet kullanamıyorum
canım idrara çok güvenme kullandığım testin markası ne. bence kan testi yaptır moralini bozma derim. hakkında hayırlısı olsunEki Görüntüle 1866105 Wcdeyken teste tekrar baktim ve ikinci cizgi cikmis. Ama tabi ne kdr dogrudur Bilmem kac dakika gecti üstünden.
Cnm ben bel fıtığım olduğu için kulozet kullanıyorum ama normal wc den bisey olacağını sanmıyorum inss hakkında hayırlısı olsun canımArkadaş lar transferden sonrakı günlerde normal VC mi kullandınız klozet mi. Normal tuvaleteti kullaniuorum bi sıkıntı olur mu acaba yarın doktora da sormam da kafama takıldı. Ben klozet kullanamıyorum
canim pozitiftir ama belki biraz düşüktür ondan böyledir canini sıkma simdiden 20 üstü pozitif diyor doktorlarEki Görüntüle 1866105 Wcdeyken teste tekrar baktim ve ikinci cizgi cikmis. Ama tabi ne kdr dogrudur Bilmem kac dakika gecti üstünden.
Bende onu anlamıyorum opudan 5 gün sonra bir hafta sonra adet olanlar var nasıl oluyor o. Benim adetimë 1 hafta varben opudan 1 hafta sonra adet oldum. seninde adet sancısı olmasın