canım üzme kendini daha biten birşey yok.Canim 6.5 cikti boyle sonuc mu olur ya digerinde de bunu yasadim niye boyle oluyo
Yok canim doktorum oyle bisey demedi ikidir boyle oluyo bencede bakilmayan gozden kacan bisey var ikidir ayni seyi yasiyorumKan pıhtılaşma var mıyelizz001 çünkü tutmus. Tutmadan beta kana karışmıyor. İnşallah yeni tutunuyordur
Hastaneni degistir bence iyi bi doktor bulYok canim doktorum oyle bisey demedi ikidir boyle oluyo bencede bakilmayan gozden kacan bisey var ikidir ayni seyi yasiyorum
Adet olmamissin, lekelenme de yok muhtemelen. Sanirim dusmuyor yenice tutunmaya calisiyor canim. Bu yuzden kendine dikkat et. Yukselmis de dusuyor olsa lekelenme falan oluyor.Doktorumda oyle soyluyo yukselme ihtimali var uzme kendini dedi ama digerinde de oyle olunca ayni seyi yasayacagim gibime geliyo
Canim muhakkak pıhtılaşma ya baktır. DEğer düştüğünde lekeleNME olmasi lazim o yoksa içini ferah tut canım allahtan ümit kesilmezYok canim doktorum oyle bisey demedi ikidir boyle oluyo bencede bakilmayan gozden kacan bisey var ikidir ayni seyi yasiyorum
Aynen canim 6 ay falan beklerim artik bu sefer ya ankara yada istanbulda tedaviye baslayacagimHastaneni degistir bence iyi bi doktor bul
canım sen naptın oldumu transfer cevap vermedinAdet olmamissin, lekelenme de yok muhtemelen. Sanirim dusmuyor yenice tutunmaya calisiyor canim. Bu yuzden kendine dikkat et. Yukselmis de dusuyor olsa lekelenme falan oluyor.
hangi ildesinAynen canim 6 ay falan beklerim artik bu sefer ya ankara yada istanbulda tedaviye baslayacagim
Farketmemisim aynen olali 1 saat falan oldu. Buradan sonrasi Allah a kaldi bakalim.canım sen naptın oldumu transfer cevap vermedin
Bugun hcg ignenin uzerinden kac gun gecti ?Kizlar lekelenmede yok hastalanmadimda bugun hastalanmam lazim bakalm olacakmiyim olursam ikinci testede gitmem direk doktor degisikligi
Bence beklemenin bi anlami yok istanbulda yapicaksan benim gittigim hastane ist en iyilerinden bilmiyorum sonucum ne olur tabi doktorum tayfun bagis bakalim isin sonunda memnun kalirsam tavsiye ederimAynen canim 6 ay falan beklerim artik bu sefer ya ankara yada istanbulda tedaviye baslayacagim
Kayseri canmhangi ildesin
Canim esimde oyle diyo beklemiyecegiz tekrar deneyecegiz diyo ama cok korkuyorum tekrar tutmazsa diyeBence beklemenin bi anlami yok istanbulda yapicaksan benim gittigim hastane ist en iyilerinden bilmiyorum sonucum ne olur tabi doktorum tayfun bagis bakalim isin sonunda memnun kalirsam tavsiye ederim
canım bak antalyada kemal bey çok iyi. akdeniz ünv hastanesine ilk tüp bebeği getiren adam. gerçekten yoğun bir merkez yurtdışından yabancı hastası bile var. antalya ıvf tüp bebek merkezi araştır istersen. konaklama sıkıntın yok. hastanenin misafir hanesi var ücretsiz kalıyorsun. istersen gel derim.Kayseri canm
nasıl geçti neler yaşadınBugun hcg ignenin uzerinden kac gun gecti ?
Canim bn oyle bi igne vurunmadim hergun kendim igne vuruyodum evde ama senin dedigin transverden sonra vuruyolar demiBugun hcg ignenin uzerinden kac gun gecti ?
Yani güzel bir yer bulup sorunun ne oldugunu bulmak lazim bekleyince bosuna zaman kaybi cok pismanim ben daha once baslamadigimaCanim esimde oyle diyo beklemiyecegiz tekrar deneyecegiz diyo ama cok korkuyorum tekrar tutmazsa diye