- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Ya canim cok ilginc dunden beri sol trafimda tornavida ile kurcaliyorlar gibi bi his var ama cok erken yani daha. Muhtemelen psikolojik. Sen nasilsin ?Themodernmumma canım nasılsın birşey hissediyormusun. gününü nasıl geçiriyorsun
Dun ben de yattim. Bugun de yatmali yurumeli gecirecegim.hayır özellikle birşey yemiyorum. sadece kolayı bıraktım içmiyorum. onun dışında normal hayatımda neyse o. dün hiç dışarı çıkmadım evde geçirdim. oturdum tv izledim akşam yiğenim geldi onunla oynadım. bugün belki biraz dışarı çıkarım. yarın denizliye evime döneceğim. zaten doktorda yatma normal hayatına dön demişti.
canım çok teşekkür ederim ama doğum günüm arkadaşın transferinin olacağı zamanda yanlış ifade ettim sanırımdoğum günün kutlu olsun cnm
Hic yatmadik, hemen kalktik. Eve geldigim gibi de tuvalete girdim. Sonra dinlendim dun. Bugun daha aktif olmayi planliyorum.idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya ne bilim kasarım kendimi gibi geliyor sen ne kadar zaman sonra tuvalete gittin bi de merkezde ne kadar yattın ben bi de transferden sonra arabayla ankaraya döncem umarım sıkıntı olmaz
Hic sikinti olmaz korkma.idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya ne bilim kasarım kendimi gibi geliyor sen ne kadar zaman sonra tuvalete gittin bi de merkezde ne kadar yattın ben bi de transferden sonra arabayla ankaraya döncem umarım sıkıntı olmaz
canım çok teşekkür ederim ama doğum günüm arkadaşın transferinin olacağı zamanda yanlış ifade ettim sanırım
benimde dün hafif batmalar hissettim ama uzun sürmedi şuan birşey hissetmiyorum ne duygu olarak nede fiziksel. sen hangi ilaçlara devam ediyorsun. birde ilk testi ne zaman yapacaksınDun ben de yattim. Bugun de yatmali yurumeli gecirecegim.
bugün doğum günüm yazdıncanım çok teşekkür ederim ama doğum günüm arkadaşın transferinin olacağı zamanda yanlış ifade ettim sanırım
Pazartesi muhtemelen, inofolic, elevit, crinone jel, coraspin, estrofem. Sen canim ?benimde dün hafif batmalar hissettim ama uzun sürmedi şuan birşey hissetmiyorum ne duygu olarak nede fiziksel. sen hangi ilaçlara devam ediyorsun. birde ilk testi ne zaman yapacaksın
estrofem,forbiol,crinone jel ve coraspin kullanıyorum.eleviti neden kullanıyorsun zaten folik asit var ilaçlar arasındaPazartesi muhtemelen, inofolic, elevit, crinone jel, coraspin, estrofem. Sen canim ?
vardı ama yok oldu yeniden yapalımKızlar bizim listemiz vardı ne oldu ?
benim doğum günüm yazdım ama hızlı okuyunca öyle anlaşıldı demekkibugün doğum günüm yazdın
Elevitte sadece folik asit yok ki canim, bir suru baska vitamin var. Hamilelik icin gerekli hepsi de. Doktorun da haberi var bi sey demedi.estrofem,forbiol,crinone jel ve coraspin kullanıyorum.eleviti neden kullanıyorsun zaten folik asit var ilaçlar arasında
Hadi bakalim hayirlisi olsun.Kızlar 14 tane yumurtam gelişmiş 10 mm civarındalar pazar gününe kadar iğnelere devam Salı günü OPU olucakk :) :)
Hayırlısıı inşallah cnm :)Hadi bakalim hayirlisi olsun.
24 yaş, Almanya, erkek infertilite, ilk deneme, iğne aşamasındayım Salı günü OPU :)kızlar yaş infertilite sebebi merkez deneme sayısı ve son durumunuzu yazın hemen liste yapıyorum