duş aldığımda pek problem olmadı istersen üstüne beyaz kalın bantlardan yapıştırabilirsin garanti olsun istersenbantları kullandığım sıralarda tatil de olacağım, denize girersem sıkıntı olur mu diye sordum, rahatlıkla kullanabilirsin dediler, su geçirmezmiş, umarım kullanabilirim
çok teşekkürler, transfer günün ne zamanduş aldığımda pek problem olmadı istersen üstüne beyaz kalın bantlardan yapıştırabilirsin garanti olsun istersen
Transferde bi zorluk yok ki. Igneler en zor kisimdi. Transfer en tatli ve kolay kisimlardandi. Dun oldum artik isim bebisin sagligina ve Allah in ona bi ruh uflemesine kaldi.
En onemlisi laboratuvar ve nasip kismet.merhaba canım ben ankarada yaşamama rağmen istanbulda yaptırıyorum bahçecide bence bu işte doktor çokta önemli değil hepimiz burada hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz önemli olan laboratuvar bence ve bu alanda en iyi iki isim istanbulda şişli memorial ve bahçeci bunlardan birini seçmeni tavsiye ederim ama inşallah bunlara gerek kalmaz ve bebişin sana tutunur
transferim izinler açılmazsa 13ünde açılırsa 15inde doktor ona göre ayarlayacağını söyledi seninki?çok teşekkürler, transfer günün ne zaman
hayırlısı olsun,ben ağustos sonu gibi bantlara başlayacağım, büyük ihtimalle eylül 14 de transfer olur diye tahmin ediyorum,transferim izinler açılmazsa 13ünde açılırsa 15inde doktor ona göre ayarlayacağını söyledi seninki?
Günaydin herkese. Benim Transferim gecen hafta pazartesiydi, dayanamadim bu sabah test yaptim. Cok zayif bi ikinci cizgi gördüm, resme almak cok zordu. Sevinebilir miyim acaba ?
canım ben bu testden birşey anlamadım eczaneden ucuz 3tl lik testlerden al bence sonuç daha iyi verir. hakkında hayırlısı olsun.
Eki Görüntüle 1865650 Eki Görüntüle 1865650 Eki Görüntüle 1865650
canım bu şekilde sakın konuşma. bende öyle konuşurdum başıma gelmeyen kalmadı. her zaman hakkımda hayırlısıysa olsun yoksa hiç olmasın de. allahdan geleni kabul ediyorum de. bende ilk denememde senin gibi konuştum. 2. de pozitifi gördüm şimdi keşke görmeseymişim diyorum.Ben test yapmaktan çok korkuyorum nasıl cesaret ediyorsunuz. Negatif i görürsem dünya başıma yıkılır yığılir kalırım oracıkta.haftaya salı 10. Günüm olacak o günde eşim nöbetçi haber vermeden gidip kan testi yaptırmayi düşünüyorum ama sonucu yalnız öğrenince ne yaparım bilmiyorum
antalya memorial ve antalya ıvf ninde laboratuvarı iyimerhaba canım ben ankarada yaşamama rağmen istanbulda yaptırıyorum bahçecide bence bu işte doktor çokta önemli değil hepimiz burada hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz önemli olan laboratuvar bence ve bu alanda en iyi iki isim istanbulda şişli memorial ve bahçeci bunlardan birini seçmeni tavsiye ederim ama inşallah bunlara gerek kalmaz ve bebişin sana tutunur
benim doğum günümhayırlısı olsun,ben ağustos sonu gibi bantlara başlayacağım, büyük ihtimalle eylül 14 de transfer olur diye tahmin ediyorum,
günaydıngünaydın kızlar
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere herşey gönlüce olsun.benim doğum günümumarım hepimiz pozitifi görürüz
idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya ne bilim kasarım kendimi gibi geliyor sen ne kadar zaman sonra tuvalete gittin bi de merkezde ne kadar yattın ben bi de transferden sonra arabayla ankaraya döncem umarım sıkıntı olmazTransferde bi zorluk yok ki. Igneler en zor kisimdi. Transfer en tatli ve kolay kisimlardandi. Dun oldum artik isim bebisin sagligina ve Allah in ona bi ruh uflemesine kaldi.
işlem biter bitmez tuvaleteni yapıyorsun canım.idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya ne bilim kasarım kendimi gibi geliyor sen ne kadar zaman sonra tuvalete gittin bi de merkezde ne kadar yattın ben bi de transferden sonra arabayla ankaraya döncem umarım sıkıntı olmaz
Canm merhaba bende Almanyadayım :)Almanyada yasiyorum burda böyleymis. Tam 14 gün gecmesi lazimmis. Senin transfer ne zamandi ?
canım teşekkür ederim ama arkadaşın transferi 14 eylülde olacakmış ya onun için demiştim bugün değil yani 14 eylülde doğum günümdoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere herşey gönlüce olsun.dünde eşimin doğum günüydü.
senin nasıl geçiyor günlerin canım günlük hayatına döndün mü yoksa dinleniyor musun yiyecek içecek olarak özel birşey yapıyor musunişlem biter bitmez tuvaleteni yapıyorsun canım.
doğum günün kutlu olsun cnmbenim doğum günümumarım hepimiz pozitifi görürüz
hayır özellikle birşey yemiyorum. sadece kolayı bıraktım içmiyorum. onun dışında normal hayatımda neyse o. dün hiç dışarı çıkmadım evde geçirdim. oturdum tv izledim akşam yiğenim geldi onunla oynadım. bugün belki biraz dışarı çıkarım. yarın denizliye evime döneceğim. zaten doktorda yatma normal hayatına dön demişti.senin nasıl geçiyor günlerin canım günlük hayatına döndün mü yoksa dinleniyor musun yiyecek içecek olarak özel birşey yapıyor musun
izinler açılmazsa muhtemelen bende 2. gün işe dönmem gerekecekhayır özellikle birşey yemiyorum. sadece kolayı bıraktım içmiyorum. onun dışında normal hayatımda neyse o. dün hiç dışarı çıkmadım evde geçirdim. oturdum tv izledim akşam yiğenim geldi onunla oynadım. bugün belki biraz dışarı çıkarım. yarın denizliye evime döneceğim. zaten doktorda yatma normal hayatına dön demişti.