Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD]10.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]opu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test sonucunu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]sonuç bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] NEGATİF [/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]HAMİLE [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR]

Slm arkadaşlar bende dun basladim 2.ignemi vuruldum bugun cumartesi kontrole gidicem.benim rahime hasar verilip,embriyolar genetige gidecek ona gore hayirlisiyla transfer olacak.hamile arkadaslar allah kucaginiza almayi nasip etsin,benim gibi mucadele edenler allah sabir ve kolaylik sonundada mutluluk versin insallah

amin, seninde hakkında hayırlısı olsun

Hayırlı olsun cnm tedavin hoşgeldin

Benim ağrılarım geçmedi bugün sadece hafifledi sanki karnımin alt bölgesinde dikiş var o ağrı yapıyor farklı bi ağrı opu olalı bir hafta geçti zaten kasiklarimda değil ağrı.

Benim ağrılarım geçmedi bugün sadece hafifledi sanki karnımin alt bölgesinde dikiş var o ağrı yapıyor farklı bi ağrı opu olalı bir hafta geçti zaten kasiklarimda değil ağrı.
canım doktorununa sordun mu

ben opudan 1 hafta sonra adet oldum. seninde adet sancısı olmasın

allah yardimcin oksun tatlım. ins sıkı sıkı tutunurkar annelerine. dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…