Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Herkese selamlar arkadaşlar. Test günü bekleyenler inşallah pozitif gorursuniz hepiniz kısaca kendimi tanıtım yasindaym 6yillik evliyim beş yılda sebepsiz infertilite tanısı ile üç negatif aşılama bir kendiliğinden gebelik ve düşük iki negatif tüp bebek... şimdi üçüncü tedavideyim. Pazartesi öpu oldum yarın transferim var dualariniza ihtiyacım var arkadaslarim . Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Hoşgeldin umarım bu tedavinde pozitifi görürsün dualarımız seninle:dua:

evet cnm cumartesi. 4 gün sonra yapilmis olcak. doktora sordum persembe geleyim mi diye yok cumartesi gel dedi. sanirim ciddi bi artis olcak mi diye gozlemlemek icin 4 gün koydu araya. aslinda benim icin iyi oldu şu 4 günü rahat gecireyim normal hamileymis gibi hareket ediyorum? belki bi anda atağa geçer benim bebis :dua:
Canim insallah yukselecek gönlünü ferah tut bebisnle konus elini karnina koyup bol dua et ve esmalari oku..Rabbimin izniyle yukselecekk..

Herkese selamlar arkadaşlar. Test günü bekleyenler inşallah pozitif gorursuniz hepiniz kısaca kendimi tanıtım yasindaym 6yillik evliyim beş yılda sebepsiz infertilite tanısı ile üç negatif aşılama bir kendiliğinden gebelik ve düşük iki negatif tüp bebek... şimdi üçüncü tedavideyim. Pazartesi öpu oldum yarın transferim var dualariniza ihtiyacım var arkadaslarim . Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin
hakkında hayırlısı olsun, inşallah pozitifi görürsün. bir listemiz var listemize eklememizi istermisin

Biz denedik de resmen beyaz ve topal topak cikiyor ve insanin cani aciyor.
Antalya IVF
3 saat ·
Bugün itibariyle bebek sayımız 8561. Hepsine sağlıklı, mutlu ve bereketli; ülkemize ve dünyaya yararlı uzun yaşam dileriz. Güzel yarınlara büyüsünler.
bizim merkezin sayfasından..

hayirli olsun cnm. bana tinaztepeyi cok tavsiye ettiler ben de raporlu yaptirmak icin oraya gittim rapor yetismedi ama ekibi cok sevdim orda yaptirdim hersey cok iyiydi ama pozitif sonucu aldıktan sonra doktorun ilgisi alakasi azaldi sanki :KK43: beta hcg düşük çıktı az artti doktor hic bi yorum bile yapmiyor. canim medikal parkta doktorun kim? sgk anlasmasi var mi? fiyatlar nasil?
canim ins değerlerin artacak ve bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla. ben medikal başladığında üniversite hadtanesiydi sgk kapsaminda raporuda onlar cikartti 3.150 lira hastane+ilaclar da 600 tl tutmustu. fakat şimdi unuversiteligi gitmiş normal hastane olmuş.fiyatlar degismis ama nekadar oldu bilmiyorum

Merhaba atkadaşlar ,
Benim de pko nedenli başlayan tüp bebek tedavim temmuz ayında transfer olarak gerçekleşti ve 6 haftalık gebeyim, sizlere bir sorum olacak iki haftadır özelikle bu hafta aşırı adet ağrıları yaşıyorum, geceleri ağrı ile uyanıyor gündüzleri klima altında ağrıdan kan ter içinde kalıyorum sonra birden geçiyor sonra bir anda tekrar vuruyor.. Bazen hiç birşey yokmuş gibi.. Hatta geçen hafta çok az lekelenme oldu iki gün sonra ulstrasona girdim herşey yolundaydı.. Doktorum normal diyor ilaçları azaltınca azalabilir dedi, çünkü hala günde dört tane estrofem , dört tane progestron, iki günde bir progrex iğne vuruluyorum.. Aynı veya benzer şeyler yaşayan var mı?? Belki de ben çok hassasım ilk adet dönemlerinde genç kızken çektiğim ağrıların aynıları.. 1 ay bekleyip Dondurulmuş embriyo transferiydi ama 40 tane yumurtam toplanmıştı belki hepsinin etkisi vardır??

Merhaba atkadaşlar ,
Benim de pko nedenli başlayan tüp bebek tedavim temmuz ayında transfer olarak gerçekleşti ve 6 haftalık gebeyim, sizlere bir sorum olacak iki haftadır özelikle bu hafta aşırı adet ağrıları yaşıyorum, geceleri ağrı ile uyanıyor gündüzleri klima altında ağrıdan kan ter içinde kalıyorum sonra birden geçiyor sonra bir anda tekrar vuruyor.. Bazen hiç birşey yokmuş gibi.. Hatta geçen hafta çok az lekelenme oldu iki gün sonra ulstrasona girdim herşey yolundaydı.. Doktorum normal diyor ilaçları azaltınca azalabilir dedi, çünkü hala günde dört tane estrofem , dört tane progestron, iki günde bir progrex iğne vuruluyorum.. Aynı veya benzer şeyler yaşayan var mı?? Belki de ben çok hassasım ilk adet dönemlerinde genç kızken çektiğim ağrıların aynıları.. 1 ay bekleyip Dondurulmuş embriyo transferiydi ama 40 tane yumurtam toplanmıştı belki hepsinin etkisi vardır??
Burada daha hamilelik suresi o kadar kimse yok herhalde canim. Baska sayfaya mi yazsan ?

Olsun canım baktirsaydin yine ne biliyim tedbiri bırakmamak lazım 4 gün de fazla acil de tekrarla bi testini için rahat etsin. BenCe çok düşük değil değerin. Transfer sonrası değerlerinin yazılı olduğu bi topik var oraya baksan ne düşük değerler var bebeklerini kucaklarina almislar
evet cnm insallah bi mucize olur benimki de. suan hala ara ara gebelik belirtilerim var kasiklarimda batmalar filan var insallah bebegim mucadele ediyordur

X