Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

kızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani

kızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani
kaçıncı gün embriyosu canım senin. bence erken 10. günden önce yapılan testler doğru netice vermiyor demişti öncekş doktor. ben 11.gün yapmıştım koyu 2 kırmızı çizgiyi görmüştüm

5. gün canım ozaman 11. günde yapayım birdahakini bended görmekk istiyorummm
kaçıncı gün embriyosu canım senin. bence erken 10. günden önce yapılan testler doğru netice vermiyor demişti öncekş doktor. ben 11.gün yapmıştım koyu 2 kırmızı çizgiyi görmüştüm

kızlar birde ben 5. ve 6. gün laboquickle yaptm siliktrn biraz koyuydu bugün iyidir diye predictor aldım negatif

hamilelik belirtisi olabilir cnm. bende test günü hastanede tahlil sonucu beklerken adet olcam ben diye agladim bayaga esim napcagini şaşırdı

Merhaba,
Yumurtalarım toplandı, donduruldu, eylül başı gibi transfer yapılacak, doktorum adetimin 2.günüden 15.gününe kadar kullanmam için bant verdi, daha önce kullanan varmı

Nasaa0303 canim o marka pahali olmasina ragmen yaniltiyo okadar cok girdumki bu sitede bak istersen guvenme ona ucuzlari daha iyi insaAllah hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…