Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar bn hastalandim malesef yine husran
Cnm emin misin kanda baktirdinmi inss hakkında hayırlısı olsun cnm
Kızlar bugün 8. Gunu dayanamadım test yaptım normalde beta değerim 0.100 bugün 2.40 çıktı acaba değer artar mi yoksa kullandigim ilaçlardan mi çıktı 2.40 lütfen yorumlayin :KK43:(
cnm 10 . gün yine baktir inss ozaman gerçek sonucun belli olacak kendini strese sokma şimdiden bosubosuna

benimde bu ilaç listem
501.jpg
500.jpg

bunların yanı sıra forbiol ve coraspin de var

bende de var lanet olasi cikolata kistinden:KK43: kendi küçük etkisi büyük. biri 1cm diğeri 2 cm ama 2 senedir hamile kalmama engel. anca tüp bebekle gördüm pozitifi
ben tam bir sene önce öğrendim yaşta ileri olunca fazla beklemek istemedim haziranda tüp bebeğe başladık benimki de 3 cm ama artık ağrılarım artmaya başladı sanırım iğnelerden ilaçlardan büyüdü:KK61: kimisi 5 cmle hamile kalabiliyor kimi 1 cm ile tüp bebek bile tutmuyor çok pis birşey bu kist
ne güzel sen görebildin pozitifi darısı hepimizin başına ben bazen çok umutsuz oluyorum tutmayacakmış gibi geliyor bazende olacak kesin diyorum hormonlardan duygularımda sapıttı:confused:

ben tam bir sene önce öğrendim yaşta ileri olunca fazla beklemek istemedim haziranda tüp bebeğe başladık benimki de 3 cm ama artık ağrılarım artmaya başladı sanırım iğnelerden ilaçlardan büyüdü:KK61: kimisi 5 cmle hamile kalabiliyor kimi 1 cm ile tüp bebek bile tutmuyor çok pis birşey bu kist
ne güzel sen görebildin pozitifi darısı hepimizin başına ben bazen çok umutsuz oluyorum tutmayacakmış gibi geliyor bazende olacak kesin diyorum hormonlardan duygularımda sapıttı:confused:
ben balik yagi hapi kullandim. omega bagisikligi guclendirdigi icin cikolata kistinin zararli etkilerini azaltiyormus diye duydum doktorda zarari olmaz kullan dedi. benim de pozitif ama değer düşük:KK43: insallah artar. bence pozitif düşün pozitif olsun :KK66:

Benimde igne sirasinda cikti, daha önce hic lafi bile gecmedi. Birden sol tarafinizda cikolata kisti var dediler. Ama tüp bebekte cikolata kisti olanla olmayanin sansi ayniymis, etkilemiyormus
evet öyle diyorlar aksini söyleyen çalışmalar olsada kimi etkiliyor kimi etkilemiyor bilmedikleri için öle söylüyorlar sanırım hastanın moralini
benim de geç fark edildi. önceki 4 doktor bilemedi son 2 doktor bildi.
tüp bebek tedavisinde kullandığımız ilaçlar genelde östrojen içerdiği için tetikleyip büyütmüş olabilir kistleri bu hastalığın bir numaralı düşmanı östrojen çünkü

ben balik yagi hapi kullandim. omega bagisikligi guclendirdigi icin cikolata kistinin zararli etkilerini azaltiyormus diye duydum doktorda zarari olmaz kullan dedi. benim de pozitif ama değer düşük:KK43: insallah artar. bence pozitif düşün pozitif olsun :KK66:
evet onu bende kullanıyorum karbonat falanda denedim ama hiçbir etkisi olmadı :KK43: seninki artacak bence canım hiç kendini strese sokma eminim yükselecek bir dahaki test günün ne zaman

Kizlar bu jel bende hiç geri gelmiyor. hemsire sakin elleme o kendi elber geri gelir dedi ama 20 gündür kullaniyorum yok hepsi birikti icerde heralde top top yine :işsiz:
bi tek test günü 2-3 tane top şeklinde geldi pembemsi renkteydi ama akintim seffafti o da garip

X