canım hayırlı olsun. ben kullanmadım ama başkaları ile kıyaslama yapma. her hastaya uygulanan tedavi dozaj hatta ilaçlar dahi farklı. doktorun ne önerdiyse harfi harfine uygula. çünkü ilaçlar çok önemliMerhaba arkadaşlar bende tüp bebeğe başladım.Bugun göbekten vurulacak iğnelerı verdıler ayrıca kan verdık eve geldik sonra asıstan aradı bir değer yüksek denıldı ve dostınex adı bunu alını haftada iki kulananın dedı bende yarın alıcam ve iğnelerede yarın başlıycam.Benım aklıma takıldı bu şekılde kullanan varmı hem iğnelere baslayıp hemde bu ilacı kullanan
Korkman normal canim hepimiz baslamadan cok korkuyoduk hele ben hayatta o igneleri kendim yapmam diyodum ama mecbur kalinca herseyi yapiyorsun ignelerde hic acitmiyor az hadi bakalim hayirli olsun simdiden doktorunu iyi dinleKorkuyorum zaten cok zor karar verdık bır aksılık cıkacak yanlış bıse yapıcaz dıye cok korkuyorum başlıycan mecbur ama yınde aklıma takıldı kullanan varmı dıye yoksa bu şekılde kulanan ilk benmıyım acaba
Delik desik oldum yaTup bebegin en zor asamasi igneler aslinda. O ignelerden kurtulduktan sonrasi cok cok daha kolay artik.
insallah sımsıkı tutunur sana cnm bebegin :)Farketmemisim aynen olali 1 saat falan oldu. Buradan sonrasi Allah a kaldi bakalim.
Can'ım ben de dostineks kullandım prolaktin yüksekliği için. Merak etme iki haftada değerin normale dönüyor. Transfer aşamasında prolaktinin yüksek olmaması gerek.Sağolun iğlerı ben kendıme vuramam eşime diyorum sen vur oda beceremem dedi en son anneme vurduralım dedık onda panık yaptı hemen bakalım yarın akşam bizim evde neler olacak iğneyı vurabılıcekmıyız...İşte aklıma dostınex karısştırdı
Clexane 0.4ml cnmRapor hakkini kullaniyor musun ? Tamamen mu ucretli ? Bir de kac doz ignw vuruluyorsun.
ayniymis canim biz 5400 tupe 1000 ilaclara verdik rapor kullanmadik canim sonrakinde de 1305 dondurma ucreti 1305 trasver ucreti ayrica testler falanda epey para yatirdik sadece para zaten sifir ilgi hemsirelerdeözelse 5000tl ilaçlar hariç 2000tl ilaçlar tutuyormuş
raporluysa 2450 canım ilaçlarda benim 1200tl tutdu
Can'ım ben de dostineks kullandım prolaktin yüksekliği için. Merak etme iki haftada değerin normale dönüyor. Transfer aşamasında prolaktinin yüksek olmaması gerek.
Tutunacagini hissediyorum nedense :) yani Allah bu kez nasip edecek insallah.insallah sımsıkı tutunur sana cnm bebegin :)
Canim Antalya Ivf de 5000 tl ye surec boyu muayene, tahlil, yumurta toplama, transfer ve transfer yapilacak yumurtanin dondurulmasi ekleniyor. Ekstradan sadece ilac paran ve daha sonra kullanacagin her bir tup icin 500 lira oduyorsun. Senin oldugun yerden cok cok daha hesapli.Clexane 0.4ml cnm
ayniymis canim biz 5400 tupe 1000 ilaclara verdik rapor kullanmadik canim sonrakinde de 1305 dondurma ucreti 1305 trasver ucreti ayrica testler falanda epey para yatirdik sadece para zaten sifir ilgi hemsirelerde
Yani ilac icin 1000 , hastane icin 5000 , dondurulacak yumurtan da muhtemelen 2-3 olsa 1000 de ona gider. Hepsi bu. Kan testlerini giriste dosya acmak icin hep istiyorlar ve gidin aile hekiminde yaptirin bizde yaptirmayin bosa diyorlar. Erkek kadin senin butun testlerin zaten yapiliyor aile hekiminde.Clexane 0.4ml cnm
ayniymis canim biz 5400 tupe 1000 ilaclara verdik rapor kullanmadik canim sonrakinde de 1305 dondurma ucreti 1305 trasver ucreti ayrica testler falanda epey para yatirdik sadece para zaten sifir ilgi hemsirelerde
Ben rapor hakki kullandim. Hastane 2450 verdim. Ilaclara da 500 verdim. Dondurmaya da 500 verdim: iki yumurta tek tupte donduruldu. Sonraki transferim iki embryo olacagi icin. Toplam 3500 harcadim.Canim Antalya Ivf de 5000 tl ye surec boyu muayene, tahlil, yumurta toplama, transfer ve transfer yapilacak yumurtanin dondurulmasi ekleniyor. Ekstradan sadece ilac paran ve daha sonra kullanacagin her bir tup icin 500 lira oduyorsun. Senin oldugun yerden cok cok daha hesapli.
Canim gercekten bizimkinden daha hesapli raporu nasil cikardiniz acabaBen rapor hakki kullandim. Hastane 2450 verdim. Ilaclara da 500 verdim. Dondurmaya da 500 verdim: iki yumurta tek tupte donduruldu. Sonraki transferim iki embryo olacagi icin. Toplam 3500 harcadim.
Aynen Can'ım yüksek olması zararlı ilaç en geç iki haftada değerlerini normale döndürecek. Bi zararı yok ben kullandım.Sağol canım ozamn bu verılen iğnelere etkısı yok rahatca kullanabılırım öylemi
Iki kez asilama yaptirdiysaniz, cocugunuz yoksa hic, evliliginiz 3 yili astiysa, devlet hak veriyor.Canim gercekten bizimkinden daha hesapli raporu nasil cikardiniz acaba