Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlaaarrr benim ayın 25 inde opu oldu. Aradan 8 gün geçti ve regl oldum gibi bir şey var. Böyle erken olur mu ki anlamadım. Sonuçta yumurtlama belli. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kizlar hastaneden yeni gelebildim bugun epey kalabalikti deger cok dusuk cikti dokturum digerinde oldugu gibi yuksele bilir diyo ama bn digerinde de yukselmeyecek bu kadar dusuk sonuc yukselir mi dedim yukselmedi de zaten 2 gun sonra tekrar test yapacagim hic umudum kalmadi

Kizlar hastaneden yeni gelebildim bugun epey kalabalikti deger cok dusuk cikti dokturum digerinde oldugu gibi yuksele bilir diyo ama bn digerinde de yukselmeyecek bu kadar dusuk sonuc yukselir mi dedim yukselmedi de zaten 2 gun sonra tekrar test yapacagim hic umudum kalmadi
dur bakalım canım olur inşallah moralini bozma

Kac cikti canim ? Bu isler belli olmuyor valla.

Hemen umutsuzluga kapilma ins yukselir canim Allahtan umut kesilmez uzme

Kizlaaarrr benim ayın 25 inde opu oldu. Aradan 8 gün geçti ve regl oldum gibi bir şey var. Böyle erken olur mu ki anlamadım. Sonuçta yumurtlama belli. Böyle bir durum yaşayan var mı?
canım benimde opu olduktan sonra doktor 1 hafta sonra kanaman gelebilir korkma dedi. öylede oldu 1 hafta sonra kanamam gelmişti. normal yani

kizlar yarin saat 11.30 transferim var. dualariniza ihtiyacim var.
hayırlısı olsun canım. inşallah bol bol sağlıklı yumurtaların olur

X