Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

benim bu ilk tüp bebek denemem ama daha önce estrafem klomen filan kullnadim tahminim onlar biraz büyüttü o yüzden son 2 doktor fark etti

evet onu bende kullanıyorum karbonat falanda denedim ama hiçbir etkisi olmadı seninki artacak bence canım hiç kendini strese sokma eminim yükselecek bir dahaki test günün ne zaman
cumartesi cnm. insallah artar. zor buldum pozitifi kaybetmek istemiyorum...

canım benimde geri gelmiyor içimde birikiyor sanırım

merhaba nick elmalı değil elmaslı. yaş 31. sebepsiz . medicana çamlıca. ağustos tedavi başlayacak. ilk deneme

Transfer sonrasında neye dikkat edilmelidir?

En büyük korku yerleştirilen embriyonun düşürülmesidir. Bilimsel olarak böyle bir durum söz konusu değildir. İşlem sonrası istirahat kan dolaşımının azalması ve stres artmasına yol açtığı için tavsiye etmiyoruz. Hemen sonrasında tuvalete gidilmesi, yol yürünmesi, merdiven inip çıkılması, evde günlük işlerin yapılması, araç veya uçakla seyahat serbesttir. Banyo, cinsel beraberlik, deniz ve havuz yasak değildir. Özel bir diyet ve beslenme türü bulunmamaktadır. Kabızlık durumunda barsak emilimi olmayan şurup tarzındaki ilaçlar kullanılmalıdır.

[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD]10.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]opu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test sonucunu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]sonuç bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif[/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]HAMİLE [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR]

aha iste bu benim doktorun mantığı yok valla ben aşırı hareketlilige karşıyım içime sinmiyor bi kere. kan dolasimi icin devamli yatmakta yanlis, zaten insan devamli yatamaz sıkılır. ortasini tutturmak lazim

ShinSeGi cnm nasilsin.
Test gunun ctesiydi dimi 2 gunde 1 yapilmiomu bu test.
evet cnm cumartesi. 4 gün sonra yapilmis olcak. doktora sordum persembe geleyim mi diye yok cumartesi gel dedi. sanirim ciddi bi artis olcak mi diye gozlemlemek icin 4 gün koydu araya. aslinda benim icin iyi oldu şu 4 günü rahat gecireyim normal hamileymis gibi hareket ediyorum? belki bi anda atağa geçer benim bebis

aha iste bu benim doktorun mantığı yok valla ben aşırı hareketlilige karşıyım içime sinmiyor bi kere. kan dolasimi icin devamli yatmakta yanlis, zaten insan devamli yatamaz sıkılır. ortasini tutturmak lazim
valla ben yatmadım hiç. transfer olduğum ve bir gün sonrası dışarı çıkmadım. sonraki günler aşırı yorulmamak koşuluyla gezdim tozdum yiğenimle oynadım 10 gün nasıl geçti anlamadım aklıma test bile gelmedi. ve pozitifle sonuçlandı. eve kapanınca insan kendini dinliyor. psikolojik olarak yıpratıyor kendini ve olumsuz oluyor. bence rahat olunmalı

cinsel ilişki kısmını biraz abartmış galiba

Bence betanin yanında progestana da bakılmali canım çok önemli eğer bi düşüklük varsa iğne verirdi doktor.

Herkese selamlar arkadaşlar. Test günü bekleyenler inşallah pozitif gorursuniz hepiniz kısaca kendimi tanıtım yasindaym 6yillik evliyim beş yılda sebepsiz infertilite tanısı ile üç negatif aşılama bir kendiliğinden gebelik ve düşük iki negatif tüp bebek... şimdi üçüncü tedavideyim. Pazartesi öpu oldum yarın transferim var dualariniza ihtiyacım var arkadaslarim . Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin

insallah bu son denemen olur pozitif sonucu alirsin cnm.Rabbim kimseyi fazla bekletmesin, cok zor...

canim progesterona bakilmadi ama zaten opudan beri jel ve igne kullaniyorum progesteron icin sanirim o yüzden bakmadilar
Olsun canım baktirsaydin yine ne biliyim tedbiri bırakmamak lazım 4 gün de fazla acil de tekrarla bi testini için rahat etsin. BenCe çok düşük değil değerin. Transfer sonrası değerlerinin yazılı olduğu bi topik var oraya baksan ne düşük değerler var bebeklerini kucaklarina almislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…