Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

bantları kullandığım sıralarda tatil de olacağım, denize girersem sıkıntı olur mu diye sordum, rahatlıkla kullanabilirsin dediler, su geçirmezmiş, umarım kullanabilirim
duş aldığımda pek problem olmadı istersen üstüne beyaz kalın bantlardan yapıştırabilirsin garanti olsun istersen

En onemlisi laboratuvar ve nasip kismet.

transferim izinler açılmazsa 13ünde açılırsa 15inde doktor ona göre ayarlayacağını söyledi seninki?
hayırlısı olsun,ben ağustos sonu gibi bantlara başlayacağım, büyük ihtimalle eylül 14 de transfer olur diye tahmin ediyorum,

canım bu şekilde sakın konuşma. bende öyle konuşurdum başıma gelmeyen kalmadı. her zaman hakkımda hayırlısıysa olsun yoksa hiç olmasın de. allahdan geleni kabul ediyorum de. bende ilk denememde senin gibi konuştum. 2. de pozitifi gördüm şimdi keşke görmeseymişim diyorum.

antalya memorial ve antalya ıvf ninde laboratuvarı iyi

Transferde bi zorluk yok ki. Igneler en zor kisimdi. Transfer en tatli ve kolay kisimlardandi. Dun oldum artik isim bebisin sagligina ve Allah in ona bi ruh uflemesine kaldi.
idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya ne bilim kasarım kendimi gibi geliyor sen ne kadar zaman sonra tuvalete gittin bi de merkezde ne kadar yattın ben bi de transferden sonra arabayla ankaraya döncem umarım sıkıntı olmaz

işlem biter bitmez tuvaleteni yapıyorsun canım.

senin nasıl geçiyor günlerin canım günlük hayatına döndün mü yoksa dinleniyor musun yiyecek içecek olarak özel birşey yapıyor musun
hayır özellikle birşey yemiyorum. sadece kolayı bıraktım içmiyorum. onun dışında normal hayatımda neyse o. dün hiç dışarı çıkmadım evde geçirdim. oturdum tv izledim akşam yiğenim geldi onunla oynadım. bugün belki biraz dışarı çıkarım. yarın denizliye evime döneceğim. zaten doktorda yatma normal hayatına dön demişti.

izinler açılmazsa muhtemelen bende 2. gün işe dönmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…