- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Catlatma ignesi canim dedigim igne.Canim bn oyle bi igne vurunmadim hergun kendim igne vuruyodum evde ama senin dedigin transverden sonra vuruyolar demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesi canim dedigim igne.Canim bn oyle bi igne vurunmadim hergun kendim igne vuruyodum evde ama senin dedigin transverden sonra vuruyolar demi
Sen oraya mi gidiyosun cnmcanım bak antalyada kemal bey çok iyi. akdeniz ünv hastanesine ilk tüp bebeği getiren adam. gerçekten yoğun bir merkez yurtdışından yabancı hastası bile var. antalya ıvf tüp bebek merkezi araştır istersen. konaklama sıkıntın yok. hastanenin misafir hanesi var ücretsiz kalıyorsun. istersen gel derim.
Bu kez daha bilincliydim. Stressiz gecti cok sukur. Adam denize bile gir serbestsin dedi.nasıl geçti neler yaşadın
Ben de oraya gidiyorum cok memnunum.Sen oraya mi gidiyosun cnm
Yok cnm bnimki dondurulmus emriyolarla oldu ve ilac kullanmadim transverden sonra igneye basladik bide folbiol mu ne onu iciyorumCatlatma ignesi canim dedigim igne.
Sansin cok yuksek dedi gecen sene benim yasimda olan ve benle ayni sartlarda 60 hastadan 52 si tutmus ama kismet bu isler tabii.nasıl geçti neler yaşadın
evet güzel ve kaliteli bir hastaneYani güzel bir yer bulup sorunun ne oldugunu bulmak lazim bekleyince bosuna zaman kaybi cok pismanim ben daha once baslamadigima emily07 arkadasin dedigi hastaneyide ablam bana soyledi cok guzel bir hasteneymis bi bak derim tup bebek alaninda uzman mis
Dondurulmussa tabii daha yuksek cikmaliydi deger. Yine de adet tarihini ilaclari birakman belirler. Doktor bi test daha gorsun de ondan sonra belli olur.Yok cnm bnimki dondurulmus emriyolarla oldu ve ilac kullanmadim transverden sonra igneye basladik bide folbiol mu ne onu iciyorum
kemal bey mi yaptı. banada aynı şeyi söyledi %70 dedi ama hayırlısı rabbim bilirSansin cok yuksek dedi gecen sene benim yasimda olan ve benle ayni sartlarda 60 hastadan 52 si tutmus ama kismet bu isler tabii.
Ins cnm ya bnim doktorulda iyi seviyorum ama hic konusmuyo utrasyona bakiyo bi bana bisy demeden sunu sunu yaptirin diyo bi aciklama yapmiyo bu buna gerekli su testi sunun icin yapiyorz falan diye hic bisey duymadim da su gun gel diyo sadeceBen de oraya gidiyorum cok memnunum.
Canim ucretler nasil peki sehirden sehire fark ediyomu acabakemal bey mi yaptı. banada aynı şeyi söyledi %70 dedi ama hayırlısı rabbim bilir
Cok bilmemek iyi canim. Bos ver daha iyi.Ins cnm ya bnim doktorulda iyi seviyorum ama hic konusmuyo utrasyona bakiyo bi bana bisy demeden sunu sunu yaptirin diyo bi aciklama yapmiyo bu buna gerekli su testi sunun icin yapiyorz falan diye hic bisey duymadim da su gun gel diyo sadece
Yumurta toplama olduysa adet bekliyorsun. Ara kanama degil.Transferim olmadi adeti bekliyoruz @Hayalci_almina canım ben bu kanamayı adet kanaması mi kabul edeceğim yanı? Doktor öyle mi dedi yoksa ara kanama mi? emily07
Rapor hakkini kullaniyor musun ? Tamamen mu ucretli ? Bir de kac doz ignw vuruluyorsun.Canim ucretler nasil peki sehirden sehire fark ediyomu acaba
Hasan Bey canim benimki. Hepsi de birbirinden iyi doktorlar o yuzden cok da onemi yok.evet canım ben oraya gidiyorum Themodernmumma de oraya gidiyor
özelse 5000tl ilaçlar hariç 2000tl ilaçlar tutuyormuşCanim ucretler nasil peki sehirden sehire fark ediyomu acaba
evet o yüzden yelizz001 önerdim. doktorların 3 de çok iyi. bence gelsin muayene olsun. konaklama sıkıntın yok.Hasan Bey canim benimki. Hepsi de birbirinden iyi doktorlar o yuzden cok da onemi yok.