benimde aynı tek farkı ben ayın 9. da başladım :)Eki Görüntüle 1865853
26.06.2016 Opu tarihimdi,
benim midemi maf etti o ilaç yaAntibiyotik tetradox.
Cuma gunu opu olacak cnm sabah 8 de basliycm o zmn ilaclara..opudan sonra başlıyorsun gebelik gerçekleşirse 2. ayına kadar devam ediyorsun canım
Ya resmen aglayarak ictim o hapi mahfoldum ben de.. Ne bicim agir bi antibiyotikmis.benim midemi maf etti o ilaç ya
Bende de oluyor canım o yaCanim uzaniyorum azicik ayaga kalkiyorum hemen adet agrisi gibi agri giriyor asagidan. Sana da oluyor mu oyle.
Him seninde opun once olmus ne guzel vermisler oyle listeyiEki Görüntüle 1865853
26.06.2016 Opu tarihimdi,
evet hatta son gün içmedim 3 gün dayanabildimYa resmen aglayarak ictim o hapi mahfoldum ben de.. Ne bicim agir bi antibiyotikmis.
Gittigimiz merkez her konuda cok profesyonel. Herkese oneririm.Him seninde opun once olmus ne guzel vermisler oyle listeyi
Onceki doktorum farkli antibiyotik vermisti muhtemelen farkli olur canim.emily07 Themodernmumma kotuymus antibiyotik o kdr agirsa.acaba her dr aynisni mi verio benim dr bakalim hangilerini verick..
Kizlar iyiki varsiniz her sorumu cevapliyorsunuz
benim de geç fark edildi. önceki 4 doktor bilemedi son 2 doktor bildi.Ben bunu hic bilmiyordum ya, ama onceden yoktu bende tup bebek igneleriyle cikti ortaya. Daha once de ultrasona kac kez girdim cunku.
Cnm emin misin kanda baktirdinmi inss hakkında hayırlısı olsun cnmKizlar bn hastalandim malesef yine husran
cnm 10 . gün yine baktir inss ozaman gerçek sonucun belli olacak kendini strese sokma şimdiden bosubosunaKızlar bugün 8. Gunu dayanamadım test yaptım normalde beta değerim 0.100 bugün 2.40 çıktı acaba değer artar mi yoksa kullandigim ilaçlardan mi çıktı 2.40 lütfen yorumlayin(
ben tam bir sene önce öğrendim yaşta ileri olunca fazla beklemek istemedim haziranda tüp bebeğe başladık benimki de 3 cm ama artık ağrılarım artmaya başladı sanırım iğnelerden ilaçlardan büyüdübende de var lanet olasi cikolata kistindenkendi küçük etkisi büyük. biri 1cm diğeri 2 cm ama 2 senedir hamile kalmama engel. anca tüp bebekle gördüm pozitifi
hayirlisi olsun cnm yaa üzüldüm vallaEwt cnm bnde raporu arastirip tekrar deneyecegim 2 ciydi bu iki ay icinde iki deneme ikiside husran
evet cnm yogun
canım iki ayrı merkezde yaptım ikiside aynısını verdiemily07 Themodernmumma kotuymus antibiyotik o kdr agirsa.acaba her dr aynisni mi verio benim dr bakalim hangilerini verick..
Kizlar iyiki varsiniz her sorumu cevapliyorsunuz
ben balik yagi hapi kullandim. omega bagisikligi guclendirdigi icin cikolata kistinin zararli etkilerini azaltiyormus diye duydum doktorda zarari olmaz kullan dedi. benim de pozitif ama değer düşükben tam bir sene önce öğrendim yaşta ileri olunca fazla beklemek istemedim haziranda tüp bebeğe başladık benimki de 3 cm ama artık ağrılarım artmaya başladı sanırım iğnelerden ilaçlardan büyüdükimisi 5 cmle hamile kalabiliyor kimi 1 cm ile tüp bebek bile tutmuyor çok pis birşey bu kist
ne güzel sen görebildin pozitifi darısı hepimizin başına ben bazen çok umutsuz oluyorum tutmayacakmış gibi geliyor bazende olacak kesin diyorum hormonlardan duygularımda sapıttı
evet öyle diyorlar aksini söyleyen çalışmalar olsada kimi etkiliyor kimi etkilemiyor bilmedikleri için öle söylüyorlar sanırım hastanın moraliniBenimde igne sirasinda cikti, daha önce hic lafi bile gecmedi. Birden sol tarafinizda cikolata kisti var dediler. Ama tüp bebekte cikolata kisti olanla olmayanin sansi ayniymis, etkilemiyormus
tüp bebek tedavisinde kullandığımız ilaçlar genelde östrojen içerdiği için tetikleyip büyütmüş olabilir kistleri bu hastalığın bir numaralı düşmanı östrojen çünkübenim de geç fark edildi. önceki 4 doktor bilemedi son 2 doktor bildi.
evet onu bende kullanıyorum karbonat falanda denedim ama hiçbir etkisi olmadıben balik yagi hapi kullandim. omega bagisikligi guclendirdigi icin cikolata kistinin zararli etkilerini azaltiyormus diye duydum doktorda zarari olmaz kullan dedi. benim de pozitif ama değer düşükinsallah artar. bence pozitif düşün pozitif olsun