- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Inan basit testlerde daha cok cikiyor.Evet aynen arkadasim arti gibi görünmesi lazim. Bu 25lik test, gidelim 10luk olayim :)
Inan basit testlerde daha cok cikiyor.
Transferden kac gun sonra yaptin bu testi ? Kacinci gun embryosuydu ?Ay sevinemiyorum bile :) cok kötü birsey bu beklemek. Kan testim tam bi hafta sonra daha
5 gün embryosu. Transfer gecen hafta pazartesiydi. Ikinci bi test yapmadan sevinmim en iyisi.Transferden kac gun sonra yaptin bu testi ? Kacinci gun embryosuydu ?
Canim test tarihini ne kadar uzun vermisler. Zaten gecen Pazartesi konmus su anda 9. Gun olmus. 10-12 gun arasi bakilir aslinda.5 gün embryosu. Transfer gecen hafta pazartesiydi. Ikinci bi test yapmadan sevinmim en iyisi.
Yahu neden sevinmiyorsun bu bile super, cikmasi cok iyi. Insallah koyulasir.5 gün embryosu. Transfer gecen hafta pazartesiydi. Ikinci bi test yapmadan sevinmim en iyisi.
Canim test tarihini ne kadar uzun vermisler. Zaten gecen Pazartesi konmus su anda 9. Gun olmus. 10-12 gun arasi bakilir aslinda.
Dundu. Daha cok erken benim icin :)Almanyada yasiyorum burda böyleymis. Tam 14 gün gecmesi lazimmis. Senin transfer ne zamandi ?
Yahu neden sevinmiyorsun bu bile super, cikmasi cok iyi. Insallah koyulasir.
Dundu. Daha cok erken benim icin :)
Amin insallah saglikli bi embryodur da tutunur.Hayirlisi olsun cnm, insallah hepimiz güzel hberler verebiliriz burdan.
Amin insallah saglikli bi embryodur da tutunur.
Ben test yapmaktan çok korkuyorum nasıl cesaret ediyorsunuz. Negatif i görürsem dünya başıma yıkılır yığılir kalırım oracıkta.haftaya salı 10. Günüm olacak o günde eşim nöbetçi haber vermeden gidip kan testi yaptırmayi düşünüyorum ama sonucu yalnız öğrenince ne yaparım bilmiyorum
Evet bende okudum gebelik belirtisiymis. Kan yaptır bence :) pozitif seninBende cok korkuYorum cnm. O kdr zor yaptim ki testi. Ama ben hiperstimilasyon olmustum yumurta toplama öncesi ve sonrasi. Ishal ve karin agrisi vardi. Sonra gecmisti, 2 gün önce yine basladi. Transferden sonra tekrar geri dönen hiperstimilasyon belirtileri hamilelige isaret edebilir diye okudum ona güvenerel yaptim korka korka. Benimde sali günü kan testim
Merhaba,Merhaba,
Yumurtalarım toplandı, donduruldu, eylül başı gibi transfer yapılacak, doktorum adetimin 2.günüden 15.gününe kadar kullanmam için bant verdi, daha önce kullanan varmı
merhaba evet normal ben opudan 5 gün sonra adet olmuştumKizlaaarrr benim ayın 25 inde opu oldu. Aradan 8 gün geçti ve regl oldum gibi bir şey var. Böyle erken olur mu ki anlamadım. Sonuçta yumurtlama belli. Böyle bir durum yaşayan var mı?
bantları kullandığım sıralarda tatil de olacağım, denize girersem sıkıntı olur mu diye sordum, rahatlıkla kullanabilirsin dediler, su geçirmezmiş, umarım kullanabilirimMerhaba,
bende climare forte bant kullanıyorum adetin 2. gününden beri gitgide artan sayılarda ama çok gıcık bişey ikide bir çıkıyor hava alıyor sinir oluyorum keşke herkes gibi bende hap içseydim diyorum
merhaba canım ben ankarada yaşamama rağmen istanbulda yaptırıyorum bahçecide bence bu işte doktor çokta önemli değil hepimiz burada hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz önemli olan laboratuvar bence ve bu alanda en iyi iki isim istanbulda şişli memorial ve bahçeci bunlardan birini seçmeni tavsiye ederim ama inşallah bunlara gerek kalmaz ve bebişin sana tutunurAynen canim 6 ay falan beklerim artik bu sefer ya ankara yada istanbulda tedaviye baslayacagim