25-Sebepsiz-Antalya Ivf-2. Deneme- transfer oldu.kızlar yaş infertilite sebebi merkez deneme sayısı ve son durumunuzu yazın hemen liste yapıyorum
Canm merhaba bende Almanyadayım :)
kızlar yaş infertilite sebebi merkez deneme sayısı ve son durumunuzu yazın hemen liste yapıyorum
Frankfurt cnmm , sen kaçtane embriyo transferi istedin cnmMerhaba cnm Hangi eyalet ?
29, Sperm sayisi az, almanya novum, 1deneme, Transfer + 9 Kan testim 9.8
yaş 30,çikolata kisti, bahçeci fulya,ilk deneme,transferi bekliyorumkızlar yaş infertilite sebebi merkez deneme sayısı ve son durumunuzu yazın hemen liste yapıyorum
Frankfurt cnmm , sen kaçtane embriyo transferi istedin cnm
Cikolata kisti bende ee var galiba sol tarafta 2.3 boyutta hic engeldir demediler bugune dek.yaş 30,çikolata kisti, bahçeci fulya,ilk deneme,transferi bekliyorum
Bizde 2 tane istedik canım2 tane 5 gün embryosu koydurduk. Doktor tutma olasigi daha yüksek olur dedi, sizde ikizden korkmuyorsaniz bunu tavsiye ederim dedi.
Sen kan testini mi yaptirdin canim? Ne durumdasin tekrarladin mi testi?2 tane 5 gün embryosu koydurduk. Doktor tutma olasigi daha yüksek olur dedi, sizde ikizden korkmuyorsaniz bunu tavsiye ederim dedi.
benimkide sebebsiz onu söylemeyi unutmusum29 yaş izmir medikalpark ilk deneme testi bekliyorum
Sizlere birakmalari cok guzel, bana devlet yasasi geregi 1 kondu.Bizde 2 tane istedik canım
canım senin akıntın oluyormuSizlere birakmalari cok guzel, bana devlet yasasi geregi 1 kondu.
Evet cnm çok güzel almanyada o yasa yok 3 tane embriyo kdr izin veriyorlar biz karar veriyoruz kaç istediğimizeSizlere birakmalari cok guzel, bana devlet yasasi geregi 1 kondu.
Valla crinone jel den dolayi anlayamiyorum akintiyi yani biraz var ama tabii muhtemelen jelden.canım senin akıntın oluyormu
Super yaa :) valla burada yok oyle bi sey ama bu da saglikliymis. Bazi kadin vucudu ikiz kaldiramazmis anne olumlerine falan sebep oluyormus oyle deniyor.Evet cnm çok güzel almanyada o yasa yok 3 tane embriyo kdr izin veriyorlar biz karar veriyoruz kaç istediğimize
Doktor ücreti dahil mi çünkü bazılarının dahil degilyelizz001 10.000 değil ben görüştüm ilk sefer 6500 ikinci 5700 üçüncü de 5000 falan galiba
Bu nedir yaa, yuh dedim resmen ticarete donmus bu is.Doktor ücreti dahil mi çünkü bazılarının dahil degil