Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Doktorumda oyle soyluyo yukselme ihtimali var uzme kendini dedi ama digerinde de oyle olunca ayni seyi yasayacagim gibime geliyo
Adet olmamissin, lekelenme de yok muhtemelen. Sanirim dusmuyor yenice tutunmaya calisiyor canim. Bu yuzden kendine dikkat et. Yukselmis de dusuyor olsa lekelenme falan oluyor.

Kizlar lekelenmede yok hastalanmadimda bugun hastalanmam lazim bakalm olacakmiyim olursam ikinci testede gitmem direk doktor degisikligi

Kizlar lekelenmede yok hastalanmadimda bugun hastalanmam lazim bakalm olacakmiyim olursam ikinci testede gitmem direk doktor degisikligi

Aynen canim 6 ay falan beklerim artik bu sefer ya ankara yada istanbulda tedaviye baslayacagim
Bence beklemenin bi anlami yok istanbulda yapicaksan benim gittigim hastane ist en iyilerinden bilmiyorum sonucum ne olur tabi doktorum tayfun bagis bakalim isin sonunda memnun kalirsam tavsiye ederim

Bence beklemenin bi anlami yok istanbulda yapicaksan benim gittigim hastane ist en iyilerinden bilmiyorum sonucum ne olur tabi doktorum tayfun bagis bakalim isin sonunda memnun kalirsam tavsiye ederim
Canim esimde oyle diyo beklemiyecegiz tekrar deneyecegiz diyo ama cok korkuyorum tekrar tutmazsa diye

canım bak antalyada kemal bey çok iyi. akdeniz ünv hastanesine ilk tüp bebeği getiren adam. gerçekten yoğun bir merkez yurtdışından yabancı hastası bile var. antalya ıvf tüp bebek merkezi araştır istersen. konaklama sıkıntın yok. hastanenin misafir hanesi var ücretsiz kalıyorsun. istersen gel derim.

Canim esimde oyle diyo beklemiyecegiz tekrar deneyecegiz diyo ama cok korkuyorum tekrar tutmazsa diye
Yani güzel bir yer bulup sorunun ne oldugunu bulmak lazim bekleyince bosuna zaman kaybi cok pismanim ben daha once baslamadigima emily07 arkadasin dedigi hastaneyide ablam bana soyledi cok guzel bir hasteneymis bi bak derim tup bebek alaninda uzman mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…