- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Transfer gunu tek kagit vermediler mi embryo ile alakali, orda istatistikler vardi.hangisini
Ediyordur umarim. Saglikli degilse de tez kurtulursun umarim.evet cnm insallah bi mucize olur benimki de. suan hala ara ara gebelik belirtilerim var kasiklarimda batmalar filan var insallah bebegim mucadele ediyordur
Bak senin yasinda 3 kisi yaptirmis 3 unun de tutmus gecen sene, senin gibi kalitede iki embryoya sahipse 11 kisi yaptirmis ve 8 inin tutmus gecen sene. Muhtemelen oldu bu is canim.Themodernmumma
Eki Görüntüle 1865924 Eki Görüntüle 1865925 Eki Görüntüle 1865926
Bunları verdiler canım. seninkiler nasıl
tabi canim dış gebelik filan olmasinda Allah korusun...Ediyordur umarim. Saglikli degilse de tez kurtulursun umarim.
Benimki de seninkinin aynisi sadece tek embryo 4AA transferim var. Ama benim yas grubumdaki basari 60/52 kisi.Themodernmumma
Eki Görüntüle 1865924 Eki Görüntüle 1865925 Eki Görüntüle 1865926
Bunları verdiler canım. seninkiler nasıl
hiç dikkat etmemiştim ay çok sevindim. sende ne yazıyorBak senin yasinda 3 kisi yaptirmis 3 unun de tutmus gecen sene, senin gibi kalitede iki embryoya sahipse 11 kisi yaptirmis ve 8 inin tutmus gecen sene. Muhtemelen oldu bu is canim.
Benim yasimda 60 kiside 52 kisinin tutmus, benim embryoma benzerse 400 kisi yaptirmis, 314 unun tutmus.hiç dikkat etmemiştim ay çok sevindim. sende ne yazıyor
seninde çok iyi. sana doktormu söyledi bunu bilmiyordumBenimki de seninkinin aynisi sadece tek embryo 4AA transferim var. Ama benim yas grubumdaki basari 60/52 kisi.
Bende o bilgiler yok maalesef ya inşallah gerek kalmaz ikincide kalırsa antalyaya geliyorum kızlarBenim yasimda 60 kiside 52 kisinin tutmus, benim embryoma benzerse 400 kisi yaptirmis, 314 unun tutmus.
inşallah gerek kalmaz pozitif çıkar ama olumsuz olursa tavsiye ederimBende o bilgiler yok maalesef ya inşallah gerek kalmaz ikincide kalırsa antalyaya geliyorum kızlar
Yok cnm sadece hormon testleri e2 falan baska biseye bakilmadi en kisa zamandahayirlisi olsun cnm yaa üzüldüm vallasende genetik testler yapildi mi histeroskopi yapildi mi?
Kagidin altinda doktor gosterdi, embryo resminin hemen altinda. Doktor anlatti boyle boyle diye. Biz yine de %70 diyoruz dedi.seninde çok iyi. sana doktormu söyledi bunu bilmiyordum
Bizim hastanede ozellikle Hasan Bulut u oneririm.Yok cnm sadece hormon testleri e2 falan baska biseye bakilmadi en kisa zamandaemily07 gittigi doktora gitmeyi dusunuyorum
canım http://www.antalyatupbebek.com.tr/ sitesinide incele kemal beyle mutlaka görüş. o sana herşeyi anlatırYok cnm sadece hormon testleri e2 falan baska biseye bakilmadi en kisa zamandaemily07 gittigi doktora gitmeyi dusunuyorum
Canim senin doktorun mu hasan bulutBizim hastanede ozellikle Hasan Bulut u oneririm.
Evet o hastanede. Kemal veya Hasan Bey i oneririm. Ama Kemal Bey cok yogun. Hasan bey daha guzel ilgilenir.Canim senin doktorun mu hasan bulut
evet oda çok iyi bizim merkezde kemal bey,murat bey ve hasan bey. 3 de çok iyi doktor. Kemal bey başlarında sanırım.Canim senin doktorun mu hasan bulut