Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Ben test yapmaktan çok korkuyorum nasıl cesaret ediyorsunuz. Negatif i görürsem dünya başıma yıkılır yığılir kalırım oracıkta. :KK43: haftaya salı 10. Günüm olacak o günde eşim nöbetçi haber vermeden gidip kan testi yaptırmayi düşünüyorum ama sonucu yalnız öğrenince ne yaparım bilmiyorum :KK12:

Ben test yapmaktan çok korkuyorum nasıl cesaret ediyorsunuz. Negatif i görürsem dünya başıma yıkılır yığılir kalırım oracıkta. :KK43: haftaya salı 10. Günüm olacak o günde eşim nöbetçi haber vermeden gidip kan testi yaptırmayi düşünüyorum ama sonucu yalnız öğrenince ne yaparım bilmiyorum :KK12:

Bende cok korkuYorum cnm. O kdr zor yaptim ki testi. Ama ben hiperstimilasyon olmustum yumurta toplama öncesi ve sonrasi. Ishal ve karin agrisi vardi. Sonra gecmisti, 2 gün önce yine basladi. Transferden sonra tekrar geri dönen hiperstimilasyon belirtileri hamilelige isaret edebilir diye okudum ona güvenerel yaptim korka korka. Benimde sali günü kan testim

Bende cok korkuYorum cnm. O kdr zor yaptim ki testi. Ama ben hiperstimilasyon olmustum yumurta toplama öncesi ve sonrasi. Ishal ve karin agrisi vardi. Sonra gecmisti, 2 gün önce yine basladi. Transferden sonra tekrar geri dönen hiperstimilasyon belirtileri hamilelige isaret edebilir diye okudum ona güvenerel yaptim korka korka. Benimde sali günü kan testim
Evet bende okudum gebelik belirtisiymis. Kan yaptır bence :) pozitif senin

Merhaba,
Yumurtalarım toplandı, donduruldu, eylül başı gibi transfer yapılacak, doktorum adetimin 2.günüden 15.gününe kadar kullanmam için bant verdi, daha önce kullanan varmı
Merhaba,
bende climare forte bant kullanıyorum adetin 2. gününden beri gitgide artan sayılarda ama çok gıcık bişey ikide bir çıkıyor hava alıyor sinir oluyorum keşke herkes gibi bende hap içseydim diyorum:110:

Merhaba,
bende climare forte bant kullanıyorum adetin 2. gününden beri gitgide artan sayılarda ama çok gıcık bişey ikide bir çıkıyor hava alıyor sinir oluyorum keşke herkes gibi bende hap içseydim diyorum:110:
bantları kullandığım sıralarda tatil de olacağım, denize girersem sıkıntı olur mu diye sordum, rahatlıkla kullanabilirsin dediler, su geçirmezmiş, umarım kullanabilirim

Aynen canim 6 ay falan beklerim artik bu sefer ya ankara yada istanbulda tedaviye baslayacagim
merhaba canım ben ankarada yaşamama rağmen istanbulda yaptırıyorum bahçecide bence bu işte doktor çokta önemli değil hepimiz burada hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz önemli olan laboratuvar bence ve bu alanda en iyi iki isim istanbulda şişli memorial ve bahçeci bunlardan birini seçmeni tavsiye ederim ama inşallah bunlara gerek kalmaz ve bebişin sana tutunur

X