Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur bakalım canım olur inşallah moralini bozmaKizlar hastaneden yeni gelebildim bugun epey kalabalikti deger cok dusuk cikti dokturum digerinde oldugu gibi yuksele bilir diyo ama bn digerinde de yukselmeyecek bu kadar dusuk sonuc yukselir mi dedim yukselmedi de zaten 2 gun sonra tekrar test yapacagim hic umudum kalmadi
Kac cikti canim ? Bu isler belli olmuyor valla.Kizlar hastaneden yeni gelebildim bugun epey kalabalikti deger cok dusuk cikti dokturum digerinde oldugu gibi yuksele bilir diyo ama bn digerinde de yukselmeyecek bu kadar dusuk sonuc yukselir mi dedim yukselmedi de zaten 2 gun sonra tekrar test yapacagim hic umudum kalmadi
Canim moral falan kalmadi hem maddi olarak hem manevi cok yiprandik bundan sonra nasil bi yol izleyecegim onu bilmiyorum hayal kirikligi cok zor oluyodur bakalım canım olur inşallah moralini bozma
Hakkinda hayirlisi olsun.Merhaba,
Yumurtalarım toplandı, donduruldu, eylül başı gibi transfer yapılacak, doktorum adetimin 2.günüden 15.gününe kadar kullanmam için bant verdi, daha önce kullanan varmı
Canim 6.5 cikti boyle sonuc mu olur ya digerinde de bunu yasadim niye boyle oluyoKac cikti canim ? Bu isler belli olmuyor valla.
Ya tutunamadi dusuyor ya da yeni tutunmaya calisiyor. Yeni tutunmaya calismasi ihtimaline karsi kendine dikkat et hemen vazgecme.Canim 6.5 cikti boyle sonuc mu olur ya digerinde de bunu yasadim niye boyle oluyo
hayırlısı olsun diyelim ne biliyim canım hiç bişey senin sağlığından önemli değilCanim 6.5 cikti boyle sonuc mu olur ya digerinde de bunu yasadim niye boyle oluyo
Tabi ki oyle canim ama olmazsa en az 6 ay yapmam heralde rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin diyecek bisey yok canim ama bu sefer yaptirirsam istanbul yada ankarada yaptirmayi dusunuyorumhayırlısı olsun diyelim ne biliyim canım hiç bişey senin sağlığından önemli değil
transfer olmus muydu?Kizlaaarrr benim ayın 25 inde opu oldu. Aradan 8 gün geçti ve regl oldum gibi bir şey var. Böyle erken olur mu ki anlamadım. Sonuçta yumurtlama belli. Böyle bir durum yaşayan var mı?
hadi simdiden hayirli olsun cnm :)kizlar yarin saat 11.30 transferim var. dualariniza ihtiyacim var.
Doktorumda oyle soyluyo yukselme ihtimali var uzme kendini dedi ama digerinde de oyle olunca ayni seyi yasayacagim gibime geliyoYa tutunamadi dusuyor ya da yeni tutunmaya calisiyor. Yeni tutunmaya calismasi ihtimaline karsi kendine dikkat et hemen vazgecme.
canim belki bi anda deger artiverir. sanirim tutunmaya calisiyorki böyle çıkmış. bence isrirahat et dinlen. insallah degerin yükselirCanim 6.5 cikti boyle sonuc mu olur ya digerinde de bunu yasadim niye boyle oluyo
Ins cnm cookk zor bi durum gercek rabbim isteyen herkezin kucagini bos burakmasin evlat hasreti cektirmesin rabbimcanim belki bi anda deger artiverir. sanirim tutunmaya calisiyorki böyle çıkmış. bence isrirahat et dinlen. insallah degerin yükselir
Hemen umutsuzluga kapilma ins yukselir canim Allahtan umut kesilmez uzmeKizlar hastaneden yeni gelebildim bugun epey kalabalikti deger cok dusuk cikti dokturum digerinde oldugu gibi yuksele bilir diyo ama bn digerinde de yukselmeyecek bu kadar dusuk sonuc yukselir mi dedim yukselmedi de zaten 2 gun sonra tekrar test yapacagim hic umudum kalmadi
sagol canim inshadi simdiden hayirli olsun cnm :)
canım benimde opu olduktan sonra doktor 1 hafta sonra kanaman gelebilir korkma dedi. öylede oldu 1 hafta sonra kanamam gelmişti. normal yaniKizlaaarrr benim ayın 25 inde opu oldu. Aradan 8 gün geçti ve regl oldum gibi bir şey var. Böyle erken olur mu ki anlamadım. Sonuçta yumurtlama belli. Böyle bir durum yaşayan var mı?
hayırlısı olsun canım. inşallah bol bol sağlıklı yumurtaların olurkizlar yarin saat 11.30 transferim var. dualariniza ihtiyacim var.